Header image

Cum o sa imi cumpar BMW in doar 5 pasi simpli

Posted by cedik in Trolololing

Pasul 1.

Îţi trebuie o idee bună. De exemplu, observi că toată lumea e mai nou“like a boss”. Dar asta e pentru peştişorii mărunţi, cei al căror orgoliu e gâdilat atunci când le spune vreo pirandă “patron”, “şef” sau “faraon”.  Dacă ai avea o alternativă mai bună…

 

Pasul 2.

Aici intervine alternativa .Mai classy şi mai puţin mainstream ar fi să faci lucrurile “like a CEO”. That’s Chief Executive Officer! Nu doar şef, ci şef executiv, şi pe deasupra şi ofiţer! Sunt convins că toţi barosanii salivează deja în gând la idee!

Myhay Bo$$? Bitch please, asta se purta toamna trecută! FaN€ C€O va fi pe felie iarna asta! Şi apoi ce?

 

Pasul 3.

Apoi se monetizează cumva ideea. Că omul cu idei se numeşte idiot dacă nu scoate banul gros din ele. Aşa că o să înregistrez frumos toate id-urile de mess care conţin ceo. De exemplu: gabytzu_ceo, jenel.ceo, ceo_gogu, ceo.tyty sau  shtefanytzah_ceoul_femeilor. Fac vreo câteva de id-uri şi le vând la şmecheri cu 5 euro lejer. Dar unde găseşti şmecherii?

 

Pasul 4.

E destul de simplu dacă te gândeşti bine. Pot identifica lejer 3 categorii ţintă.

 

În primul rând, toţi cocalarii vor dori-uri de CEO, că “boss” au toţi proştii. În plus, un CEO e un fel de boss-ul boşş-ilor, cat un erou de nivelul 99 cu 9001 damage! Bag mâna în foc că imediat vor apărea câteva zeci de manelişti noi, care să popularizeze expresia:  Nicolae CEO, Adrian CEO-ul de la Teleorman, Sorinel CEO-ul de Aur şi tot aşa!

Pentru cocalari pot să cer lejer 10 euro pe id! O sa le zic: “CEO-ule, dar la valoarea ta vrei să rămăi un amărât de boss? Marcă şi tu zece euroi la băiatu şi te faci cu id de moare gagicile după tine când îţi dă add pe mess! Ce e banii ăştia la valoarea ta?”

 

În al doilea rând, hipsterii. Îşi vor trage un id de mess cu ceo ca să fie gen ironici, ca un sarcasm fin la adresa societăţii şi ale maselor. Lor le pot cere chiar 20 de euro pe id, dar îi anunţ printre primii, să poată spune după aia la lume că ei au avut id cu ceo înainte să fie cool!

 

În al treilea rând, turma. Ştiţi voi, genul ăla de oameni care fac tot ce fac şi restul, ca să nu fie la fel ca restul. Bine, ăştia sunt de fapt tot hipsterii, sau aspiranţi la statutul de hipster. Le zic eventual că Tudor Chirilă are id de mess cu CEO şi o să cumpere o gramadă. Lor le dau doar cu 5 euro, că ies în câştig la cantitate.

 

Pasul 5.

E cel mai ciumeg pas! Îmi cumpăr un BMW second-hand cu banii strânşi şi mă dau mare la hateri că am maşină de CEO!

 

P.S. Să nu careva să îmi furaţi ideea că am copyright pe ea şi vă ia ACTA de invidioşi ce sunteţi!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>