Header image

O poveste ca’n poveşti

Posted by cedik in comicareli

A fost odată ca niciodată un prinţ viteaz, da’ viteaz rău de tot. Atât de viteaz încât chiar era viteaz. Bine, ca orice prinţ viteaz, mai lua şi el pauze de la a fi viteaz însă lucrul ăsta se întâmpla tare rar.

1

Şi-a mai fost odată ca niciodată o prinţesă. Prinţesa nu se ştie dacă era şi ea vitează dar era dulce şi drăguţă. Şi prinţesa asta a fost odată ca niciodată atacată de neşte gâşte demonice din Iad, invocate de maleficul vrăjitor Merlin Monroe.

2

3

Speriată, prinţesa a început să strige după ajutor, captând atenţia prinţului (am menţionat că era viteaz), care a decis că trebuie să se ducă să o salveze că doar de-aia era prinţ, nu?

4

Cum gâştele erau totuşi destul de fioroase, prinţul decise că nu e bine să plece doar cu sabia lui cea mare, îi trebuia şi un scut. Un prinţ viteaz trebuie să fie şi prevăzător.

5

Tocmai când se pregătea să plece la luptă, să salveze prinţesa, şi-a dat seama că parcă nu era îndeajuns de tru. Adică… ce mama mă’sii? Avea o sabie de la 1300 toamna şi un scut naşparliu. Cum să salveze prinţesa aşa? Îi era ruşine, aşa că şi-a schimbat echipamentul cu altul mai bun şi mai adevărat.

6

Ajuns acolo, şi-a cam dat seama că lucrurile nu erau la fel de roz ca lenjeria sa intimă… gâştele erau multe rău. Şi fioroase. Şi mai erau sprijinite şi de nişte raţe!

7

Aşa că se întoarse la palat să vină cu o armă mai puternică. Se hotărî într-un final să ia cu el TROLLHAMMER-ul, arma lui credincioasă. E drept, a avut mici probleme la început, că deh, prinţul îşi cam ieşise din formă.

8

Ajuns până la urmă la raţe, fu întâmpinat de Gâsca Gâştelor, un fel de Zmeul Zmeilor în variantă gâştească, un individ bazat şi cu pile la guvern. One tough motha’ fucka’, după cum s-ar spune!

9

Dându-şi seama că nu e de glumit cu gâştele, prinţul cel viteaz a adoptat o tactică şireată, care i-a adus succesul!

10

La final, încununat de vitejie, prinţul cel omorâtor de gâşte (şi raţe), şi-a aşteptat răsplata: să-l pupe prinţesa!

11

Din nefericire…

12

Şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi (prinţul şi sabia sa)

THE END

În rolul prinţului: eu

În rolul prinţesei: ea

În rolul gâştelor: gâştele din Carol, cărora le mulţumesc pe această cale fară sprijinul acordat! Nu aş fi reuşit fără ajutorul rol!

În alte roluri: Photoshop

Mulţumiri şi copacilor, nişte figuranţi de excepţie!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

17 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>