Header image

Bilete online CFR Calatori – You’re doing it wrong!

Posted by cedik in In tren

Dau azi peste urmatorul articol, care spune asa:

Anul 2012 vine cu vesti bune din partea CFR Calatori. Incepand cu 1 ianuarie daca veti cumpara bilete online veti beneficia de o reducere de 5%. Trebuie doar sa accesati bilete.cfrcalatori.ro pentru a cumpara bilete de tren mai ieftine. Plata o puteti face cu orice tip de card.

In plus, pe langa reducerea de 5% veti beneficia de o alta reducere daca va achizitionati bilet dus-intors. Va inregistrati pe site, alegeti destinatia, selectati modalitatea de plata online, iar la finalizarea tranzactiei veti primi biletul pe mail.

CFR Calatori anunta ca tiparire biletului nu este obligatorie, deoarece veti fi identificati in tren doar pe baza cartii de identitate si al ID-ului de bilet.

Mult prea, ma gandesc eu! S-a modernizat si CFR-ul nostru. Asa ca dau sa intru pe site si sa imi fac un cont.

Ma apuc si sa citesc Termenii si conditiile de utilizare, ca un om responsabil ce sunt.

Ajuns la punctul 21, imi pica fata:

21. Este recomandată utilizarea pentru programul de navigare “Internet explorer
minim versiunea 6, cu o rezoluţie minimă de 640×480. ), iar la utilizarea altor tipuri de
browsere (Mozilla Firefox, Safari) in special la selectarea biletului dus -intors apar erori
sau anomalii
.

 

Ce fel de persoana care cumpara chestii de pe net foloseste Internet Explorer??? Sau functioneaza pe principiul “In a paralel universe”?

Asta vine de la acelasi CFR care foloseste un sistem ultramodern de verificare a calatoriilor dus-intors: scrie pe ele cu pixul controlorul cu biletul la intoarcere.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • ileana says:

    am mers cu sageata Pitesti – Bucuresti <3… it was nice. nu mai mersesem cu trenul din clasele primare, si m-am gandit la tine, cu povestile tale de pe tren XD..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>