Header image

Epic Nijikon Review sau cum să devii scatofil pe youtube

Posted by cedik in Trolololing

„Otakosfera” românească duce lipsă de multe în momentul de faţă. Utilizatori moleşiţi, o stare destul de generală de letargie şi o lipsă de proiecte şi de iniţiative care să încerce cumva să educe noua generaţie, care pe lângă Bleach, Naruto şi One Piece să mai înveţe şi câte ceva despre Hayao Miyazaki, Osamu Tezuka sau chiar şi Mitsuru Adachi (un favorit de-al meu), care să afle că pe lângă trupele de visual-kei/j-pop mai există şi alţi artişti asiatici talentaţi şi alte subgenuri, care să afle că atunci când vorbim de cultura japoneză nu ne referim doar la sushi, samurai şi ninja şi care, mai pe scurt, să înţeleagă că fascinaţia pentru anime e cauzată şi de fascinaţia pentru una dintre cele mai vechi şi interesante naţii.

Aşa ceva nu avem. Avem însă OtakuParodies, un proiect otac care abuzează de deja fumatul meme cu Hitler pentru a-i satisface frustrările lui Cristian Dicovici (Izotopu), rămas cu sechele după ce a fost luat peste picior de mine şi de Reactive în repetate rânduri.

Au decis mai nou să promoveze ranturile stupide ale unui băieţas cu prea mult timp liber (asemuit de Geo cu acest individ). Când vine vorba de FAIL-uri pe Internet se disting în mod special două categorii de persoane: creatori de rahat şi mâncătorii de rahat. Persoana din clip se încadrează cu succes în ambele.

Ca o persoană care a participat în fiecare an la Nijikon şi Otaku, care a încercat să se implice măcar puţin în bunul mers al acestor festivaluri, atât ca voluntar (Otaku), cât şi ca participant cu stand (Nijikon), ştiu mai bine decât mulţi ce e bine şi ce e rău. Mi-am postat criticile atât pe blog, cât şi pe forumul oficial. Menţionez acest lucru ca să nu se creadă cumva că am venit aici să vorbesc despre cât de perfect a fost Niji. Sunt o persoană care crede că o critică constructivă este întotdeauna binevenită.

Bun. Festivalul a avut loc în octombrie 2010. În luna ianuarie a anului 2011, cu mult trecut de spartul târgului, OtakuParodies s-a găsit să promoveze acest clip.

http://www.youtube.com/watch?v=2nhY8hq3V3s

Spiritualul narator are următoarele de spus:

„Intrarea

Primul an – dream come true

Anul 2 – acceptabila

Anul 3 – FOOOOOAME!!!”

Lăsând la o parte faptul că a fost a 4-a ediţie, deci nici măcar nu şi-a făcut temele cum trebuie, dumnealui este extrem, dar extrem de revoltat că s-au cerut 10 lei pentru intrare. Perfect de acord, doar suntem în criză. Propun ca următoarea ediţie a Niji să aibă loc în Herăstrău, că e intrarea moca, iar la concursurile de AMV şi cosplay să oferim ca premii o pungă de pufuleţi şi o eugenie. Păi, ce Dumnezeu, nesimţiţii ăştia de organizatori lacomi îndrăznesc să ne ceară bani ca să poată plăti chiria pentru Palatul Copiilor şi să facă rost de echipamentul necesar organizării unui festival naţional.

„Am vrut sa imi iau si eu un poster, ca orice fan anime cu 2 coaie si un creier care proceseaza CONVENTIE ANIME, dar dupa ce am fost agasat de 23212143512 carti japoneze (NU MANGA, care oricum erau la preturi de-mi sare pipota), de parca daca ma uit la anime trebuie absolut si irevocabil sa fiu fan al literaturii lor de cacat.”

Doamne-Dumnezeule! Maică Precistă şi Sfântă Vineri, cărţi??? Adică ăia au îndrăznit să vândă cărţi japoneze? Ce nenorociţi dom’le, ce tupeu pe capul lor să insinueze că unii oameni chiar ar fi interesaţi de cultura japoneză, io doar mă uit la desene că îmi place cum se bate Ichigo cu Naruto.

Btw, pe site-ul Niji scrie aşa „Segmentul de varsta caruia i se adreseaza evenimentul este cel de 12-30 de ani. Desi domeniul principal pe care il acopera este cultura pop japoneza, in special anime si manga, evenimentul se adreseaza si iubitorilor de jocuri video, hobby games, muzica etc.”. Dar shh, să nu mai spuneţi şi altora, că la anul anul nu mai vine băiatul.

„Jocul japonez Go… it’s Japan related not anime related, it sucks si mai nimeni nu juca anyway. Am vrut sa joc si eu, dar ma uitam ca la felul 14 ca nu era nimeni care sa imi explice sau vre-un set de instructiuni.”

Aici n-am nimic de comentat. Go e un joc mai complicat decât şahul (căruia i s-au dedicat un manga şi un anime de succes: Hikaru no Go). A fost într-adevăr greaşeala organizatorilor că nu şi-au dat seama că există oamenii cărora jocurile ce necesită creier le provoacă repulsie.

În fine, nu o mai lungesc.

Observ cu tristeţe că orice maimuţoi (căţeluşul de pluş, desigur) e tare’n clanţă când vine vorba să arunce cu noroi. Lucru de altfel valabil şi pentru OtakuParodies. Ca fani anime şi manga, n-avem multe. Avem în schimb o gramadă de nulităţi, curajoase atunci când se ascund în spatele anonimatului, şi care se cred amuzante dacă scuipă vulgarităţi la orice frază. O grămada de gunoaie inutile pentru care critica înseamnă jigniri de prost gust şi pseudoumor de cea mai joasă speţă.

În final, avem o mână de oameni care încearcă sa facă ceva şi un grup de ofticaţi, incapabili să facă ceva bun, şi care freacă menta pe net atacând pe alţii. Vorba poetului, haters gonna hate.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

73 Responses

 • KyubiVal says:

  Ce trist, acel video trebuia să fie amuzant?? Căci cu cât mai mult îl vizionam cu atât mi se urca mai mult o sprânceană de-mi ieşea deja de pe frunte… Şi, ăla din video e chiar Izotopu? …nici după aceşti 2 ani n-a prins la minte… idiot.

 • cedik says:

  Nu, nu e Izotopu. Cred :-?

 • Iusty says:

