Header image

Anonimu’

Posted by cedik in Trolololing

Se pot spune foarte multe lucruri despre anonimi şi s-au strâns deja cronici întregi pline cu legende despre faptele lor vitejeşti.

Înarmaţi cu câteva sute, dacă nu chiar mii de înjurături, şi cu un intelect atât de strălucitor încât ar face de râs orice bec (de-ar fi să se măsoare în neuroni, desigur), aceşti curajoşi şi bravi indivizi fac legea pe meleagurile internautice. Şi nimeni, dar nimeni n-are curaj să li se opună.

Până şi eu stau pe gânduri când vine vorba de anonimi. Nu o dată am fost ameninţat cu bătaia. Le-am oferit adesea adresa mea şi i-am aşteptat ca o gazdă cumsecade, cu suc şi prăjiturele, pregătit după aceea pentru o trântă strămoşească, cum vezi numai în basme când se întrece Făt-Frumos cu Zmeul în voinicie. N-a venit până acum nici unul, pesemne s-au rătăcit pe drum, dar teama încă rămâne. Voi nu ştiţi, dar printre cele mai periculoase creature din lume se numără anonimii de Internet.

Vă temeţi de ţigani noaptea pe stradă şi păşiţi lent, încercând să nu atrageţi atenţia, dar habar n-aveţi că adevarata ameninţare vine de pe net, din spatele unor nick-uri periculoase. E lucru ştiut de toată lumea că toţi traficanţii de arme, toţi luptătorii de K1 şi foştii agenţi KGB se detensionează pe net, unde-o ard lejer, ca anonimi. Aveam eu un prieten, se luase odată de un anonim din ăsta şi ghiciţi ce? Anonimul era de fapt Fane Spoitoru şi i-a venit ăluia pe cap cu 10 căruţe de ţigani, călare pe un inorog înaripat. L-a tăiat cu katana pe săracul băiat pentru că a îndrăznit să râdă de el.

Iar cei mai periculoşi, de deeeeeeeeepaaaarte, sunt anonimii de internet fani anime. Voi nu realizaţi câtă putere zace într-un om care a văzut Dragonball şi Bleach. Nu vă bat cu băieţii, dau direct cu kamehamehau’ sau cu bankaiul.

Dar nu vă speriaţi deja. În spatele acelei gorile care împroşcă înjurături, mai ceva ca o mahalagioaică crescută la uşa cortului, se ascunde de fapt un luptător pentru libertate şi pentru democraţie. They are an heroes. De fiecare dată când neocomunismul ameninţă să pună acoperire pe ceva, ei sar la luptă. Hrăniţi cu jăratec, ca calu’ lu’ Făt-Frumos, îşi scot arsenalul de cuvinte vulgare şi sar să se bată pentru voi, pentru drepturile voastre la libertate şi democraţie, nerecunoscătorilor!

Şi, fetelor, ciuliţi cu atenţie urechile: sunt toţi frumoşi! De fiecare dată când veţi vedea un astfel de brav luptător, să ştiţi că e anonim din cauza fascinantei frumuseţi. Păi vă daţi seama, dacă le-ar vedea cineva chipul de Adonis s-ar îndrăgosti pe loc de ei şi n-ar mai avea cum să îşi desfăşoare luptele de gherilă din pricina numărului prea mare de admiratoare (sau admiratori, dacă e să ţinem cont de faptul că anonimii îşi declară adesea interesele de ordin sexual faţă de alţi reprezenţi ai sexului masculin, spunându-le pe faţă ce chestii 18+ le-ar face!).

Mă opresc aici, că mi-e teamă că mă întind prea mult şi voi atrage atenţie nedorită asupra mea. N-aş vrea ca un astfel de anonim să vină să mă bată, v-am zis doar că nu e de glumit cu ei! Tremur la gândul viitoarelor repercursiuni!

Semnat: un pitic gras, ochelarist, cu nasul mare şi impotent, frustrat de faptul că nu-şi poate găsi prietenă din cauza coşurilor de pe faţă.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

27 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>