Header image

Sfârşitul lumii vine în 2011

Posted by cedik in Trolololing

Manuscrise descoperite recent pe teritoriul României afirmă că sfârşitul lumii e la doar câteva luni distanţă. Conform acestora, data exactă a Apocalipsei este 31 februarie 2011, profeţie confirmată şi de scrierile faimosului Nostradamus.

Nostradamus

Sursa manuscriselor nu a fost încă divulgată, dar datarea cu carbon-14 a dezvăluit că acestea au cel puţin 100 de ani vechime şi conţin printre altele şi detalii exacte privind evenimente pentru arestarea lui Vântu, înfrângerea lui Geoană la alegeri sau moartea Mădălinei Manole. Unii specialişti afirmă că autoarea documentelor ar fi mama Omidă, în timp ce alţii susţin că adevăratul autor ar fi străbunicul lui Hâncu. Există şi unele teorii conform cărora manuscrisele au fost scrise de Dan Diaconescu, care s-ar fi întors în trecut cu o maşină a timpului.

„Războiul va începe cu un atentat la viaţa lui Băsescu, organizat de către moguli. Acesta va declanşa o serie de evenimente în lanţ, ce vor culmina cu un război atomic mondial, ce va dura fix 7 luni şi se va termina pe 31 septembrie 2011. Războiul se va desfăşura cu arme nucleare, biologice, şi matematice, şi va avea efecte devastatoare. După doar încă trei luni, viaţa va înceta să mai existe pe Terra, profeţie care o confirmă şi pe cea a maiaşilor, care afirmau că lumea se va sfârşi în 2012.”

Vrăjitoarea Brăţară, faimoasă în cercurile celor iniţiaţi în telepatie, psihokinezie, parapsihologie şi paraplegie, a declarat că a avut aceleaşi premoniţii:

„Am văzut armata României, condusă de Emil Boc, luptându-se cu armata franceză, care vroia să ne trimită dezertorii rromi de acolo înapoi.”

vrajitoarea bratara

Întrebat ce părere are despre acest lucru, sfinţia sa, preafericitul părinte Onanist Teleologul, ne-a spus următoarele:

„Sfârşitul lumii va fi aşa cum e scris în Biblie. O să vină Iisus pe pământ, noi, pământenii nu o să credem că el e. Deoarece noi aşteptăm aşa cum e în scris în Biblie şi cum apare la televizor, daca nu e aşa nu credem. În plus, toate aceste lucruri ar trebui să îndemne bunii creştini la solidaritate, şi să doneze sfintei Bisericii pentru terminarea construcţiei Catedralei Neamului înainte de Apocalipsă. Pentru că Dumnezeul e Tatăl, creator al văzutelor şi nevăzutelor, la televizor sau în ştiri, şi cuvântul său este lege.”

Preşedintele Băsescu, un personaj important conform manuscriselor, a refuzat să comenteze, afirmând doar că este vorba despre o altă conspiraţie a mogulilor, menită să îl discrediteze.

Domnule Dan Diaconescu, aveţi legătura!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

15 Responses

 • Andera Y says:

  Pai cum ca am auzit azi sau ieri (nu mai stiu exact) la stiri ca sfarsitu’ lumii este de fapt anu’ asta. :)) )) Adica exact pe 11.11.2010. Ca cica vine al treilea razboi mondial si da, o sa fie razboi cu arme nucleare si tot tacamu’… Am zis ca atat le trebuie sa vina cu sfarsitu’ lumii tocmai acu inainte de nunta mea, dupa ce am dat si ceva avansuri de plata! Pai atunci sa vezi razboi initiat de mine impotriva lumii. :)) )

 • cedik says:

  Da, da, cica asa a prezis baba Vanga, faimoasa(?) clarvazatoare din Bulgaria.
  Daca o baba clarvazatoare a zis asa ceva… e musai sa se intample!

