Header image

Fericitul castigator

Posted by cedik in Uncategorized

Azi, la ora 9 si jumatate, primesc un sms:

Felicitari!! Cosmote v-a desemnat castigator prin tragere la sorti al unui premiu de 20.000 euro ptr infoline sunati la nr. 0768271659 cod unic (ZL92B) Cosmote:

De obicei ignor mesajele astea, dar dupa doar 5 ore de somn m-am trezit usor cam morocanos asa ca astuia i-am raspuns:

Felicitari!! Cosmote tocmai a fost anuntat ca nr. dv. 0768271659 incearca sa ii insele clientii! Pentru mai multe detalii va asteptam la sectia de politie (cod unic 5U63-0!)

Pe urmatorul smecher care imi da un astfel de mesaj il sun si atunci sa vezi distractie

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

10 Responses

 • Cristina says:

  hai c-ai fost tare cu codul unic! :))
  Stii ce-i mai trist? ca de multe ori chiar ‘cei adevarati’ iti trimit astfel de mesaje. Okay, nu sa suni la cine stie ce numar, ci sa participi la cutare tragere la sorti. Intrebarea este: de ce nu ma inscrie ei automat, daca tot vor cu atata nerabdare sa-mi dea acel premiu?

 • cedik says:

  Atunci cand te inscrii platesti o taxa :D de obicei e de 1 euro, uneori si 3 euro. Altfel cum crezi ca isi scot si ei banii? :))
  Asta e smecheria din spatele acestor trageri la sorti, unde “castigi” sansa de a participa. Bineinteles ca nu iti spun ca ai “castigat” sansa de a le plati un euro pentru a avea de fapt sansa sa castigi ceva.

 • Cristina says:

  Ei spun ‘trimite un sms gratuit’ , dar unii nu citesc atent si trimit mai multe, iar gramatica limbii romane… mai bine zis intelesul unor fraze este interpretabil. Sau, dupa cum ai spus tu, sms-ul o fi gratuit, dar inscrierea costa. Oricum, nu e fraier cel ce cere, e fraier cel ce da :))

 • Dar chestia ciudata ar fi fost daca castigai. iar termenul era cateva min…
  Sau ai castigat si acum ne minti :) … aaa deci tu erai ala care stateai pe plaja din Haiti si postai acest post … si aveai un zambet malefic

 • cedik says:

  @Cristina: Bineinteles, prostia se taxeaza!

  @DreamsKeeper: Daca as fi castigat, as fi primit SMS de la Cosmote, nu de la un numar de Cosmote :D Nu sunt nici genul care e suspicios mereu, dar obvious scam was obvious

 • Deea says:

  Acum daca tot ai castigat, recunoaste :> .

  S-ar putea ca numarul de la ” infoline ” sa fie unul cu suprataxa, chiar daca pare normal. Cel putin asa i s-a intamplat unei colege care fara sa gandeasca prea mult a dat curs unor astfel de mesaje :D .

 • cedik says:

  Interesant, de faza cu suprataxa nu stiam. De obicei, indivizii astia fie iti cer niste date personale, fie te pun sa le cumperi o cartela de reincarcare, fie te pun sa platesti niste bani ca sa iti poata intra banii de premiu in cont

 • krossfire says:

  Dar aia doi care au pacalit x mii de oameni sustinand ca ”Antena 1” le-a oferit un premiu?

 • cedik says:

  Acum aud pentru prima data de asta

 • WiGGy says:

  belea replica :))Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>