Header image

Pur romanesc

Posted by cedik in Uncategorized

Citesc azi urmatoarea stire pe site-ul Capital:

Coreea de Nord şi-a închis universităţile pentru următoarele 10 luni şi a trimis studenţii la muncă în fabrici, în agricultură şi în construcţii cu scopul reabilitării economiei interne.

Guvernul de la Phenian a hotărât că toate universităţile vor anula cursurile până în aprilie 2012, excepţie făcând numai studenţii care urmau să-şi încheie studiile în anul curent şi studenţii străini.

Conform unor informații, studenţii vor lucra în proiecte de construcţii în marile oraşe sau vor face reparaţii în agricultură, mai ales în regiunile afectate de taifunul care s-a petrecut recent.

Mai multe detalii gasiti aici, unde se afla stirea originala.

Dupa care, tot pe site-ul Capital, in articolul Acte normative publicate în data de 28 iunie citesc urmatoarea chestie:

M. Of. nr. 0450 din 28 Iunie 2011
Act nr. 575/01 Iunie 2011 Hotărâre pentru aprobarea Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Populare Democrate Coreene privind colaborarea în domeniile culturii, învăţământului, ştiinţei şi sportului, semnat la Phenian la 18 noiembrie 2010 (201100450) Guvernul României

Mi se pare absolut fantastic ca guvernului r0manesc a aprobat in 2011 un simplu acord de colaborare incheiat in 2010, colaborare in domeniul invatamantului, culturii, stiintei si sportului FIX atunci cand coreenii decid sa intrerupa practic invatamantul, afectand implicit si cultura, stiinta si sportul, intr-o masura mai mica sau mai mare.

Orice alte comentarii cred ca ar fi de prisos

[later edit]Ahahahahahahaha, tocmai am realizat ca l-au aprobat acum pentru ca s-au gandit ca asa vor avea mai putin de munca!

“Ba, baieti, ati auzit ca se inchid universitatile in coreea de nord?”

“Da? Hai repede sa aprobam acordul ala, pana nu se razgandesc aia si chiar vor avea domenii in care va trebui sa colaboram cu ei”

 

P.S. Nu, nu cred ca acordul ala e mai mult decat o simpla gargara diplomatica, dar tot mi se pare comica faza

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

12 Responses

 • Tan says:

  *comentariu de prisos*

 • Vezi, bă, că ţi-a venit răspunsu!

 • cedik says:

  Legat de vodafone? Am citit deja pe blog, ca te am in feed reader :D
  E un pas mic pentru tine dar un pas mare pentru restul clientilor nemultumiti

 • vlad says:

  Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 • cedik says:

  Multumesc pentru cuvintele frumoase dar nu sunt interesat de astfel de colaborari.
  Nu sunt tocmai un blogger, nu ma implic in evenimente pentru bloggeri, pur si simplu folosesc acest site pentru a ma exprima

 • Si dai asa cu piciorul la sansa? :[ Trist. Anyway, romanii-s romani. xd

 • 19.09 says:

  Ar fi trebuit sa accepti.

 • krossfire says:

  Un reminder scurt: Ce mai face consola :D ?

 • cedik says:

  Bine, sunt multumit de ea, chit ca se mai blocheaza din cand in cand :D
  O sa ii fac un review cu prima ocazie, ca tot nu se gaseste mai nimic despre ea pe net.

 • krossfire says:

  Consola de baza pe treaba asta era Dingoo, dar nu se mai fabrica :( (avea o baterie imensa)

 • Rashid says:

  Nu esti un semidoct adevarat daca nu te declari antimanelist :)

 • cedik says:

  Ete na, am fost antimanelist inainte sa fie la moda :P
  Nu cred ca ai trait intr-un bloc in care sa te violeze auditiv vecinii cocalari cu afonitati tiganesti ca sa nu te declari antimanelist.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>