Header image

Revelatii – partea I

Posted by cedik in In tren

Luminată fu astăzi mintea mea de necredincios neavizat şi orb la dedesubturile societăţii umane de un tânăr tovaraş de drum, în personalul pentru Ploieşti Sud.

Aflai cu mare mirare că indivizi mârşavi doresc sa ne decimeze numerele şi să ne omoare, pentru a fi mai puţini pe planetă şi a fi deci mai uşor de controlat. Oripilat fui şi de faptul că aceşti parşivi inşi au telecomandat tsunami-ul. Făcură ei o explozie ceva, în mare, şi gata dezastrul natural.

Păi de ce? mă mirai eu pe ascuns, în timp ce trăgeam indiscret cu urechea la cuvântările pline de patos ale acestui tânăr geniu. Răspunsul veni tot de la el: pentru că atunci când murim.. ce se întâmplă cu averea noastră? Merge la moştenitori. Şi atunci când nu sunt moştenitori? Merge la stat, desigur. Deci statul este aşadar şi prin urmare aceşti malefici indivizi care este, care generează ei cutremere şi tsunami-uri după bunul lor plac, pentru a ne face mai uşor de controlat.

Desigur, scepticii vor spune poate că nu a rămas mare avere de pe urma sărmanilor morţi, posesori de bordeie din lut şi colibe din beţe de bambus, dar e doar praf în ochi, menit să ascundă adevărul de ochii neîndeajuns de iscoditori. Există averi, ce ştiţi voi.

Aparent, după cum tot domnişorul în cauză ne lumină, aceşti indivizi se cred nişte Dumnezeu, şi mare păcat fac, ’tu-i Dumnezeul lor de păcătoşi (iertaţi-mi, vă rog, scăparea).

Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit că acest tânăr era un teolog în devenire. Cine altfel ar fi putut fi atât de bine documentat? Bazându-se probabil pe numeroasele cursuri de finanţe, marketing şi economie făcute la seminar, a mai spus şi că această criză monetară a fost una precomandată. Creditele date în exces şi politica keynesianistă dusă de multe state (vezi SUA de exemplu) nu au absolut nici o legătura cu asta, tot indivizii malefici sunt responsabili.

În scurt timp însă discuţia luă o cu totul şi cu totul altă întorsătură. Nu ştiu cum de nu m-am aşteptat, având în vedere că sunt şanse foarte mari ca o persoană cu atât de multe cunoştinţe în domeniu să fie una religioasă. Vedeti dumneavoastră, tânărul nostru domnişor era un teolog şi cu foarte multă evlavie ne-a împărtăşit credinţa sa în Tatăl cel din Ceruri. Corect ar fi spus „le-a împărtăşit tovarăşelor de conversaţie”, eu nefiind decât un umil păcătos ce fără jenă trăgea cu urechea. Probabil voi arde în focurile Ghenei pentru asta, dar sunt convins că dumneavoastră mă veţi ierta. Revenind la domnişorul nostru, am avut parte şi de foarte multe revelaţii şi pe filiera teologică. Dar acestea le veţi afla într-un post viitor.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>