Header image

Manifest!

Posted by cedik in aberand cu gratie...

S-a înrădăcinat adânc în cultura noastră mitul care spune că un căţeluş cu părul creţ ar fi furat o raţă din coteţ. Deşi e un fapt nedovedit, se ignoră în mod evident prezumţia de nevinovăţie la care acesta are dreptul, iar copiii sunt îndoctrinaţi de mici că animalele canine cu părul creţ ar fi amatoare de raţe.

În primul rând, dorim să sesizăm Organismul Naţiunilor Unite, Comisia pentru Drepturile Animalelor şi Asociaţia Drepturilor Egale pentru Persoanele Diferite că acest lucru reprezintă o discriminare de cea mai joasă speţă la adresa câinilor cu părul creţ. Nu credem că în cazul de faţă detalii cum ar fi culoarea părului, tipul său, religia sau alte amănunte similare ar fi relevante. Datorită modului în care acest sărman animal este hărţuit, tindem să credem că ar fi vorba de o conspiraţie politică menită să defăimeze toţi câinii cu părul creţ. Am intrat de mult într-un nou secol dar gândirea de Evul Mediu predomină încă minţile oamenilor, care discriminează nefondat aceşti sărmani câini, ce nu au altă vină în afară de aceea de a se fi născut diferiţi.

 

În al doilea rând, dorim să sesizăm instituţiile de rigoare că este o practică nu doar imorală ci şi ilegală de a acuza o persoană în lipsă de dovezi şi de a trata cazul cu superficialitate, fără a asculta şi versiunea acuzatului. Cu lacrimi în ochi, domnul Câine C. Căţeluş ne-a dezvăluit că nu este altceva decât o victimă a circumstanţelor, iar faptul că a fost prins cu raţa în gură este de fapt o simplă coincidenţă. Mai mult, acesta atrage atenţia asupra faptului că este minor.

„Gospodarul m-a ameninţat cu poliţia. Mi-a citat din codul penal şi mi-a zis că voi ajunge la închisoare”, a afirmat acesta. Dorim astfel să condamnăm pe cale publică mârşavul gospodar, care hărţuieşte astfel căţeluşul care, atenţie, este minor, cu porţiuni din codul penal care nici măcar nu au fost adoptate încă, ştiut fiind că furtul este o acţiune complet legală. De altfel, gospodarul însuşi este vinovat pentru acest gest pentru că nu a încuiat corespunzător coteţul raţelor şi a îndrăznit să lege câinele în laţ, producându-i acestuia puternice traume psihologice. Mai mult, după înfăptuirea presupusului fapt, atenţie, nedovedit încă, gospodarul a răspândit prin sat identitatea căţeluşului, incitând astfel în mod direct la violenţe asupra acestuia.

După ce am încercat să aducem la cunoştinţa gospodarului aceste lucruri, acesta ne-a alergat cu o furcă, spunându-ne ”Cristoşii şi ’mnezeii voştri, iar venirăţi, măi, la raţe?”. Considerăm că cea mai bună soluţionare a acestei situaţii este insultarea publică a gospodarului, un om evident complexat de diverse aspecte, cum ar fi dimensiunea raţelor şi faptul că se cojeşte vopseaua de pe coteţ. Vă invităm astfel pe toţi să vă exprimaţi părerea într-un mod necivilizat pentru a pedepsi acest monstru care se intitulează „gospodar” şi crede că ştie cel mai bine cum trebuie îngrijită o gospodărie şi să îi boicotăm taraba la care vinde ouă de raţă.

A sosit vremea să spunem STOP! abuzurilor şi să fim cu toţii solidari cu căţeluşul cu părul creţ!

