Header image

Ganditorul – partea a II-a

Posted by cedik in Trolololing

continuarea postului de dinainte

Totul incepe cu un mail trimis de la adresa kevin.harris[at]cia.gov, folosind un fake mailer, care spunea asa (aici e print screen):

Good evening, mister Octavian.

My name is Kevin Harris, I work for the C.I.A. Weapons Department, the Internet Research Division. My job is to constantly check the Internet for new ideas that might benefit our agency. Recently, I stumbled across your website, www.ganditorul.ro, where you mentioned the idea of non-lethal weapons. We, at the C.I.A., are very interested by this idea and we would like to learn more about it.

If you agree, or if you have your own terms for this conversation, please reply me at the following e-mail address: vindicator_kh@yahoo.com . The adress that I\’m using right now, kevin.harris@cia.gov, cannot be replied to due to security reasons, and the regulations state that we must use our personal addresses.

For a better understanding, this message will also be translated in Romanian.

Kevin Harris
Central Intelligence Agency
Internet Research Division
kevin.harris.cia.gov
vindicator_kh@yahoo.com

__________________________________________________________________________________

Buna seara, domnule Octavian.

Numele meu este Kevin Harris, lucrez pentru C.I.A., Departamentul de Arme, Divizia de Cercetari pe Internet. Slujba mea este sa verific constant Internetul dupa noi idei ce ar putea fi de folos agentiei noastre. Recent, am descoperit site-ul dumneavoastra, www.ganditorul.ro, unde ati mentionat ideea de arme non-letale. Noi, cei de la C.I.A., suntem foarte interesati de aceasta idee si am dori sa aflam mai multe despre ea.

Daca sunteti de acord, sau daca aveti proprii termeni legati de aceasta discutie, va rog sa imi trimiteti un raspuns la urmatoarea adresa de mail: vindicator_kh@yahoo.com . Adresa pe care o folosesc acum, kevin.harris@cia.gov nu poate receptiona mesaje din motive de securitate, iar regulamentul spune ca trebuie sa ne folosim adresele personale de mail in astfel de situatii.

Pentru o mai buna intelegere, acest mesaj va fi tradus si in limba romana.

Kevin Harris
Central Intelligence Agency
Internet Research Division
kevin.harris.cia.gov
vindicator_kh@yahoo.com

Stau cu sufletul la gura si, intr-un final, primesc si raspuns (aici e print screen).

Dear mr. Kevin
I see that you undestand my language so i will write in romanian…

Dacă întradevăr sunteţi de la C.I.A. Am foarte multe informaţii să vă furnizez.
Este vorba de sugestii şi informaţii utile în lupta împotriva terorismului
Informaţiile acestea vor fi furnizată gratis.
Este vorba de planurile unei arme non-letale…
Dacă planurile vor fi apreciate şi remunerate voi furniza alte informaţii despre alte arme non-letale.
Mai ştiu secretele şi planurile a 5 invenţii economice care pot aduce profituri de zeci de miliarde de euro.
Mai ştiu enorm de multe dar ve-ţi afla mei multe doar dacă întradevăr sunteţi de la C.I.A.
Recunosc faptul că ideea cu biotutunul pare puerilă dar deţin alte planuri şi alte secrete mult mai importante… Ideea cu tutunul am postat-o gratis pe internet pentru că nu mi se părea importantă.
Câte ceva despre mine…
1. Deşi ştiu enorm de multe am avut probleme psihice datorate numeroaselor necazuri pe care le-am avut… Acum gândesc foarte logic dar totuşi nu pot munci şi depune mult efort. Sunt refăcut cam 90 la sută…
2. Ideile mele despre patriotism sunt de fapt pură dragoste de oameni. Iubesc toate naţiile şi îmi doresc să sprijin economic Europa şi S.U.A. Deşi îi iubesc pe oamenii acestei ţări nu prea îmi iubesc ţara mult pentru că aici e prea multă hoţie şi valorile nu sunt apreciate.

