Header image

Revolta vedetelor autohtone

Posted by cedik in Uncategorized

Vedetelor, de ce sunteţi atât de indignate? aş întreba eu retoric după modelul Click!, Libertatea sau Cancan. Şi mergând pe modelul „eu centrez, eu dau cu capul”, vin şi cu răspunsul: pentru că nu mai sunt băgate în seama.

Nu ştiu câţi aţi auzit de faza asta. De fapt, mă îndoiesc că aţi fi auzit de faza asta, lucru care, în mod paradoxal, nu face decât să adâncească adevărul spuselor mele. Vedeţi voi, dragi cetitori, scumpele noastre vedete s-au arătat extrem de revoltate de faptul că au fost practic ignorate în ultima vreme. De ce? Pai… să vedem, Mădălina Manole vă spune ceva? Ştiţi voi, tipa aia care s-a sinucis şi care e pe toate canalele.
Costi Ioniţă a lansat un nou single. Ştiaţi? Sunt convins că nu. Pariez că nu. A scris cineva despre single-ul lui Costi? L-a chemat cineva să îl promoveze? Nup. „Mădălina Manole” e cuvântul (sau cuvintele), de pe buzele tuturor.

„Mădălina Manole în sus, Mădălina Manole în jos, deci toată lumea vorbeşte doar despre Mădălina Manole. Pe noi nu ne mai bagă nimeni în seamă. Deci e inadmisibil, înţeleg că a murit, dar trebuie să acordăm atenţie şi celor care încă trăiesc”, a declarat „artistul” Costi Ioniţă într-un interviu obscur. Ce pot spune, gura păcătosului adevăr grăieşte, chit că nu sunt eu tocmai fan al lui Costi.

Haha, dar asta nu e tot. Să vedeţi ce a spus Zăvoranca (mahalagioaica aia care umblă cu Pepe, pentru cei care nu ştiu): uhm, de fapt, mai bine nu dau paste citatului. Nu de alta, dar deşi sunt la rândul meu foarte stresat de tot tam tam-ul asta pe seama morţii „fetei cu părul de foc”, am totuşi un oarecare respect la adresa morţilor, spre deosebire de Oana Zăvoranu. Vă zic doar că a cam înjurat-o pe „fufa de Mădalina Manole” (am citat), care a îndrăznit să se sinucidă că nu mai era băgată în seamă. Bineînţeles, faptul că Oana Zăvoranu scoate spume din cauză că nu e băgată la rândul ei în seamă nu miroase a ipocrizie. Dar deloc. Ca Costi Ioniţă (aş fi zis „ca şi Costi”, dar în cazul lui o cacofonie e mai adecvată), şi ea e suparată de faptul că nimeni nu a scris nimic despre albumul ei lansat în duet cu Pepe… „Inimi de..” ceva, nu ştiu, chiar am uitat. Sunt convins că nu aţi auzit că Zăvoranca ar avea un nou album, nu-i aşa?

Hahaha, dar asta nu e tot (pentru a doua oară). Ghici cine mai sunt indignaţi şi revoltaţi: maneliştii, dom’le. Dacă restul artiştilor mai prind un loc pe sticlă pe motiv că ar fi cunoscut-o pe răposata Mădălina Manole, maneliştii nu se pot lăuda cu aşa ceva. Şi, la rândul lor, nu mai sunt băgaţi în seamă (mi se rupe inima, vă daţi seama). Ei, dar ce ştiţi voi, aici lucrurile devin interesante: maneliştii nu sunt supăraţi numai pe Mădălina Manole, sunt supăraţi şi pe Dan Diaconescu.

De când a fost arestat, nu-i mai ajungi cu prăjina la nas (sau ceva de genul), a spus unul dintre manelişti (unul urât, al cărui nume nu l-am reţinut). Acum, în caz că nu urmăriţi OTV, postul acela e plin de veritabile campanii electorale pentru „preşedintele Dan Diaconescu” care şi-a anunţat deja candidatura pentru viitoarele alegeri. Mai nou, e pe toate canalele de ştiri, în strânsă competiţie cu Mădălina Manole (na, link acilea, pentru cei care nu ştiu faza). Am văzut pe OTV zilele astea doar sondaje cu „credeţi că preşedintele Diaconescu va salva România?” alternate, desigur, cu „Credeţi că s-a sinucis Mădălina Manole”. Oh, şi în caz că vă întrebaţi cum de ştiu eu toate astea, există o explicaţie foarte simplă, care explică şi absenţa mea de la începutul săptămânii: un calculator stricat, care m-a forţat să mă mai uit pe la TV. Şi nu, nu am urmărit OTV, doar m-am uitat să văd ce mai difuzează, să am de ce îmi da palme.