  Cedik, este părerea ta și eu ți-o respect, dar în cazul ăsta cred că ești foarte subiectiv și ura ta față de Izo, așa cum a fost cea față de Athel, îți umbrește logica și te face să zici lucru pe care poate știi, poate nu, că nu sînt adevărate sau nu se bazează pe fapte reale.
  >rămas cu sechele după ce a fost luat peste picior de mine şi de Reactive în repetate rânduri
  Ar trebui să ai destulă minte să nu te bagi în aceeași cazna cu Reactive, și mai ales nu voluntar. Reactive este același care publica loguri private între Rotaru și adminul de la Animax și implicit organizatorul principal de la Nijikon, același care își bătea joc de Rotaru pentru trafic pe cînd trecuse de mult ,,moda” sau nivelul de umilințe pe care băiețașul merita să le primească. Reactive care mergea pe același principiu pe care mergeau a-c, și mai tîrziu a-m cu un băiețel retardat mental la propriu dacă-ți aduci aminte, Billy, și un user cu minte de la ei, Marius, iar mai apoi au încercat cu mine și nu le-a reușit: principiul de a izola un user cu scop de a-și bate joc de el în cele mai originale și ,,funny” moduri. Ție nu ți-a plăcut cînd s-a mers prea departe cu mulți, și astfel îți sugerez să nu sari voluntar în caznaua lui Reactiv.
  >Ca o persoană care a participat în fiecare an la Nijikon şi Otaku, care a încercat să se implice măcar puţin în bunul mers al acestor festivaluri, atât ca voluntar (Otaku), cât şi ca participant cu stand (Nijikon)
  >Ca o persoană that got screwed repeatedly by Nijikon and Otaku organizers – fix’d. Cedik, ți-am văzut standul, te-au băgat tocmai în colț, ca pe un copil neascultător, în timp ce ei și-au băgat maimuțoii cu adevărat inutili în față. Pentru asemenea favoruri, nu-ți merită laudele.
  >Lăsând la o parte faptul că a fost a 4-a ediţie
  Probabil se referea la a treia la care a fost. Mulți n-au fost la cea din 2007.
  >Păi, ce Dumnezeu, nesimţiţii ăştia de organizatori lacomi îndrăznesc să ne ceară bani ca să poată plăti chiria pentru Palatul Copiilor şi să facă rost de echipamentul necesar organizării unui festival naţional.
  Ai uitat că cel puțin în ultimii 2 ani, sînt finanțați de Animax ca rezultat al vechilor lor mînăreli în legătură cu A+, și cu toate astea, nesimțiții ăștia de organizatori lacomi (și folosesc aceste cuvinte în cel mai serios și responsabil mod posibil) îndrăznesc să ceară mai mulți bani în fiecare ani deși sediul nu se schimbă și inovațiile nu se văd, doar degradarea.
  >Ce nenorociţi dom’le, ce tupeu pe capul lor să insinueze că unii oameni chiar ar fi interesaţi de cultura japoneză, io doar mă uit la desene că îmi place cum se bate Ichigo cu Naruto.
  >tl;dr încurajarea weeaboo-ismului fără cap
  >Memoriile unei Gheișe = cultura japoneză
  >WAT?
  Just wat.
  >„Segmentul de varsta caruia i se adreseaza evenimentul este cel de 12-30 de ani. Desi domeniul principal pe care il acopera este cultura pop japoneza, in special anime si manga, evenimentul se adreseaza si iubitorilor de jocuri video, hobby games, muzica etc.”. Dar shh, să nu mai spuneţi şi altora, că la anul anul nu mai vine băiatul.
  Da’ la cine au zis asta? Au marketat-o ca un eveniment strict anime și manga, cu nuanțe de cosplay și AMV (ambele aparținînd de anime și manga). AMV = iubitori de muzică? xP jocuri video și hobby games au legătură cu cultura pop japoneză? Anime și manga sînt cultura pop japoneză? E varză de marketing FOARTE prost făcută, dude, just try reading that out loud and put it in relation with what they said in other places.
  >A fost într-adevăr greaşeala organizatorilor că nu şi-au dat seama că există oamenii cărora jocurile ce necesită creier le provoacă repulsie.
  Asta îi include și pe ei, fiindcă au avut repulsie să-și folosească mintea să învețe ei înșiși jocul, sau măcar să tragă niște reguli de pe net și să le printeze.
  Probabil am mai sărit cîte ceva din greșeală, dar dacă mi se răspunde, o să încerc să mai dau în ochi să văd ce n-am observat și ce mai merita comentat.

  tl;dr link, the vid rocked and most of your arguments are invalid for the reasons above.

 • cedik says:

  1. Comunitatea a avut rezervata o zona unde s-au ocupat locurile pe principiul primul-venit, primul servit. Daca ajungeam acolo printre primii, puteam sta unde era a-m de exemplu. Pozitia din spate am ales-o eu pentru ca mi s-a parut cea mai buna dintre cele ramase. Deci nu, nu m-a lucrat nimeni

  2. Am si critici la adresa lui Izotope, dar nu despre el e vorba, ci despre tantalaul care s-a filmat. Iar pe Izotope nu il urasc, cum nu l-am urat nici pe Athel. Sunt doar personaje enervante care au talentul de a ma scoate din sarite.

  3. Mai, pentru ultima oara, ANIMAX NU II SPONSORIZEAZA CU BANI. Serios. Crede-ma pe cuvant, ca stiu ce iti spun. Animax le ofera doar materiale promotionale si publicitate, NU bani. Incearca sa inteleti odata chestia asta.

  4. 10 lei nu e mult. Cei care fac astfel de comentarii legate de pret nu stiu despre ce vorbesc. Stiu cate ceva despre sistemul de taxe si impozite din Romania, ca fac un master de profil, si crede-ma pe cuvant ca la ce costuri au, e un pret chiar mic. Eu in loc lor ceream macar 25 de lei pe zi, sa stiu ca am sanse sa strang niste bani sa faci un festival si mai misto.
  Pretul e MIC. Foarte MIC.
  Desigur, asta doar daca privesti lucrurile prin perspectiva “cheltuieli ce trebuie acoperite” a unuia care are cat de cat o idee despre ce vorbeste. Daca privesti lucrurile din perspectiva unui neavizat, gen tipul din clip, da, e un pret monstruos de mare, te fura pe fata astia, probabil si-au cumparat toti BMW-uri cu banii de festival!!!1

  5. “Memoriile unei Gheișe = cultura japoneză” E randul meu sa WAT?
  De unde pana unde?

  6. Anime-urile si manga-urile fac parte din cultura pop japoneza :P
  De asemenea, au promovat evenimentul si in randul amatorilor de j-rock, si pe cei ai gaming-ului si tot asa. Mesajele au ajuns la cine trebuia.

  7. Sectiunea de Go nu a tinut de organizatorii Nijikon ci de Asociatia Saijo. Teoretic, erau in aceasi situatie ca si noi cu standul.

  Stiu ca nu ii inghiti pe cei care organizeaza Nijikon-ul dar asta nu schimba cu nimic faptul ca acel videoclip e stupid. Nu pentru ca e anti-niji, ci pentru ca e stupid.
  E incununarea vulgaritatii si imbecilitatii nesimtirii tipice romanilor.
  Vrei sa ajuti la imbuntatirea situatiei? Lasi niste critici constructive, s-a tinut cont de multe dintre ele, crede-ma ca stiu. In momentul in care te ascunzi in spatele unui catelus de plus si te-apuci sa balacaresti aiurea un eveniment pentru care niste oameni s-au chinuit foarte mult, nu esti decat un jegos las.

  Spui de Reactive si ca ma bag in aceeasi oala cu el.
  Uite, sa iti zic o chestie. Pe Reactive il cheama Cristian Botea. Gasesti poze pe net cu el. Pe mine ma cheama Bogdan Bucur, si eu am poze pe net. Si eu, si Reactive, si multi altii nu ne ascundem in spatele unor nick-uri. Mi-am spus mereu parerea clar si raspicat. Ce spun pe net, sustin si daca ne vedem fata in fata. Si stii ce? Din cauza asta parerea mea conteaza.
  Pentru ca sunt o persoana reala, si nu un anonim, pentru ca am fost acolo, pentru ca stiu ce a fost in spatele organizarii festivalului, stiu cum a fost si ca participant, si ca vizitator, stiu ce inseamna acei 10 lei si cam ce fel de costuri trebuie sa acopere suma aia. Si mai ales pentru ca eu chiar sunt un “fan anime” si vreau sa sprijin acest fenomen.

  Asa ca ce spun eu conteaza si are valoare. Cantareste ceva.
  Ce spune un anonim pe youtube valoreaza fix cat o ceapa degerata. E doar un attention whore care merita pus cu botul pe labe si trimis la colt.

 • cineva says:

  iustinian @

  dude, ma amuza ca tocmai tu vorbesti de subiectivitate si antipatii care-ti umbresc logica. nuff said

  per total fail. tipul zici ca-i clona handicapatului din clipul cu pluralul telecomenzii. Diferenta e ca ala cel mai probabil e o persoana care a avut ghinionul sa sufere de retard mental, pe cand asta e un retard si atat.

 • BlueObelix says:

  Poate nu va dati nici unul seama dar successful troll is sucessful.
  @ Cedik: Ahm, poate nu sunt in masura sa zic ceva… pt ca sunt “Rotaru” si pentru ca merit “multa umilinta” , dar si eu am numele pe facebook , ma numesc Rotaru Valentin, si m-am alaturat chiar azi grupului “Romanian Anime Club” si mi-am expus parerea (fie ea subiectiva sau obiectiva) fatza (nu am diacritice) de video-ul ala si fatza de Nijikon and GUESS WHAT? i’ve got banned. troll was trolled by the troll .. ca asa suntem noi in romania trolls thats trolls trolls that trolls trolls that…etc.
  @ Cineva: …. no comm… De fapt tu semeni cu tipu de langa el… cel din video.

