Header image

Cedik.info

Posted by cedik in Uncategorized

Cedik.info sau noua mea jucarie :))

Intentionez sa il fac candva un site de portofoliu, dar momentan i-am facut doar un design simplut, mai mult in joaca si, in acelasi timp, pentru a testa ideea cu anotimpurile, pe care o sa o aplic si portalului Animezup :D

Inca mai are nevoie de cizelari dar tinand cont ca e facut cam intr-o ora, merge. Teoretic e fisier php, practic e html cu o mana de coduri php, necesare pentru a schimba css-ul si imaginile in functie de anotimp.

P.S. Click pe anotimpurile din footer

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

7 Responses

 • Felicitari pt chestia cu anotimpurile :)

 • Gee says:

  arata foarte fain, felicitari.
  soo, schimb linkul in blogroll catre cedik.info? :D
  clientul nostru, stapanul nostru :))

 • Vizitator says:

  Noua jucarie? Dansule, eu credeam ca oamen i nu se mai joaca cu jcuarii de la 8 ani (cel putin, mie asa mi s-a intamplat). :)) E foarte draguta ideea cu anotimpurile, desi mai este ceva de lucrat. Okay, okay, nu sunt eu cel mai mare webdesigner din lume, dar pana si umila-mi parere trebe’ luata-n seama, n’asa?

 • cedik says:

  @Under:Multumesc :D

  @Gee: Nup, nu are nici o legatura. Nu foloseam domeniul principal, era doar o pagina alba cu 3 link-uri, si am zis sa o fac si eu mai de Doamne-ajuta :))

  @Irina(pot sa iti zic asa?): Eh, e facut intr-o ora, in intervalul orar 4-5 dimineata, nu e tocmai cea mai reusita opera a mea :D
  Sunt insa multumit de cum au iesit toamna si iarna

 • simplu says:

  Mă bag şi eu în seamă…. la faza cu anotimpurile ai putea schimba css-ul prin javascript(jquery) sau ajax… cu jquery mai simplu zic eu… şi ai face asta fără să dai refresh la pagină.
  Cheers, toate cele bune!

 • cedik says:

  @simplu: urmeaza sa fac si asta intr-un viitor nu foarte indepartat. Nu am vrut insa sa ma complic prea mult din prima. Initial trebuia sa fie doar un splash page, cu link-uri. Chestia cu anotimpurile am facut-o in joaca mai mult.

 • Maura says:

  nice, chiar reusit design-ulLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>