P.S. Am contactat eu C.I.A acum 6 luni prin internet şi nu am fost contactat înapoi…
Intenţionam să scriu o scrisoare preşedintelui Statelor Unite pentru ai cere sprijin în legătură cu armele non-letale… Dacă presa ar afla că aceste arme sunt eficiente şi nici un guvern nu se interesează de ele ar ieşii scandal… Pe mine mă interesează să salvez vieţi şi să scap de sărăcie. Nu ştiu exact dacă ceea ce fac e legal sau ilegal. Vreau să ştiu şi eu în primul rând dacă întradevăr sunteţi de la C.I.A.

Ii dau mail cu vorbaraie acum, trebuia doar sa ma explic (aici e print screen).

Draga domnule Octavius Simion,

Trebuie sa va marturisesc ca eu personal nu cunosc limba romana, dar la C.I.A. dispunem de traducatori foarte buni pentru fiecare limba din lume, unul dintre ei fiind si cel care traduce acest e-mail pentru dumneavoastra. Daca va este mai usor asa, vom discuta in romana de acum inainte.

Va inteleg ca sunteti sceptic in privinta faptului ca sunt de la C.I.A. si mi se pare normal acest lucru. Suntem probabil cea mai faimoasa agentie secreta din lume si probabil ca foarte multi incearca sa profite de renumele nostru pentru a insela lumea, asa ca suspiciunea voastra este justificata. De aceea, de fiecare data cand dorim sa contactam pe cineva pentru prima data, folosim adresa de mail oficiala, in cazul meu kevin.harris@cia.gov
Puteti verifica foarte usor faptul ca https://www.cia.gov/ este site-ul nostru. Doar un angajat va poate trimite mail-uri de la acea adresa. Pe de alta parte, banuiesc ca stiti si dumneavoastra ca avem foarte multi dusmani care incearca sa ne intercepteze e-mail-urile. De aceea preferam sa folosim adrese de yahoo, care pot fi trecute foarte usor cu vederea. Un mail de la adresa @cia.gov arata mult mai dubios decat un simplu mail de la yahoo, cea mai folosita companie de mail-uri din lume.
Despre dumneavoastra stim ca aveti 34 de ani, sunteti nascult pe 23 iulie 1976, sunteti din Bucuresti, necasatorit, iar numele dumneavoastra complet este Petre Octavius Simion si ati absolvit Universitatea Politehnica. Suntem in curs de a afla mai multe informatii, pentru a ne asigura ca sunteti o persoana de incredere, dar pana acum nu aveti de ce sa va temeti din acest punct de vedere.

Ideea biotutunului nu ne intereseaza momentan. Nu spunem ca este o idee rea, doar ca e o descoperire mult mai adecvata cuiva care lucreaza in medicina, nu de la serviciile secrete. Daca insa considerati ca inventia poate avea si scopuri militare, suntem dispusi sa va ascultam.

Ceea ce ne intereseaza pe noi sunt armele non-letale. Nu pot divulga prea multe informatii despre acest subiect, dar am realizat si noi cercetari in acest camp, si ca nu v-am contactat decat dupa ce savantii nostri au confirmat ca ar putea exista adevar in spusele dumneavoastra. Sper sa nu va jigneasca acest fapt, dar trebuie sa verificam inainte daca afirmatiile facute de o persoana pot fi adevarate, altfel oricine poate sa sustina absolut orice pe internet.

V-as mai ruga si sa ne spuneti pe ce adresa de mail ati trimis acel mesaj la C.I.A. inainte, pentru a putea verifica daca a aparut o eroare pe parcurs sau daca unul dintre angajatii nostri v-a ignorat mail-ul. Daca ultima varianta este adevarata, angajatul in cauza risca sa fie concediat. La C.I.A. trebuie sa avem numai cei mai buni oameni din domeniu, care stiu sa recunoasca o idee geniala atunci cand o vad.

Daca v-ati convins ca reprezint intr-adevar C.I.A., astept un alt e-mail de la dumneavoastra cu mai multe informatii despre armele non-letale si pretul pe care l-ati dori pentru ele. In eventualitatea in care savantii nostri confirma faptul ca ideile pot fi puse in aplicare, va putem chiar oferi un post de head-manager al diviziei de cercetare.

Cu stima si respect, Kevin Harris

Kevin Harris
Central Intelligence Agency
Internet Research Division
kevin.harris.cia.gov
vindicator_kh@yahoo.com

…si astept raspunsul, care nu intarzie sa vina (aici e print screen).