 • cineva says:

  obelixu’ albastru @

  logically challenged much? *pet pet

  *sigh. no wonder you got bashed, you’re a lousy troll

 • BlueObelix says:

  you have no argues you anon people XD so tits or gtfo

 • DeeDee says:

  Cedik, stii cat te iubesc in acest moment? Te ador. As vrea ca Maura si Izopoppu sa scape de acel video, pentru ca e clar ca tipul vrea atentie si ei 2 sa traga ponoasele. Sigur va fi flaguit la greu si atunci ce o sa se intample cu contul lor?

  In fine, mi-am exprimat si eu (SugarHighDD) parerea acolo si imediat s-a bagat in seama cineva cu aproximativ acelasi limbaj. Cred ca LawlietL02 este autorul acelui video. Uita-te si tu la comentarii:D

 • BlueObelix says:

  Si Cedik/Flaw/Bogdan. Persoanele care aveau initiativa, chiar si una foarte stangace au fost umilite sau descurajate, so hell yea, no one fuckin cares now
  [ si nu, nu ma refer la mine, eu chiar am de gand sa initiez un proiect in vara ^^” cand imi iau pc nou, ma refer la alte persoane]

 • cedik says:

  @BlueObelix: Persoanele care aveau o initiativa stangace au fost umilite si descurajate, nu cele care au avut o initiativa buna :P
  In clipa de fata nu imi vine in minte decat o singura initiativa recenta buna, si anume concursul Manga made in Ro organizat de Anime-Mania/Mangashop. In rest… chiar si daca ma gandesc la lucrurile din trecut, nu imi vine nimic in minte.
  Nici sa incurajam orice prostie nu e o solutie desi asta cu umilinta e sa zicem o chestie mai urata.

  @DeeDee: Nu cred ca e important cine e autorul clipului. Ce conteaza e ca nu ar trebui promovat. E o mizerie nu pentru ca e anti-niji (asa a fost si postul de pe blogul lui Iusty de exemplu), ci pentru ca nu face decat sa vorbeasca aiurea si sa injure si n-are nici macar curajul sa isi divulge identitatea.
  Cel mai probabil e vreun userash din asta care pe fata ii pupa pe toti in fund si pe la spate ii barfeste.

  Izotopu ca Izotopu, dar cel mai prost pica Maura, pentru ca despre ea aproape toata lumea avea o impresie mai buna. Se pot trage niste concluzii destul de nasoale despre gusturile unei persoane cand caracterizezi genul ala de clip “epic”.
  Nu stiu, poate ca inteleg eu gresit lucrurile, dar uitandu-ma la comentariile alea pro am ramas cu impresia ca oamenii anti-niji sunt un fel de maimutele retardate care rad ca proastele si bat din palme pe motiv ca, hahahaha, a injurat, a zis coaie, pisat si s-a luat de Niji, mama ce tare e!@!!1 Si are si un catel!!

  Asta tine de mintea grobiana a romansilor pentru care injuratura = gluma. E de ajuns sa auda cuvantul magic care incepe cu p si nu e pensula si le apare automat zambetul pe buze! Epic frate! Hai sa dam mai departe ca stie sa injure!
  Ala care s-a filmat e clar un taran de oras pe care atat il duce capul, problema e ca devin tarani prin asociere si celor carora li se pare amuzant.

  Da-i incolo de mitocani, urla “FOAMEA” la 10 lei intrarea si pe urma injura ca nu le place festivalul.

 • BlueObelix says:

  Am discutat cu mai multe persoane aseara…. si cu persoanele care au legatura cu Niji…
  Parerea mea finala e urmatoarea :Trolls should die! E si vina lui Botea ca zgandareste mintea copiilor ce probabil inca nu au cunoscut nici macar cuvantul troll.
  De asemeni nici tipul din video nu cred ca e mai sfant decat Botea.
  @Cedik: Tu stii cum sta de fapt situatia si care sunt organizatorii oficiali [chiar daca Alexander cunostea persoane din juriu], te ambalezi prea tare, i mean, se simte nota [ de fapt e evidenta] de subiectivitate din post-ul tau…
  Cat despre maura XD eh, nu vreau discut despre asta, tot ce pot sa iti spun e ca e aceeasi persoana pe care o cunosti…sau nu o cunosti, cert e ca nu se comporta “ca o maimuta al carui atentie i se indreapta usor catre acest video din cauza faptului ca a auzit cuvantul cu p si nu e peninsula” can’t say more.
  @Iusty:nothing to say, tu ai opinia ta, personal nu ti-o contest… in fond fiecare are dreptul sa isi manifeste nemultumirile … sau multumirile in ce mod vrea.

 • Maura says:

  Eu personal nu sunt nici pro si nici anti Nijikon, mai mult mi-a placut in Anime Camp. ^o^

  Atat mie cat si lui Izo ni s-a parut amuzant clipul, asa ca Izo l-a postat (tot ce fac eu la proiectul asta este sa il sustin, cum imi este un prieten bun, printr-un status, sau un post pe facebook, sau pe blog, that’s my part, nu fac eu parodiile and so on, nu le uploadez eu, nici macar nu stiu datele contului OtakuParodies XD Izo m-a trecut mai mult acolo pentru ca a fost un dulce, and that’s about it)

  Dar sa mor eu, toti ati reactionat de parca v-ar fi insultat religia. Daca merg la un credincios convins si ii spun “God. He loves you, but he has a problem with money”, afirmatie funny, ala o sa se oftice fix ca persoanele care au comentat acel video. Why so serious, people? Sincer, acum.

  Iar tipul nu e cu nimic diferit de Reactive. Daca posta Reactive o chestie de genul, nimeni nu zicea nimic, asa sariti toti in cap. De ce nu ii dati add as friend, ca doar a mentionat in commentu asta:

  ” si’n urmatorul clip, care va fi difuzat tot pe OtakuParodies, Basic (adica eu) isi va dezvalui atat identitatea secreta, cat si un episod mai emotional pe care l-a avut impreuna cu Reactive. Apropo, puteti sa-mi dati linistiti “Add as friend”, nu musc :P

  basicstuffs 11 hours ago 3 ”

  si sa ii spuneti lui ce aveti pe suflet? Are si ID de mess, e trecut la profil, desi recunosc ca imi place sa vorbesc cu tip prin PM-uri. E chiar de treaba, si mi-a spus ca a facut clipul in bataie de joc. Nici macar n-a pus suflet in el, he was just having fun, and still is.. Go go go and happy troll si postari de loguri pe net fara permisiunea lui, cum ati facut si cu Vali (Rotaru), traumatizand un copil de cand avea 10 ani doar pentru ca era putin mai naiv. Foarte matur din partea unor fani anime, si tot tipul din video e rau. El doar si-a spus o parere, si probabil e pe jos de ras cand vede cata atentie primeste, he doesn’t even care, nu ati observat ca nici macar nu s-a bagat la comments and shits? Nu si-a dezvaluit identitatea pentru ca isi bate joc de voi, astia care TAKE IT TOO SERIOUSLY. Sincer. Why so serious?

  Si in plus, asa cum spuneau foarte multi fani de la care am primit atat eu, cat si Izo PM pe YouTube, tipul ar trebui sa faca stand – up comedy. Parerea mea sincera. Si da, am primit foarte multe PM’uri pozitive in care oamenii ne multumeau ca l-am pus pe tip. Mult mai multe decat comentariile acelui clip, cel putin eu m-am speriat azi dimineata cand am intrat pe YouTube si aveam 125 de PM-uri necitite. Si mai tare m-am socat cand am vazut ca, clipul are 589 de vizualizari, la doar o zi dupa ce a fost adaugat. Nici un videoclip in istoria anime nu cred ca a fost atat de popular la atat de putin timp dupa adaugare, nici macar profanatorul de anime. Asta spune multe.

