Header image

Hakuchi, reincarnarea Inuyashei stravechi si noul Kaleido Star

Posted by cedik in Uncategorized

Un alt post vechi, o parodie de data aceasta, scrisa impreuna cu Ix, o fosta userita de pe raposatul aplus.

Tanara Hakuchi statea pe o banca in parc…Afara era frig si batea vantul dar ea nu avea unde sa se duca pt ca era orfana.Stropii de ploaie se amestecau cu lacrimile ei triste. Nu avea niciun prieten caruia i-ar fi putut impartasi suferinta ei tacuta.Tatal ei fusese un alcoolic care murise calcat de tren dupa ce adormit cu capul pe sine, in urma unei nopti de betii crunte, iar mama ei cazuse de la balcon in timp ce intindea rufele.De-acum era singura pe lume, fara un acoperis care s-o apere de natura dezlantuita, fara bani de tigari si, ce era si mai grav, i se rupsesera ciorapii.Si pe deasupra tocmai incepuse sa picure. In mod cert nu era ziua ei norocoasa. Fugi spre un copac sa se adapostesca dar se impiedica de rochia-i sfasiata si se lovi in cadere cu capul de o piatra. Se pare ca avea capul destul de tare incat sa nu se sparga, dar se sparse piatra si o aschie ii intra in ochii de un albastru minunat.
Minunat! se gandi ea. Era deja o orfana fara casa si bani. Acum era si chioara! Lucrurile nici ca puteau merge mai bine.Incepu sa planga mai tare, pana cand un trecator milos, cu umbrela si trening nou, se opri langa ea si o intreba dulce:
– Auzi…ce esti dispusa sa faci pentru zece mii de lei?
Fata isi smulse resturile zdrentuite ale rochiei si se apuca sa stearga adidasii albi ai strainului.
-Vezi ca ai uitat o pata! spuse el! Fata scuipa pe varful incaltarilor si sterse si mai cu ravna. Gata! Acum adidasii acestuia erau la fel de albi si stralucitori precum dintii din reclamele la Colgate. Multumit, barbatul ii arunca banii promisi, dupa care o lovi usurel cu botul adidasilor, ca sa le incerce elasticitatea. Din exces de zel insa o lovi asa de tare ca fata ramase fara dintii din fata. In ritmul asta urma sa isi piarda pe rand toate bucatile corpului. Incerca sa isi revina cand un alt strain ( de unde tot apar astia ) o ajuta sa se ridice si-i spuse :
-Frumoasa mea, sa ne-aruncam in mare!
-Cu cea mai mare placere…dar de ce in mare? Suntem doar doi si avem destul loc si in mic! Sa ne scufundam pentru vecie in efemerul eternitatii si in perisabilitatea indestructibilului. (nu uitati ca se lovise la cap)
Barbatul o privi surprins. Nu se asteptase la o replica atat de indecenta. O mai privi o data, apoi, scuipand cu scarba, ii intoarse spatele apoi si fatza.
-Asa tratezi tu o orfana, caine fara mila? Sa-ti ramana mancarea in gat si sa nu te bucuri de caldura apartamentului.
-Oricum nu ma bucur, raspunse el…ca am fost debransat!
Parea ca totul fusese spus intre ei, dar tipul citise la horoscop ca isi va intalni curand sufletul pereche. Se gandi ca nu poate sa treaca asa pe langa norocul vietii lui si ii mai acorda o sansa spunandu-i:
-Te gasesc foarte atractiva, chiar si fara dinti si cu un ochi lipsa. Iar sangele ce iti curge din capul spart ii da parului tau o stralucire atat de superba la lumina lunii.
Emotionata, fata incepu sa-si smulga aschiile din ochi, una cate una, atat de incet si de senzual, incat barbatul, al carui nume era Migurushii, incepu sa transpire abundent, inghtind in sec.Si in timp ce o privea cu atata pasiune, se inneca cu saliva ce i se scurgea in gura cu abundenta cascadei Niagara si incepu sa tuseasca!
-Esti bine dragul meu? il intreba fata
Ii dadu apoi un pumn dragastos in spate, rupandu-i putin coloana vertebrala. Avea sa-l iubeasca inca si mai mult acum, ca era paralizat pentru totdeauna.Il cara in spate si il duse acasa. Ce noroc pe ea ca acum o vara lucrase in piata, carand sacii de cartofi pentru nea Biko, vanzatorul de legume. Viata o invatase cu greul si nu-i venea sa creada ce lucruri minunate i se intamplau. Avea un barbat paralitic si impotent, o casa cat o cutie de chibrituri si isi dadu seama ca se indragostise nebuneste de fata lui nea Biko, o tanara de numai 18 ani, cu parul roz si urechi clapauge.
Va ramane ea oare cu Migurushi sau va incerca sa o cucereasca pe fata lui nea Biko? Si oare vom avea parte si de niste yaoi chiar daca Migurashii e paralizat? Si se oprise oare ploaia? Ramane la latitudinea voastra…Eu si des Esseintes am adus povestea pana aici…acum e randul vostru. Lasati-va imaginatia sa zburde precum un nebun lasat in libertate!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>