Oh, şi cea mai tare fază ştiţi care e? Că Nikita (aia grasă şi urâtă), a ameninţat că se sinucide cu Furadan pentru că nuş’ ce i-a mai făcut mă’sa, doar-doar o ajunge în direct la OTV. Şi Diaconescu ştiţi ce se zvoneşte că i-ar fi zis: să mai aşteptete, hahahaha, că acum nu are loc pentru ea în emisiune.

Ah, şi ca de încheiere, pentru cei care nu sunt abonaţi la feed-urile de ştiri: ultima bombă în materie de media: dezhumarea lui Ceauşescu. Numai  chestii despre regimul comunist s-au difuzat în dimineaţa asta pe Realitatea. Vai, şi săracele vedetuţe, tot nu sunt băgate în seamă. Mi se rupe sufletul, nu de alta.

Costi Ioniţă, Oana Zăvoranu, un Furadan şi voi, ceva? Nimic? Hai ca poate aşa ajungeţi şi voi în paginile ziarelor.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

9 Responses

 • Asura says:

  =)) nice one Bogdan ! “Dan Diaconescu e pe toate canalele de stiri in stransa competitie cu Madalina Manole” :))

 • kurdu says:

  Ba’ baiatule,nu ti’e rusine sa denigrezi si sa iei la misto amintirea celei care a fost si care este(vorba’ lu Vanghelie) comoara si tezaurul si ce’o mai vrea pipota ta,a culturii romanesti internationale dintre granite.Adica’ careva sa zica tu nu intelegi subtilitatea emotionala,primordiala si delicata a acestui subiect kamikaze,adica plm n-are voie omu’ sa mai faca audienta,adica si rating pe langa asta ca diaconescu sa aibe ce haleshte si gura lhui mancatzi-as,adica furadan,adica ce pla mea pana si bunicamea avea asa ceva prin curte…adica niste porumb rosu…adica poate madalina manole poate vroia sa manance porumb fiert si n-a nimerit ce trebuia…adica pentru tine chiar nu conteshte sentimentele ranite in adancul fiintei..adica care este dorinta arzatoare de suicid.
  Mai pe scurt:imi bag madularul in gura ei,ce madularul meu atat tam-tam pe tema asta la tv ca m-au zapacit.Ce madularele noastre,adica eu daca ma sinucid o sa apar la tv?
  ps:sa dea dreq sa ma sinucid si sa nu ma puneti si pe mine pe blog’

 • Twister says:

  this is shit!
  ..trist :( , mia ajuns de rahati astia !.;

  PS: oricum as vrea sa il vad pe ceausescu :”> . ;x

 • cedik says:

  Kurdule, daca nu o faci cu Furadan, degeaba. Nu te mai baga nici dracu’ in seama :(
  In cel mai fericit caz iti scriu eu articol pe blog… asta daca nu o sa fiu ocupat cu redactatul de articole despre Madalina Manole si Diaconescu

 • kurdu says:

  mai era si din aia…cum dreq ii zicea…shoricioaica sau nush cum pentru sobolani,eu ma otravesc cu din aia. >:)
  O sa ma bage si Diaconescu in seama,am eu grija.>:)
  Sa nu ratati lansarea noului album a Madalinei,”amintiri de dincolo” sau”incursiune in lumea de dincolo”.

 • Sere says:

  Mda… Şi Guţă? :D

  btw kurdu: Nu ma ca e ” ghost whisperers ” :-B

 • Mina says:

  genial! =)) app… stau pe langa nikita! o vad toata ziua! =)) )))

 • Vizitator says:

  Prefer sa se dea stiri despre comunism si despre Madalina Manole, decat despre Zavoranca, Nikita, Costi Costita si alte pseudo-vedete. Pacat ca de Dan Candidatescu n-am scapat. Acel nene cu emisiune la zerOTV, care isi arfanjeaza vesnicele sondaje dupa cum vrea muschiul lui. Cati dobitoci sa fie in Romania ca sa voteze ca Madalina Manole a fost asasinata, iar pe urma (adica a doua zi) ca s-a sinucis din vina sotului?
  Bineinteles ca ei pun stiri despre deshumarea Ceausestilor si despre aceasta cantareata pentru a face audienta. Stiu ei prea bine ca rating-ul ar fi mult mai mic daca ar pune-o pe Oana Zavoranu sa faca un scandal televizat, desi multora le place galceava…
  Eu numesc perioada asta “perioada binecuvantata”. Cum am zis si la inceputul postului, e mult mai bine asa. Sau, mai bine: sa nu ne mai uitam la televizor (Bai, cum de nu mi-a venit mie ideea asta geniala inca de cand am respirat pentru intaia oara? Acum aveam niste neuroni in plus…) . Descarcam niste filme de pe net, ne uitam la ele, iar cutia vrajita de insasi Mama Omida… Mai bine s-o lasam sa se prafuiasca!
  La revedere, si stati departe de televizor!

 • Amy says:

  Is it just me sau toate pc’urile se strica in ultima vreme ;o Ce sa zic, I srsly LOL`d. I`m blessed cause I have Discovery Travel and Living -thanks God-Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>