  Inainte sa-mi sara careva in cap, va redirectionez frumos la sursa, adica tipul care a facut videoul:

  http://www.youtube.com/basicstuffs

  Eu acum o sa ma intorc la culegerea mea cu exercitii de matematica pentru BAC, si la mirifica arta de a invata toate raurile din Europa si Romania @ Geografie. Macar de as sti care trebuie sa le invat din Europa, harta din manual lipseste cu desavarsire, iar cea cu raurile din Romania este…microscopica, wtf. o.o It’s a conspiracy, I’m telling you. XD

 • cedik says:

  Da, Maura, exact, este o mare realizare ca un dobitoc care injura are un numar mare de comentarii (fiind injurat la randul sau in jumatate).
  E genial! Felicitari tie si izotopului pentru aceasta mareata realizare! Comunitatea noastra e acum un loc mai bun datorita voua!
  Lumea a luat cunostinta de aceasta capodopera si si-a luat doza de cuvinte vulgare!

  Ale ale, OtakuParodies!! Va asteptam cu AMV-uri pe manele ;)

 • Maura says:

  Izotoppu
  Re: ce fericit sunt
  sa mor eu de nu anul asta fac un amv pe guta , uitate la mine sunt serios o fac !
  cu asta sigur iau locul 1 ;)
  Sent to: rockbirdamv


  too late… -.-
  hope you’re happy. XD

 • BlueObelix says:

  =)) I LOLD

 • Reactive says:

  @Cedik dupa ce ti-am citit comentariile, am de zis un singur lucru: you’re awesome! Pe bune.

 • konnarcis says:

  Deci, e trist unde a ajuns comunitate anime romaneasca…..unde foarte jos…foooooooooarte jos…..de ati ajuns sa comentati prin toate locurile posibile o porcarie de video, unde un roman din capitala isi arata limitele ca na, e din capitala ce sa ii ceri….dar si mai rau imi pare ca un moldovean, ca izotopuu il sustine…Izotopule nu iti fa de rusine neamul moldovenesc, promovand romanian crap!

 • Michiru says:

  Voi fi la obiect: you’re so fuckin’ rite.

  De ce trebuie toti sa se comporte ca o adunatura de adolescenti frustrati ca nu sunt tratati regeste?

  Ne vedem la Nijikon 2011.

 • Sergiu says:

  Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte.
  Un lucru ce m-a deranjat personal la spusele Maurei (nu te cunosc, sa ma ierti) este urmatoarea parte: “Si in plus, asa cum spuneau foarte multi fani de la care am primit atat eu, cat si Izo PM pe YouTube, tipul ar trebui sa faca stand – up comedy. Parerea mea sincera.”
  Dumnezeule! Pe ce lume am ajuns? Am impresia ca o mare parte din persoanele ce traiesc pe teritoriul Romaniei la ora actuala nu au un nivel de inteligenta destul de ridicat pentru a percepe acele unde mai aparte ce poarta denumirea de “umor”. Umorul nu este pentru oricine — iti trebuie acel “ceva”. Stand-up comedy? Come On! How low can you get? Nu mai dezvolt ca e hopeless. Inca odata – scuze!
  Acest aspect al vietii romanesti ma face sa imi doresc tot mai mult sa plec. Nu imi mai doresc sa raman si sa schimb ceva pentru ca Romania este fara speranta. De-abia astept!

 • Maura says:

  @ Sergiu

  spune-le asta si celor 125 de persoane care mi-au trimis PM, acum mai multe, nu le-am numarat pe toate, dar de cate ori intram pe YouTube ma speriam de cate PM-uri am de la lume, a trebuit sa imi sterg inboxul de multe ori ca era plin pana la refuz. o.o WTF, just WTF. comunitatea anime de pe YouTube…OMFG IT EXISTS !!!

  cat despre meleagurile straine, regret sa te dezamagesc, dar esti roman, si atata timp cat vei purta eticheta nationalitatii de “roman”, vei fi discriminat ca 1. strainii, spre deosebire de noi, chiar sunt patrioti si unu de-al lor va avea mereu intaietate si 2. tarile straile asociata termenul roman cu hot, tigan, criminal, etc. mai ales cu termenul “tigan”, datorita multelor surprize “placute” pe care le-au avut cu specimele care iti displac. but have fun, sunt sigura ca strainii te vor angaja acolo in perioada de plina criza, cand proprii lor oameni nu au de lucru. stiu multi ca tine care au ajuns la concluzia ca tara asta, asa cum e ea, e cel mai cald loc din lume. :)

  cat despre tara aceasta…am un singur lucru de spus, care poate fi descris de aceasta melodie:

  http://www.youtube.com/watch?v=bmivsMFF0ew

  but again, fiecare face cum crede el de cuviinta, in definitiv si la urma urmei, el fa trebui sa suporte consecintele faptelor sale, nu eu care scriu un comment pe blog. totusi, sfatu meu sincer, stai departe de Germania si Anglia.

 • KyubiVal says:

  @ Maura – părerea mea este că te laşi impresionată prea uşor de simţul “majorităţii”. Ce e mult nu înseamnă neapărat că e şi bun. Dacă există la fel de mulţi proşti ca şi ăla din video, cu aceeaşi mentalitate, cărora dacă le zici “pulă” râd de mor, care critică doar de dragul de a critica, şi se complimentează între ei cu comentarii şi pm-uri, nu înseamnă că acel video e într-adevăr super mişto şi reuşit. Analizează un pic mai bine cine l-a preţuit şi de ce. Mie îmi place comedia, şi ştiu că uneori să foloseşti cuvintele vulgare(care fac şi ele parte din vocabularul nostru, e inutil să ne ascundem după un deget ca şi cum nimeni nu le-ar folosi) poate ajuta exprimării, dar trebuie s-o faci cu cap, nu e destul să faci spam cu una şi ceeaşi frază “bla bla de rahat” sau “fix pula” ca apoi să te crezi mare comedian.

 • Maura says:

  @ KyubiVal

  faza nu e ca ma las impresionata de simtu majoritatii, ca pe mine m-a amuzat clipul de cand l-am vazut prima oara, faza e ca gusturile nu se discuta, inclusiv in ce materie ar fi, comedie, haine, etc :)

  cat despre vulgaritate, come on, am mai multa la scoala intr’un minut decat are tipu in tot vidu XD

 • cedik says:

  Adevarata problema, Maura, nu e faptul ca injura aia si ca unora le place. Se stie doar ca marea majoritate nu e foarte inteligenta.
  Problema consta in faptul ca OtakuParodies, care am inteles ca se crede un mare proiect Otaku, nu e. E ceva ce nu ajuta cu nimic comunitatea anime si e facut doar ca sa mareasca orgoliul Izotopului. Ceea ce e ok, il inteleg si pe el, ca e mic si necunoscut si simte si el nevoia sa fie bagat in seama.
  Gandeste-te insa ca a venit la mine cu tot felul de cereri de parteneriate si s-a dus pe diverse forumuri sa promoveze … chestia aia. Ori, ma scuzi, sustinatorii proiectului se pot sterge la fund cu otakuparodies, ca nu merita promovat de nici o comunitate anime. Nu are nici un scop constructiv, lucru demonstrat pe deplin prin postarea acelui videoclip “amuzant” si prin restul clipurilor despre Izotope cel awesome si nebagat in seama si Reactive trollul cel rau.