 • ANDREEA says:

  :l :l Iar vine sfarsitul lumii??? Man , tot timpul vine….:)) :)) Vreau sa vad momentul in care vom murii :)) nice post :D :D :P

 • Cristina says:

  Azi la scoala (din discutii) am aflat ca sfarsitul lumii vine prin 11 noiembrie anul acesta :)) Cica “va fi sub forma de bomba” =))
  Deeeci.. pe cine sa cred: pe tine, sau pe colegii mei care s-au uitat la stiri? :))

 • Kiddie says:

  Da, lol. Cu siguranţă asta se va întâmpla. Vom muri cu toţii. WTF.

  Poate că mâine poimâine aflăm că sfârşitul lumii a fost pe 10 a 10a 2010 şi noi nu am murit! Îmi permit să nu cred în asta şi nici nu o fac. Şii, măcar să murim noi, privim partea bună a lucrurilor, măcar scăpăm de criza financiară =)) hai, hai, e o afacere destul de ca lumea.

 • Andreea says:

  Bine zis, domnule Diaconescu. Vom muri asa cum o vom gasi pe Elodia. CE Dumnezeu, daca trebuie sa murim, murim nene neanuntati.Romanilor le place aventura (si circul).

 • cedik says:

  @Cristina: Tot dau stiri cu sfarsitul lumii de ani de zile, odata si odata tot trebuie sa o nimereasca si ei!

  @Kiddie: Probabil ca a venit deja dar noi, ignoranti si nesimtiti, nu l-am bagat in seama si ne-am continuat vietile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

  @Andreea: Daca paine nu au… se multumesc si eu cu ce primesc.

  @Blueobelix: Multumesc

 • stranger says:

  bravo patratel :))
  dupa primele trei randuri inca era sa te cred xD

 • Falcon says:

  Au inceput sa apara o gramada de mesaje in ultima luna cu date exacte cand si cum si in ce an, luna, secunda o sa murim. >_>

  Nici nu stiu ce sa fac, sa o iau razna, sa beau pana mor, sa ma ascund intr-o pestera, sa imi cumpar avion…. fuck…

  Toate aceste stiri nu fac bine deloc, inteleg ca e informativ dar deja se exagereaza.

 • cedik says:

  De ce te agiti? Chiar crezi ca se va intampla ceva? :))
  Nu stiu daca sunt informative, ei le pun probabil din lipsa de alte materiale mai inteligente sau pentru a profita de pofta stupida pentru senzational a oamenilor.

 • DeeDee says:

  Ce naspa, nu apuc sa termin facultatea XD
  Si nici manga New Prince of Tennis nu apuc sa o termin, in ce ritm scot astia – 2 capitole pe luna, e crima.

  Concluzie :((

 • miru be says:

  auzi, da oreste ce păerere are? nu pot să cred că l-ai9 omis!

 • Este adevarat ca vine al III a razboi mindial??
  În 11.11.2010 noiembrie a zis la televizor pe ”OTV„ ca vine al III a razboi mondial.
  Și mie mi-e foarte frica ca vine razboiul cea mai afectata este EUROPA adica noi.
  Vouă nu vi-e frică?

  Cu drag Flavia si eu sunt pe clasa a-III-a!!!

 • Creatza` says:

  Maa`..nush` cee sa zik`:| ..Sfarsitul lumii..:-j ` hai te rog..Diaconescu ala..:-j dak scoate un ccacat p gura noi il credemm?? hai mai`..nu va muri nimeni maine..prima data cand am auzit mi`a fost frika..sincer:)) da akuma..mi s pare o aberatziiee`..da probabil aia k bombele e adevarata d mno`..noi astia din deva ..scapam:)) !! clar:)) ! `Nuj s vedem ce va fii`..! sunt chiar curioassa`:) Da sper ca nu!:)) Am doar 15 ani`:)) ` cee naibaa!:)) Abiia asteept ziuaa d mainee!:X 11.11.2010..:X
  ssa` vadd `!:X cee s implantaa`:XLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>