Header image

Bannere Aberand

Posted by cedik in Uncategorized

Despre proiectul Aberand.. nu mai are rost sa discut. A fost departe de a fi un succes si intr-un final am renuntat la domeniu. Am ramas insa cu niste bannere dragute, peste care am dat acum intamplator.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 Responses

 • miruna says:

  nu înţeleg de ce aţi renunţat. doar nu te aşteptai să meargă din prima. singurii care eu făcut o treabă dintr-asta aparent peste noapte sunt jurnalişti cunoscuţi, cu experienţă, care aveau deja oarecare popularitate.
  mie îmi pare rău, cred că după o vreme aţi fi avut multe de câştigat, cu ideile tale şi umorul colegului tău.

 • cedik says:

  Nu am renuntat eu.. dar daca el nu a mai dat nici un semn de viata, nu vad ce rost ar mai fi avut sa continui de unul singur atata vreme cat eu am deja blogul asta. Ce rost ar fi avut sa scriu singur pe 2 bloguri cu un caracter mai mult sau mai putin similar?

 • miruna says:

  a, n-am ştiut asta.

 • cedik says:

  Eh.. mi-ar placea sa scriu in tandem cu cineva dar momentan nu exista doritori

 • miruna says:

  doresc eu dacă e

 • cedik says:

  Heh, nu stiu daca esti amatoare si/sau ai prins si usorul apropo din comentariu, dar mie mi-ar face placere. Discutam atunci mai multe pe messLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>