 • Iusty says:

  Problema lui/ta Cedik e că tu evident începi să confunzi ideea pe care ți-ai făcut-o despre Izotop cu ce nu-ți place cel mai mult în video-ul cu maimuțoiul. Deci a venit la tine și nu l-ai promovat. Care-i diferența între asta și cînd venea la mine și pe cele mai jegoase site-uri non-anime (hai c-am spus-o și p-asta) și promova pedofilia pe-acolo, departe de ochii fanilor anime? Care-i diferența că te-ai dus și te-ai aflliat cu a-c și alții? N-a trebuit să ceri voie? Că doar nu îți pun alții banner acolo pe ochi frumoși. Tu ai promovat, Alexander a promovat, Reactivu a promovat, Izotopu a promovat. A, stai, nu-ți place moaca virtuală a lui Izotop. Nici mie a lui Alexander, și știu că mi-au fost scoși ochii pentru asta. Dar cînd mai mulți se adună și decid în unison ce le place și ce nu le place în numele tuturor fanilor anime, pentru crearea unui ,,nivel moral superior, băieți, vă distanțați de acea comunitate și vă faceți CNAul site-urilor și al internetului, CÎND NIMENI NU V-A PUS OFICIAL ÎN POZIȚIA AIA. Deveniți mafie, cum a zis o figură legendară de prin istoria site-urilor noastre. Dacă tu îți impui regulile morale pe site-ul tău, e dreptul tău, dar de exemplu dacă izotopu a făcut un thread la tine cu ,,promovare” în secțiunea care trebuie, și tu ștergi sau altfel nu permiți, aia-i cenzură, cum eram eu considerat în legătură cu Alexander fiindcă nu dădeam mass cu a-campul lui din lună-n lună FFS. De pe IDul meu, proprietate privată cum ar veni :)) Și nu mă începe cu ce-a făcut Alexander pentru comunitatea anime, că în afară să ceară prețuri exorbitante fanilor deja existenți, absolut zero (0, zilch, nika, nothing, nada, nicht) barat a făcut și el cere promovare mult mai nesimțită decît mi-ar trece prin cele mai groaznice visuri să fi făcut Izotopu.
  Da’ vezi tu, cînd se face monopolul ăla de oligarhi dintr-un domeniu, atunci nu-mi place. Cînd Cedik rezonează cu adminul de la animax care are cumul de funcții și pe la anime-club, care rezonează cu reactivu și cine mai e întrebat de ,,deciziile importante pentru lumea anime pe care tre să le luăm la unison” (probleme importante pe chestiunea zilei, cum ar fi: luarea în rîs a lui Rotaru, a lui Izotopu, a lui Athel, discreditarea ,,atentatorilor la morala pudică a preamăriților” etc), atunci am o problemă și sar eu (aici n-am reușit primul, dar nah) să zic că nu-i corect, moral sau democratic. Cînd un om singur e atacat și ridiculizat pe toate site-urile ,,mari”/,,mainstream” și plăcut de jumate din ăia care-i văd opera sau care vorbesc cu el, atunci am o problemă cu mica-marea mafie asta. Fiindcă mîine o să fie Maura atacată, poimîine (sau ieri :P ) eu și tot așa. Cînd un om singur care a făcut o creație ajunge la ,,ăi mari” și îi este dat cu flitul și nu se poate exprima sau promova măcar la fel de decent cum își promovează ei unii altora posterioarele, atunci am o problemă. Cînd, atunci cînd unii din ăia mari, văd că alții îl promovează, și sar la ei la intimidare, atunci am o problemă și îi voi susține pe cei atacați, fiindcă au același drept să existe pe internet ca Cedik, Reactive, Coyotee etc. Fiindcă userii site-ului tău, ai lui Coyotee și ai Animaxului care-i finanțat din vizionarea noastră, avem dreptul să ni se prezinte ceva și să fim lăsați să decidem cu capul nostru dacă ne place sau nu, dacă ,,merită promovat” sau nu. Fiindcă EU am dreptul să văd Otaku Parodies și să-mi placă fără să-mi zică niște neica-nimeni că fac parte din partea negativă a romînilor pentru asta și fără să încerce neplătitele unelte ale Animaxului (not u dude lol :P ) să mă facă pe mine și pe alții să ne fie rușine că ne uităm la un clip pe youtube și că chicotim, rîdem sau spunem în gînd și poate cu un aer filozofic interior ,,true dat”.

 • cedik says:

  Problema ta, Iusty, fara suparare, este ca esti paranoic si ii urasti pe cei de pe a-c.
  Problema ta, Iusty, fata suparare, este ca de fiecare data cand cineva ii ataca esti automat pentru, indiferent de calitatea atacului.
  Si poate problema ta cea mai mare, Iusty, fara suparare, este ca desi te porti asa cum porti din cauza sentimentelor tale pentru a-c ppl, imi reprosezi mie lucrul asta.
  Sa iti explic o chestie: mi se rupe de Izotop, mi se rupe de Athel si de restul ca ei (Rotaru e o exceptie pentru ca, in ciuda defectelor pe care le-ar putea avea, macar el nu e un tip rau si chiar are intentii bune dar sta mai prost cu punerea lor in practica).

  Voi aveti un fix cu monopolu si mafia. Tu esti un caz aparte, ca la tine sunt altele motivele, dar in rest, toti nimenii, cu cele mai tampite idei, se cred persecutati nereusind sa vada ca valoreaza fix cat o ceapa degerata.
  Ar trebui sa stii cel mai bine ca bati campii pentru ca EU sunt exemplul cel mai bun ca nu exista o mafie anime si o oligarhie. Stii la fel de bine ca mine cu cati dintre cei de pe a-c si project sakura m-am certat si stii la fel de bine ca mine cate banuri mi-am luat pe Animax. Si totul s-a schimbat odata cu Nijikon si OtakuFestival. Am descoperit o oportunitate de a ma implica si eu cumva si de a ajuta la dezvoltarea comunitatii anime si… uite-ma.
  Mi-a fost ciudat la inceput, chiar greu, ma uitam la persoanele cu care ma mai intalneam pe acolo si ma simteam jenat, recunoscand pe X sau pe Y, cu care ma mai certasem, fiind practic inconjurat de vechi “inamici” si totusi nimeni nu mi-a zis nimic si nu a facut ceva ca sa ma faca sa ma simt prost. Si am ajuns unde sunt dupa cativa ani de munca, ani in care m-am chinuit si m-am zbatut.

  Au venit multe grupuri de fansub sa ma intrebe de un parteneriat (SR-Subs de exemplu). Le-am pus link? Desigur.
  A aparut si DHS-Subs, un site de tot rasul, facut de o persoana care nu stia nici romana, nici engleza, dar avea pretentii sa fie grup de fansub care va licentia toate anime-urile. Normal ca am ras cu totii de el. Si normal ca am ras cu totii de fiecare de initiativele comice ale oamenilor. Comice!

  Alta chestie: luarea in ras a lui Izotope? Poftim? Ai vazut ultimul lui clip? Prostioara aia infantila?
  Spune-mi si mie, in afara de aceste posturi facute pe blogul meu personal, l-am atacat cumva pe zup sau pe alt site anime unde mai am cumva influenta? El imi dedica in schimb clipuri pe OtakuParodies (clipuri idioate de altfel), pe acelasi OtakuParodies unde ataca persoane ca Reactive sau Coyotee care, iarasi, mai ca nici nu l-au mai bagat in seama recent. Bai, si tot eu sunt ala rau. Cum mama ma’sii vine asta? Explica-mi si mie?

  Stii ce, Iusty? Imi esti prieten, chiar un foarte bun prieten, si nimeni, NIMENI nu poate nega rolul important pe care l-ai avut in formarea comunitatilor anime. Nu te mai asocia cu toti mascaricii ca te faci de ras.

  Am vorbit cu izotop, i-am facut sugestii de bun simt, si-a bagat piciorul in ele si a inceput sa ma atace pe youtube. Dupa care a continuat sa foloseasca clipurile cu hitler si arunce cu noroi in toata lumea. Prost as fi sa il promovez. Prost ar fi orice fan anime adevarat sa il promoveze si sa il ia in serios.

 • irisim says:

  Bogdan esti fenomenal!

 • Pingback: Marea Schismă Anime | Blogul lui Iusty

 • Anonim says:

  Ti-o trag eu pentru asta.

 • KyubiVal says:

  După ce le lăsasem şi eu un comentariu spunând lucrurilor pe nume, nu doar am fost cenzurat (mi-au şters comentariul) dar mi-au trimis şi acest simpatic mesaj http://img155.imageshack.us/img155/7694/otpq.jpg
  Nu că mi-ar păsa, însă e doar ca să evidenţiez că motivele lor aparent “nobile” şi “serioase” sunt pe departe nobile şi deloc serioase. N-au nicio credibilitate şi cel mai bine ar fi să fie ignoraţi total.