 

Semnat: un grup de oameni binevoitori şi fără nici un fel de interese

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

11 Responses

 • Iusty says:

  Pentru cei care nu știu, e (cel puțin) a treia mînă a lui Cedik (gospodarul victimizat :)) ) la hărțuire cibernetice asupra lui Athelfirth. Also nu-i nimic grațios în ce-ai făcut aici… Ai mai adăugat calomnii de furt și ,,cățel” la numele lui. Unde-o să te oprești? Că văd că de dat în judecată, nici nu te-ai sinchisit, pe cît te lăudai.

 • Izotoppu says:

  What a load of crap. Useless article.

  @Iusty. Heh, cum sa il dea in judecata cand el nu are nici macar bani de avocati. PLus acest el nu detine nici drepturi de autor pe acel site sau firma. Ar trebui sa fie recunoscator ca inca mai are site-ul online. Putea sa se duca vreun otaku inflacarat si sa puna o vorba buna pana acum. Ma tot intreb cand oare o sa se termine prostiile tipului astuia. Inainte sa mai spuna baliverse de genu datu in judecata ar trebui sa se palmuiasca si sa spuna – La naiba! Aici sunt in REALITATE. (nu intr-un joculet video) In fine. Tampitelul asta nu se invata minte pana ce nu e lovit HARD.

 • cedik says:

  … Iusty, tu n-ai viata. Serios. Esti chiar atat de obsedat de faza asta incat nici aici si acum nu te obtii sa comentezi?

  Also, stuff came up like… getting a job. S-a ivit o ocazie si am profitat de ea. Doar nu era sa zic pas ca sa alerg pe la politie sa fie pedepsit Atel.. Da-l in ma’sa, e doar un pusti tampit. Intr-un an-doi, lumea o sa si uite ca a existat.

 • cedik says:

  P.S. HERP DERP BUTTHURT PEOPLE ARE BUTTHURT

 • Izotoppu says:

  Ce scuze penale poti sa gasesti pff. Cat despre BUTTHURT sunt sigur ca te simti. Ti s-a spart posteriorul amice.

 • Athelfirth says:

  Cat timp exista izvoare istorice, lumea nu va uita ca am existat :)
  http://www.wikinfo.org/index.php/Athelfirth

 • cedik says:

  BUTTHURT PEOPLE ARE BUTTHURT

 • Sigh says:

  daca nu va luati la bataie nu rezolvati nimic…. [sarcasm] chestia asta dureaza de ceva vreme. Cedik, baneaza-l si gata. fa un portal sau ceva nou si inaccesibil de care sa stie numai persoanele in care te increzi si sa fie singurul mod de a accesa site-ul. ma rog.. ceva.. you get my point.

 • cedik says:

  Well, multi au zis de multe ori ca vin sa ma bata. Eu le-am dat adresa in repetate randuri dar daca ei nu vor sa vina, ce sa le fac?
  N-au venit nici la Otaku, nici la Nijikon, sa ma astepte la intrare. Eu cred ca sunt mai timizi, ce vrei, unora le e rusine sa iasa din casa.

  Besides, daca nu au altceva mai bun de facut decat sa imi urmareasca fiecare miscare, e problema lor. Ei isi pierd timpul aiurea si demonstreaza ca sunt ratati lipsiti de viata sociala, nu eu :-??
  Imi viziteaza oamenii blogul, profilul de myanimelist, contul de youtube, profilul de facebook, site-urile. Sunt probabil o persoana foarte importanta in lumea lor din moment ce imi acorda atentie.

  Btw, stii ce e cel mai penibil? Ca postul asta nu a fost gandit sa ii atace, fapt de care si-ar fi putut da seama daca analizau cu atentie analogiile, ci doar m-am inspirat din cateva din tampeniile pe care le-au afirmat, pentru ca mi s-au parut comice. Dar nah, tot universul lor se invarte in jurul meu, a site-urilor pe care le am, a afirmatiilor pe care le fac, a textelor pe care le postez pe blog. Ma simt mandru ca le-am aruncat si lor un oscior de ros.

 • Andrusca says:

  Parca te si vad ca un V.I.P. :-?

 • Ileana says:

  dap, is comice rau :D .Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>