Header image

De sezon

Posted by cedik in Trolololing

Iulian Bădescu e unul dintre candidaţii din Ploieşti. La ce candidează nu aş ştii să vă spun. Ştiu însă că Iulian Bădescu e spammer.

Mai mult, Iulian Bădescu e ca un popup enervant care apare atunci când intri pe vreun site dubios.

Dacă Iulian Bădescu ar fi un site de ştiri ar fi realitatea.net, înţesat de bannere sufocante şi de bizarerii făcute în Flash, cu butoane de închidere deloc intuitive.

 

În fiecare zi, când ţi-e lumea mai dragă şi lucrezi cu spor, maşina de campanie a lui Iulian Bădescu trece pe stradă şi difuzoarele îi urlă: “VOTAŢI IULIAN BADESCU!!!”

Iulian Bădescu e un candidat care face un spam atât de jegos şi deranjant încât m-a făcut să mă gândesc că dacă aş candida vreodată la ceva aş plăti maşini care să ţipe prin cartiere numele contracandidaţilor la ore cât mai matinale (5 – 6 dimineaţa). Când am văzut accidental maşina lui Mircea Cozma trecând fără acelaşi scandal am început să intru la bănuieli şi să suspectez că poate nu sunt singurul care s-a gândit la această strategie. Pentru că deşi nu voi vota oricum pe niciunul dintre nemerituoşii fripturişti, pe Iulian Bădescu nu l-aş vota cel mai mult. E un individ cu o campanie atât de agasantă încât o să îmi mut fundul din casă spre şcoala aflată la 2 paşi de mine special ca să nu îl votez. Numai eu ştiu satisfacţia pe care o să o cunosc atunci când îi voi vedea numele pe foaia de vot şi nu o să pun ştampila pe el. Şi asta pentru ca Iulian Bădescu e un spammer care simte o plăcere perversă deranjând liniştea publică.

 

Şi o să mă duc special la vot ca să nu îl votez şi pentru că maneliştii care se auzeau azi prin cartier îi făceau dedicaţii.

 

Dar o să mă duc şi ca să nu îi votez pe Andrei Voloşevici, care se laudă cu un stadion penibil, de mâna a doua, de parcă ar fi o mare realizare, şi ca să nu îl votez pe Adrian Dobre, acel individ cu mutră de oportunist incapabil. Cu siguranţă nu voi pe nimeni de la USL, acel partid la fel de mârşav ca infamul PDL, care s-a oferit cu muuultă generozitate să ne refacă uşa din bloc, contra unor semnături, semnături pentru care s-a tot ciocănit zgomotos ieri prin bloc. Spam. Spam. Spam.

 

Am pierdut mult timp gândindu-mă cu cine o să votez anul asta. Caragiale, Elodia sau Pedobear au fost doar câteva dintre personajele care mi-au trecut prin minte până când am realizat că alegerea perfectă rămâne cea de anul trecut: Butt Dick. Şi asta pentru că nici un alt personaj nu caracterizează mai bine politicianul român.

 

Şi în timp ce alegerea unora rămâne să ignore farsa numită alegeri şi să rămână acasă eu îmi voi lua iar markerul cu mine şi voi pune ştampila cu “Votat” pe Butt Dick. Oricum, în esenţă votez acelaşi lucru ca şi restul lumii.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

12 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>