 • cedik says:

  Doar nu te asteptai de la altceva de la niste maimute :))

 • KyubiVal says:

  Nu, dar mi-e interesant de ce dintre toţi mi-au şters anume comentariul meu, şi acum se pare că nici nu mai pot comenta, sau am eu erori cu youtube sau ei m-au blocat. Dumnezeu cu ei :P

 • irisim says:

  @KyubiVal: Stai linistit ca nu esti singurul caruia i-a fost sters comentariul, dar cum a spus si Bogdan ce asteptari poti sa ai de la ei?

 • stranger says:

  de-asta m-am mutat eu pe forumurile din tarile calde <3.

 • Marul lui Adam says:

  “La distanta se zareste o furtuna, tineti-va bine camarazi de arme !”

 • Marul lui Adam says:

  Lol tocmai ai hackuit pagina lui Iusty de blog. Cat de mult ai decazut mai Flaw mai.

 • cedik says:

  Nu am hackuit nimic, eu ii gazduiam blogul. Geez
  S-a obosit macar vreunul din voi sa citeasca mesajul…?

 • conversatie postata cu acordul ambelor parti.

  nightmaller_bmv (5:46:44 PM): cei care mi-ai lasat offline, regret sa va informez, dar am avut o problema cu win si nu am primit nimic :(
  nightmaller_bmv (5:46:58 PM): mi-ati*
  nightmaller_bmv (5:47:08 PM): :))
  nightmaller_bmv (5:47:11 PM): deci ai aparut:))
  basic.stuffs (5:47:17 PM): daaaa
  basic.stuffs (5:47:22 PM): uuuu
  basic.stuffs (5:47:25 PM): buhu hu
  nightmaller_bmv (5:47:39 PM): asa akm sa discutam serios
  nightmaller_bmv (5:47:46 PM): bai nam nimic cu tine
  nightmaller_bmv (5:47:55 PM): nici cu izotop sau akurd ala
  nightmaller_bmv (5:48:07 PM): dar nu inteleg unde vreti voi sa ajungeti
  nightmaller_bmv (5:48:53 PM): nu ti-am bagat ID-ul sa ne injuram ca la cord
  nightmaller_bmv (5:49:01 PM): eu vreau sa vorbesc normal….nush despre tine
  nightmaller_bmv (5:49:12 PM): vrau sa inteleg…ce nu va convine
  nightmaller_bmv (5:49:14 PM): ….
  nightmaller_bmv (5:49:31 PM): vreti intrare gratis?
  nightmaller_bmv (5:49:38 PM): sa va asteptam cu mancarea la usa
  nightmaller_bmv (5:49:42 PM): :-??
  nightmaller_bmv (5:49:47 PM): plm…nu cred ca se poate
  nightmaller_bmv (5:49:53 PM): gandestete ca avem un loc de platit
  nightmaller_bmv (5:50:42 PM): intra si tu ca voluntar 1 an si ai sa vezi ca nu sta nimeni de geaba si ai sa vezi ca nimeni nu castiga nimic
  nightmaller_bmv (5:51:02 PM): si iti spun eu ca dupa 2 zile de trezit la 7 alergand pe acolo pana la ora 22
  nightmaller_bmv (5:51:05 PM): 2 zile la rad
  nightmaller_bmv (5:51:08 PM): rand
  nightmaller_bmv (5:51:20 PM): sa vedem atunci daca mai iti convine sa vina cineva sa isi bata joc de munca ta
  nightmaller_bmv (5:51:36 PM): eu nu cred
  basic.stuffs (5:51:58 PM): man
  basic.stuffs (5:52:07 PM): pana la urma care e problema ta?
  nightmaller_bmv (5:52:38 PM): pur si simplu nu imi convine ca cineva sa calce in picioare tot ce am facut atata timp
  nightmaller_bmv (5:52:49 PM): sa va bateti joc de munca noastra
  nightmaller_bmv (5:52:52 PM): nu e normal
  basic.stuffs (5:53:26 PM): problema ta
  basic.stuffs (5:53:55 PM): tie nu-ti convine astea, mie altele
  basic.stuffs (5:53:59 PM): fiecare cu ale lui
  nightmaller_bmv (5:54:05 PM): ce nu iti convine
  nightmaller_bmv (5:54:10 PM): explicami si mie
  nightmaller_bmv (5:54:14 PM): ca asta tot incerc sa inteleg
  basic.stuffs (5:54:39 PM): man, daca incercai sa intelegi
  basic.stuffs (5:54:42 PM): intelegeai
  basic.stuffs (5:55:12 PM): nu sareai la interval cu atacuri ca o magalagioaca nefututa
  nightmaller_bmv (5:55:36 PM): atunci ma scos din minti acrud ala
  basic.stuffs (5:55:58 PM): tu pe ce esti admin?
  basic.stuffs (5:56:39 PM): sau moderator?
  nightmaller_bmv (5:56:45 PM): la ce?
  basic.stuffs (5:57:01 PM): la site, ca doar nu la vitanja
  nightmaller_bmv (5:57:08 PM): un
  nightmaller_bmv (5:57:09 PM): nu
  basic.stuffs (5:57:20 PM): nu esti nici mod nici admin?
  basic.stuffs (5:57:22 PM): wow
  nightmaller_bmv (5:57:29 PM): nu
  basic.stuffs (5:57:31 PM): ma surpirnzi pishat mic
  basic.stuffs (5:57:46 PM): inseamna ca ai un punct
  basic.stuffs (5:58:00 PM): si chiar voi citi ce scri
  nightmaller_bmv (5:58:24 PM): bai tot ce am vorbit pana acum nu e vorba de site
  basic.stuffs (5:58:32 PM): stiu, stiu
  basic.stuffs (5:58:37 PM): zi ce ai de zis
  nightmaller_bmv (5:58:52 PM): te-am intrebat ce te deranjeaza la conventi
  nightmaller_bmv (5:59:13 PM): caci chiar nu inteleg….ce poate fi asa de rau incat sa incerci sa il dai jos
  nightmaller_bmv (5:59:16 PM): ma rog
  nightmaller_bmv (5:59:26 PM): si daca il dai jos ce rezolvi…nu mai avem conventi in romania
  nightmaller_bmv (5:59:34 PM): crezi ca se chinuie alcineva sa o ia de la ineput
  nightmaller_bmv (5:59:40 PM): sa faca alta conventie
  nightmaller_bmv (5:59:42 PM): eu nu cred
  nightmaller_bmv (5:59:53 PM): si revin
  nightmaller_bmv (5:59:55 PM): ce te deranjeaza
  nightmaller_bmv (6:00:11 PM): ?
  basic.stuffs (6:01:01 PM): pishat mic, eu am subliniat evidentul
  basic.stuffs (6:01:13 PM): restul era deja acolo
  nightmaller_bmv (6:01:14 PM): can you stop calling me like that
  basic.stuffs (6:01:17 PM): nu
  nightmaller_bmv (6:01:43 PM): deci continui sa ma jicnesti….good point…i didn’t expected more from you
  basic.stuffs (6:02:03 PM): dar, pishat mic, e numele tau
  basic.stuffs (6:02:10 PM): il zic cu caldura
  basic.stuffs (6:02:20 PM): si in fond l-ai castigat pe merit
  basic.stuffs (6:02:24 PM): :)
  nightmaller_bmv (6:02:42 PM): si oricum
  nightmaller_bmv (6:03:01 PM): oricat vati chinui voi sa schimbati ceva
  nightmaller_bmv (6:03:05 PM): nu o sa reusiti
  nightmaller_bmv (6:03:49 PM): atat de mult ati vrut sa aveti o conventie mai buna incat nu v-ati ales cu nimic
  basic.stuffs (6:04:09 PM): eu nu vreau o conventie mai buna
  nightmaller_bmv (6:04:22 PM): da ce vrei ma copile….ce vrei?
  basic.stuffs (6:04:36 PM): pishat mic, vezi ca nu intelegi
  basic.stuffs (6:04:41 PM): nu esti prost informat
  basic.stuffs (6:04:48 PM): esti doar prost ca roamnii de rand
