Header image

GiGi

Posted by cedik in Gigeliada

GiGi, pe numele său real Gigerone Bastragocea, e un dur modern.

Mai dolofan din fire, confundă combinaţia biceps/triceps, sau brandul după cum preferă el, cu braţele sale slăninoase, sau pectoralii obţinuţi cu trudă la sală cu straturile de grăsime de pe pieptul său (man boobs, sau bărbato-sânii). Prin urmare, adoră să îşi afişeze fizicul atletic (cel puţin în viziunea sa) prin intermediul maieurilor sau a tricourilor mulate şi făra mâneci.
Ras în cap, că aşa îi stă bine unui dur ca el, şi cu o pereche de ochelari de soare pe chelie, GiGi face legea în zona blocului A3. Fiind băiat bazat şi prieten la cataramă cu Cobra-ul local (a nu se confunda cu alţi Cobra, fiecare oraş din ţară are câte un “Cobra”), precum şi frate cu Sile Traficantu’, GiGi face cheta de fiecare dată când trece câte un şcolar prin faţa sa. Afacerist abil, oferă fiecărui copil şansa de a nu lua un pumn în freză pentru doar 1 RON! Asta sau le cere ţigări.

„Alo, alo, fratele meu, stai aşea. Dă’ şi mie o ţigară”

Dacă faci greşeala să îi răspunzi că nu fumezi… mamă, mamă:

„De ce nu fumezi, mă? Ca să nu-mi dai mie ţigări, ă?” şi jap, o palmă peste ceafă.

Într-un timp record, toţi şcolarii din zonă s-au apucat de fumat. Asta s-au i-au dat direct bani de ţigări. Însă cu fondurile astfel obţinute GiGi nu îşi cumpară ţigări. Nu, îşi cumpără seminţe pe care le sparge în faţa blocului, atrăgând înjurăturile şi blestemele lui tanti Cocuţa, femeia de servici, ce e obligată sa măture mormane de coji în fiecare zi. Se zice că într-o seară GiGi a mâncat atât de multe seminţe încât a făcut o grămăjoară de cozi de trei palme înălţime! Trei palme! Tot despre el mai circulă şi o altă legendă: cică a scuipat odată în acelaşi loc de atât de multe ori încât a făcut o baltă de flegmă cât Boc! Cât Boc!
Dar GiGi îşi permite să facă astfel de lucruri, are tot timpul din lume la dispoziţie. La şcoală nu merge, de muncit nu munceşte… În plus, GiGi nu are nici gagică cu care să îşi piardă vremea. Nu de alta, dar un mascul atrăgător ca el nu poate fi legat de o singură femeie. Nu, GiGi îşi permite să aleagă. De fapt, e atât de bazat şi chiparos încat nici măcar nu aleargă el dupa gagici, aşteaptă să vină ele la el. De-aia şi-a şi facut profil pe Hi5 şi toate site-urile de dating, să vadă muierile cât de şmecher e el. Cu ocazia asta, le arată doritorilor şi noul său ghiul de aur, cumpărat din banii strânşi de la copii, plus ce i-a ieşit din biznisul cu telefoane. Problema este că gagicile astea moderne nu prea mai stau ele pe Hi5, Facebooku’ e ultima fiţă, aşa că nu au cum să audă de GiGi. Dar nu-i nici o problemă, GiGi ştie şi să agaţe prin intermediul mes-ului, pe care îl foloseşte la o sală locală de internet, unde vin puştanii să joace Fifa sau Cantăr.

După ce face rost de-o gagică (trăiască iduridemess.com), GiGi o plimbă prin oraş cu Dacia sa tunată. Şi-a pus spoilăr, eleron şi alte accesorii auto, după cum a văzut el în Nefese (Need for Speed pentru neavizaţi). Desigur, nu lipseşte nici abţipildul cu Nike de pe lunetă şi parbriz, doar contează firma, ce naiba.

După ce plimbă gagica prin oraş cu Dacia, GiGi o scoate şi el la un local.

Nup, nu o duce la Mec. Acolo se duc toţi cocalarii.

Nup, nu o duce nici la şaormerie. Acolo mănâncă toţi ţiganii. Plus că i-ar pute gura a ceapă după aia, ca la ţărani, iar GiGi se respectă.

Nup, nu o duce nici la pizzerie. Nu e îndeajuns de rafinată pentru gusturile sale.

GiGi scoate femeile la Bistro, vă rog frumos, ştie el un local, „La trei craci”. Său „crăci”, nimeni nu ştie exact. Sau era „draci”?

Oricum, un om modern într-o lume modernă, acest GiGi. Acum am auzit că vrea să plece în Franţa. A aflat şi el că au fost expulzaţi ţiganii şi vrea să se bage şi repede pe felie, cât încă mai e locu’ liber. Până atunci aşteaptă ca povestea sa din ţară să primească un final pe măsura lui. Dar finalul întârzie să îşi facă apariţia. De pleacă un GiGi, vine altul…

E o stare de spirit.

Postul e un draft neterminat care zace prin blog de prin 2008. I-am adaugat acum un final, plus cateva modificari minore. Mare lucru nu s-a schimbat de atunci. La GiGi adica..

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

13 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>