Dragă domnule Kevin…
În nici un caz nu sunt dispus să furnizez informaţii secrete prin intermediul mail-ului…
Nu mi se pare sigur. Dacă voi furniza informaţii despre terorism informaţiile ar putea fi aflate de cine ştie ce guvern, şi totul ar putea fi în zadar, mail-ul meu în plus a fost spart de curând, şi conducerea ţarii mele este prea conruptă pentru a avea încredere în ea.
În plus dacă informaţiile pe care le deţin în legătură cu armele non-letale ar fi folosite pentru producerea de arme letale ar putea ieşi măcel în cazul unui război. Pare incredibil nu mă puteţi crede poate dar e adevărat.
Ce vă pot spune este că în principal este vorba de trei proiecte de arme non letale…
Prima idee pe cât de simplă pe atât de eficientă are totuşi dezavantajul că nu poate atinge ţinte la distanţe foarte mari… (de peste 30 metri)
A doua este mai eficientă dar scumpă şi de aceea pentru a o realiza mai ieftin, o consider armă semi-letală… Adică ar putea ucide dar pentru că este foarte eficientă ar putea fi folosită în război pentru a reduce numărul victimelor inamice. Imaginaţi-vă ce însemnă să moară mai puţini inamici in război. America ar fi mai bine văzută de toţi în caz de conflict…
Specialişti voştri pe care i-am văzut pe discovery m-au amuzat puţin. Reuşiseră să realizeze nişte arme mai ineficiente după părerea mea, dar care uneori puteau ucide. Şi de aceea au renunţat la idee în favoarea armelor care ucid întotdeauna. Ce m-a amuzat? Faptul că nu au înţeles că e mai bine să ucizi accidental decât să ucizi întotdeauna…
A treia este mule mai complexă, pare science-fiction dar o consider realizabilă. Are marele avantaj că reduce foarte mult numărul victimelor americane în caz de război. Practic nu moare aproape nimeni decât foarte accidental… Nu pot să precizez nimic decât până când vă voi explica îndetaliat. Pentru că ar părea imposibil şi aş fi considerat nebun… Specialiştii voştri probabil cred că s-ar gândi la nişte roboţi care luptă în locul soldaţilor (O idee scumpă şi cam fantezistă) Dar este vorba doar de nişte arme mult mai sofisticate decât cele care există acum…
Mai am multe multe idei şi despre armele letale şi despre armele nonletale dar atât vă pot spune acum…
În privinţa plăţii m-am decis să fiu modest şi să las şi la aprecierea Dumneavoastră…
Totuşi sunt convins că dacă ideile mele le-aş breveta în străinătate aş câştiga multe milioane de euro pe fiecare…
100.000 euro pe fiecare idee de care v-ar aduce milioane şi ar salva multe vieţi mi se pare suma minimă… pentru care voi colabora doar pentru a salva vieţi şi voi zice în gândul meu că sunteţi zgârciţi…
300.000 euro pentru fiecare invenţie este suma pentru care voi fi mai mulţumit şi vă voi spune mult mai multe…
Eu încerc să cer cât mai puţin şi dacă îmi veţi oferi mai mult voi fi mai mulţumit.
Nu vreau să primesc nici un ban fireşte dacă se dovedeşte că o idee de-a mea este o tâmpenie şi dacă nu ar aduce milioane de euro şi nu ar salva vieţi…
Vreau foarte mult să ajut… sunt dispus chiar să merg în America pentru a vă ajuta…
Consider că prin aceasta fac un sacrificiu pentru că eu deşi mă consider foarte inteligent sunt un pic cam neajutorat… Ştiu foarte multe dar din cauza bolii psihice de care sufăr am insomnii şi mă simt tot simplu obosit…
Pentru a dovedi că nu sunt nebun recomand celor care vor să afle câte ceva despre mine să-mi citească site-ul. Chiar dacă poate sunt prea romantic şi prea sentimental mulţi din cei ce l-au citit au zis fie că sunt geniu, fie că sunt penibil fie că sunt un tâmpit…
Dar nebun nu au zis că sunt deşi am un tratament…
Aştept un răspuns de la dumneavoastră fie el şi negativ…

Ce a urmat dupa asta?  Veti afla intr-un post viitor, acesta e deja prea lung :D

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

9 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>