  nightmaller_bmv (6:04:57 PM): nu
  basic.stuffs (6:05:02 PM): eu am facut un review
  nightmaller_bmv (6:05:03 PM): tu nu intelegi
  basic.stuffs (6:05:05 PM): sti ce e ala?
  nightmaller_bmv (6:05:11 PM): nu
  nightmaller_bmv (6:05:13 PM): sti ce ai facut tu
  nightmaller_bmv (6:05:22 PM): ai inceput certuri
  nightmaller_bmv (6:05:25 PM): asta ai facut
  nightmaller_bmv (6:05:32 PM): si s-au format 2 tabere
  nightmaller_bmv (6:05:34 PM): intelegi?
  basic.stuffs (6:05:59 PM): da, pt ca am review bun
  nightmaller_bmv (6:06:17 PM): nu….pentru ca ai spus minciuni
  nightmaller_bmv (6:06:21 PM): ceea ce a enervat pe alti
  nightmaller_bmv (6:06:32 PM): si prieteni tai maura (rockbird) izotop si akurd te sustin
  nightmaller_bmv (6:06:34 PM): gandeste
  basic.stuffs (6:06:39 PM): mi-ai vazut review-ul pishat mic?
  nightmaller_bmv (6:06:46 PM): da din pacate
  basic.stuffs (6:06:50 PM): tot?
  nightmaller_bmv (6:06:54 PM): da
  basic.stuffs (6:07:01 PM): tks pt vizualizari
  nightmaller_bmv (6:07:11 PM): :)) )
  basic.stuffs (6:07:16 PM): sti ce e un review?
  nightmaller_bmv (6:07:29 PM): bai nu ma lua pe mn ce e un rewiew
  nightmaller_bmv (6:07:59 PM): faptul e ca voi nu o sa mai intrati la otaku/nijikon
  basic.stuffs (6:08:11 PM): http://en.wikipedia.org/wiki/Review
  nightmaller_bmv (6:08:15 PM): succes in continuare cu democratia voastra
  basic.stuffs (6:08:31 PM): dar eu nu vreau sa obtin nimic
  basic.stuffs (6:08:35 PM): i just say real shit
  nightmaller_bmv (6:08:43 PM): care real shit ma
  basic.stuffs (6:08:56 PM): si daca s-a facut atat tam tam, inseamna ca o fac bine
  nightmaller_bmv (6:09:11 PM): ti se pare tie real shit cand spui ca dc cerem atati bani la intrare si noi bagam bani in buzunar
  nightmaller_bmv (6:09:17 PM): vba lui cedrik ai vre-o dovada?
  nightmaller_bmv (6:09:21 PM): nu
  nightmaller_bmv (6:09:23 PM): nu ai
  nightmaller_bmv (6:09:27 PM): pentru ca nu exista
  basic.stuffs (6:09:31 PM): man
  basic.stuffs (6:09:40 PM): zi-mi cunvintele mele exacte cu care am zis asta
  basic.stuffs (6:09:48 PM): citeaza-ma
  nightmaller_bmv (6:10:39 PM): obolanii astia ma mai pun si intrarea mare
  nightmaller_bmv (6:11:09 PM): am dreptate?
  nightmaller_bmv (6:11:13 PM): e zis de tn?
  basic.stuffs (6:11:18 PM): man, asta e tot citatul?
  nightmaller_bmv (6:11:35 PM): ok
  nightmaller_bmv (6:11:40 PM): atunci
  basic.stuffs (6:11:44 PM): da sa vad unde am zis tot ce sustii tu
  nightmaller_bmv (6:11:45 PM): cum vrei sa platim locul?
  basic.stuffs (6:11:56 PM): din ce mai citat
  basic.stuffs (6:12:03 PM): am criticat pretul de intrare
  basic.stuffs (6:12:08 PM): e normal pt un review
  basic.stuffs (6:12:21 PM): cand spui ca dc cerem atati bani la intrare si noi bagam bani in buzunar
  nightmaller_bmv (6:12:23 PM): zi tu de unde vrei sa scoatem bani sa platim locul?
  basic.stuffs (6:12:35 PM): “cand spui ca dc cerem atati bani la intrare si noi bagam bani in buzunar”
  basic.stuffs (6:12:38 PM): ok
  basic.stuffs (6:12:47 PM): pana acum avem citat ca am zis ca e chiria mare
  basic.stuffs (6:12:54 PM): unde e citat sa ateste restul…
  nightmaller_bmv (6:13:21 PM): brb
  basic.stuffs (6:13:51 PM): aha
  nightmaller_bmv (6:21:15 PM): back
  nightmaller_bmv (6:21:17 PM): asa
  nightmaller_bmv (6:21:23 PM): continua
  basic.stuffs (6:21:41 PM): bun
  basic.stuffs (6:21:55 PM): “cand spui ca dc cerem atati bani la intrare si noi bagam bani in buzunar” asta ai zis tu ca am zis
  basic.stuffs (6:21:59 PM): ai dat un citat
  basic.stuffs (6:22:11 PM): care atesta ca eu critic pretul intrarii
  basic.stuffs (6:22:16 PM): e normal pt un review
  basic.stuffs (6:22:23 PM): acum
  basic.stuffs (6:22:29 PM): citeaza-ma unde ateste restul
  basic.stuffs (6:22:34 PM): sa vad
  basic.stuffs (6:22:42 PM): si stai
  basic.stuffs (6:22:45 PM): chill
  basic.stuffs (6:22:52 PM): nu scrie acum ca dau restart la comp
  basic.stuffs (6:22:58 PM): pastreaza
  basic.stuffs (6:23:05 PM): ca in 2 min revin
  basic.stuffs (6:23:08 PM): ;)
  nightmaller_bmv (6:23:13 PM): …
  basic.stuffs (6:26:53 PM): am revenit, pishat mic
  basic.stuffs (6:26:57 PM): :)
  basic.stuffs (6:27:00 PM): spune
  nightmaller_bmv (6:27:10 PM): asa
  basic.stuffs (6:27:44 PM): spune
  nightmaller_bmv (6:27:56 PM): o sa plec vre-o 40 min si revin
  nightmaller_bmv (6:28:01 PM): ca avem multe de discutat
  nightmaller_bmv (6:28:08 PM): si mai am 1 lucru de spus
  nightmaller_bmv (6:28:29 PM): daca organizatorii nu ti-ar suge toti banii de buzunar cu intrarea
  nightmaller_bmv (6:28:43 PM): sugem toti bani din buzunar pentru a plati locul
  nightmaller_bmv (6:28:52 PM): si Tentativa aia de mancare si ceai la preturi de nici daca ar avea tzatze, nu ar merita
  nightmaller_bmv (6:29:05 PM): mancarea nu era de la noi…cei care au cumparat locul au vandut-o
  nightmaller_bmv (6:29:25 PM): Sincer acum, sti si tu la fel de bine cat de cacat putea sa fie ceaiul ala, puteam sa comand de pe net din JAPAN si tot venea mai ieftin de 10 RON un CACAT DE PAHAR DE CARTON CU APA CALDA SI UN PLIC IN EL.
  nightmaller_bmv (6:29:52 PM): magazinul care vinde ceaiul nu facea parte din conventie
  nightmaller_bmv (6:29:58 PM): era magazinul palatului copiilor
  nightmaller_bmv (6:30:00 PM): intrebari?
  basic.stuffs (6:30:32 PM): pishat mic, am fost la conventie it sucked
  basic.stuffs (6:30:36 PM): nu am intrebat
  basic.stuffs (6:30:50 PM): “nu va suparati sunteti staff palatul copiilor sau conventie :D ”
  basic.stuffs (6:30:52 PM): la toata lumea
  basic.stuffs (6:30:56 PM): wtf?
  basic.stuffs (6:31:02 PM): facea parte din decor
  basic.stuffs (6:31:04 PM): era acolo
  basic.stuffs (6:31:12 PM): deal with ccritics
  basic.stuffs (6:31:19 PM): plus
  nightmaller_bmv (6:31:20 PM): nu aveam cum sa le cerem sa le dea jos….odata ce era locul lor
  nightmaller_bmv (6:31:22 PM): gandeste
  basic.stuffs (6:31:31 PM): inca nu m-ai citat cand am zis ca bagati bani in buunar
  basic.stuffs (6:31:35 PM): buzunar*
  nightmaller_bmv (6:31:54 PM): nu….ar ai zis ca va sugem bani din buzunar
  nightmaller_bmv (6:31:59 PM): sa nu crezi ca ajung la noi bani aia
  basic.stuffs (6:32:04 PM): man
  basic.stuffs (6:32:07 PM): pihat mic
  basic.stuffs (6:32:11 PM): atunci de ce ma acuzi
  basic.stuffs (6:32:19 PM): ca eu spun ca bagati banii in buzunar
  basic.stuffs (6:32:23 PM): daca tu asta ai gandit
  basic.stuffs (6:32:28 PM): inseamna ca asta se intampla
  basic.stuffs (6:32:30 PM): eu nu am zis
  basic.stuffs (6:32:31 PM): tu ai zis
  nightmaller_bmv (6:32:41 PM): nu stiu daca tu sau cine a zis pe blogul ala
  basic.stuffs (6:32:44 PM): te-ai dat in fapt
  basic.stuffs (6:32:51 PM): aha…
  nightmaller_bmv (6:33:03 PM): oricum
  nightmaller_bmv (6:33:19 PM): continuati sa faceti treaba asta si nu o sa ajungeti nicaieri
  nightmaller_bmv (6:33:22 PM): sfat prietenesc
  basic.stuffs (6:33:36 PM): pishat mic
  basic.stuffs (6:33:38 PM): cati ani ai?
  nightmaller_bmv (6:33:40 PM): + ca ai bagat melodia aia peste logoul de la otaku
  nightmaller_bmv (6:33:50 PM): nu are importanta varsta mea
  basic.stuffs (6:33:55 PM): deci ai sub 18
  nightmaller_bmv (6:33:59 PM): gresit
  basic.stuffs (6:34:00 PM): bun…
  basic.stuffs (6:34:02 PM): aha
  basic.stuffs (6:34:09 PM): atunci nu ti-o ascundeai
  basic.stuffs (6:34:16 PM): cu cine esti prieten?
  basic.stuffs (6:34:20 PM): falcon, cedik?
  nightmaller_bmv (6:34:30 PM): observi ca deviezi in alte discuti
  nightmaller_bmv (6:34:45 PM): nu conteaza varsta si nici prieteni mei
  basic.stuffs (6:34:51 PM): deci am dreptate
  basic.stuffs (6:35:02 PM): see….
  basic.stuffs (6:35:05 PM): u are stupid
  basic.stuffs (6:35:11 PM): o sa postez conversatia asta
  nightmaller_bmv (6:35:22 PM): poti sa postezi conversatia asta
  nightmaller_bmv (6:35:27 PM): prea putin ma doare
  basic.stuffs (6:35:29 PM): continuarea ta o voi considera CA UN ACCEPT
  basic.stuffs (6:35:34 PM): aaa
  basic.stuffs (6:35:36 PM): super
  basic.stuffs (6:35:43 PM): thank you pihat mic
  nightmaller_bmv (6:35:46 PM): …deviezi prietene
  nightmaller_bmv (6:35:53 PM): ai scapat de subiect
  nightmaller_bmv (6:35:56 PM): pentru ca sti ca e adevarat
  basic.stuffs (6:35:56 PM): nu suntem prieteni
  nightmaller_bmv (6:35:59 PM): ce spun
  basic.stuffs (6:36:02 PM): stiu ca e adevarat ce?
  nightmaller_bmv (6:36:07 PM): ce spun
  basic.stuffs (6:36:08 PM): ce pui?
  basic.stuffs (6:36:11 PM): spui*
  nightmaller_bmv (6:36:16 PM): dc incerci sa deviezi de la subiect
  nightmaller_bmv (6:36:21 PM): te deranjeaza adevarul?
  basic.stuffs (6:36:28 PM): care adevarl
  basic.stuffs (6:36:31 PM): mai zi-l odata
  nightmaller_bmv (6:36:46 PM): incepi sa ma iei cu varsta si prieteni si cacaturi dalea
  basic.stuffs (6:36:57 PM): ;))
  basic.stuffs (6:37:07 PM): am atins un punct sensibil, pishat mic?
  nightmaller_bmv (6:37:20 PM): nu prietene nu ai atins nimic:))
  nightmaller_bmv (6:37:31 PM): vreau sa iti dovedesc ca te deranjeaza ce spun eu
  basic.stuffs (6:37:33 PM): aha
  nightmaller_bmv (6:37:35 PM): si am dovedi
  nightmaller_bmv (6:37:36 PM): t
  basic.stuffs (6:37:40 PM): ce dovezi
  basic.stuffs (6:37:42 PM): ?
  basic.stuffs (6:37:44 PM): show them
  basic.stuffs (6:37:50 PM): zi-mi adevarul ala inca o data
  basic.stuffs (6:37:54 PM): waiting…
  nightmaller_bmv (6:38:00 PM): ai schimbat subiectul in momentul in care aveam dreptate
  basic.stuffs (6:38:07 PM): ok
  nightmaller_bmv (6:38:08 PM): uitete mai sus ok
  nightmaller_bmv (6:38:13 PM): si imi vrei varsta
  nightmaller_bmv (6:38:16 PM): ok no problem
  nightmaller_bmv (6:38:19 PM): 19 ani
  basic.stuffs (6:38:21 PM): zi din now ce ai zis de m-a facut sa schimb subiectul
  nightmaller_bmv (6:38:23 PM): now you wanna date me?
  basic.stuffs (6:38:49 PM): nu, i don’t date pishati mici
  basic.stuffs (6:38:56 PM): plus nu gay gene in me
  basic.stuffs (6:39:02 PM): revenind
  nightmaller_bmv (6:39:06 PM): i forgot..you only date pisati la 10 ron
  basic.stuffs (6:39:20 PM): zi din now ce ai zis de m-a facut sa schimb subiectul
  nightmaller_bmv (6:39:39 PM): m-ai intrebat de varsta si de prieteni
  basic.stuffs (6:39:44 PM): inainte
  nightmaller_bmv (6:39:45 PM): nu ca inteleg dc te intereseaza
  basic.stuffs (6:39:50 PM): ai zis ca am eschivat
  basic.stuffs (6:39:56 PM): si de asta te-am intrebat
  basic.stuffs (6:40:03 PM): ce ai zis inainte sa “Eschivez”?
  nightmaller_bmv (6:40:21 PM): ok dureaza prea mult….esti incult…am incercat sa iti explic
  nightmaller_bmv (6:40:24 PM): am treaba
  basic.stuffs (6:40:25 PM): sublineaza
  basic.stuffs (6:40:28 PM): scrie cu bold
  nightmaller_bmv (6:40:30 PM): vrei sa mai vb ai rabdare 40 min
  nightmaller_bmv (6:40:35 PM): salut
  basic.stuffs (6:40:39 PM): pishat mic
  basic.stuffs (6:40:57 PM): mai am si altele de facut
  basic.stuffs (6:41:03 PM): daca ma prinzi online bine
  basic.stuffs (6:41:06 PM): daca nu, nu
  nightmaller_bmv (6:41:33 PM): ok bafta…si succes cu skilurile tale in AF cu criticile tate in conventi si asa mai departe
  nightmaller_bmv (6:41:34 PM): bafta
  basic.stuffs (6:41:52 PM): pishat mic,
  basic.stuffs (6:42:02 PM): parca tu erai ala civilizat
  basic.stuffs (6:42:13 PM): ;))

 • cedik says:

  Bai, am zis ca nu va mai comentez pe seama subiectului.
  Nu am ce discuta cu prosti care stiu sa se exprime doar prin injuraturi si cuvinte vulgare. Te porti de parca ai fi cine stie ce personalitate demna de luat in seama 8-|

 • Pingback: Protestez! NijiKon review « Livin' za drim

 • Pingback: Odiseea cartii de ortopedie « Livin' za drim

 • cedik says:

  Lol. Greu e sa n-ai viata…
  Daca ai iesi si tu pe afara in loc sa faci astfel de minunatii in MS Paint, ti-ar fi mai bineLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>