Header image

Cum sa recunosti perversii dupa injuraturi

Posted by cedik in Uncategorized

Din ciclul “materiale reciclate de pe fostul aberand.com”

Trăim într-o lume nebună ce deseori bate filmul, şi nimeni nu poate nega acest lucru. Un element de-a dreptul înspăimântător al acestei lumi îl constituie diferitele tipuri de perversiuni sexuale şi perverşii care se dedau la astfel de practicii.

De multe ori pot fi vecini, prieteni sau chiar rude pentru că predatorii şi obsedaţii sexuali se ascund cu foarte mult talent în rândul nostru. Cu toate acestea, nu îşi pot ascunde mereu poftele şi se dau de gol prin diverse mici detalii pe care un ochi antrenat le poate sesiza cu uşurinţă.

În rândurile ce urmează, vă vom prezenta cum să recunoaşteţi principale tipuri de perversiuni după modul în care perverşii înjură.

 

Necrofilia

Este întâlnită în cazul celor  ce îşi bagă şi îşi scot diverse organe în rudele decedate, de obicei din partea mamei, dar nu numai. Uneori, în cazuri de extremă perversiune, există şi persoane care introduc şi „răniţii” în ecuaţie („’tu-ţi morţii şi răniţii”), pentru un maxim de plăcere.

Aveţi grijă la cei ce vă înjură în acest mod, sunt şanse destul de mari să vă profaneze locul de veci din cimitir!

 

MILF (Mother I’d Like to Fuck)

Foarte uşor de recunoscut, se întâlneşte la cei ce fac trimiteri la mamele celor din jurul lor. Deseori este combinată cu Geronotofilia, în cazul celor ce au mame foarte bătrâne. De multe ori, aceste persoane au şi tendinţe de masochism, dorindu-şi să întreţină relaţii sexuale chiar şi cu mame foarte urâte sau grase. Riscul meseriei, s-ar putea spune.

 

Homosexualitatea

Poate cea mai înspăimântătoare dintre toate perversiunile. Homosexualii sunt cei care îţi adresează ţie înjurăturile („’te-aş în gura/fund/alte orificii” sau alte forme), în condiţiile în care aparţineţi aceluiaşi sex. De ei trebuie să vă feriţi, nu se ştie niciodată când îşi vor da frâu liber poftelor perverse şi vă vor viola în văzul lumii. Atenţie deci la poponari!

 

Xenofilia*

O perversiune sexuală cumplită şi la scară foarte largă, se manifestă prin dorinţă de a întreţine relaţii sexuale cu întreaga rasă a unui individ („’tu-ţi rasa mă’tii”). Poate fi combinată cu nimfomania, în condiţiile în care aceşti perverşi au nevoie de o întreagă rasă de oameni pentru a-şi satisface nevoile.

 

Incestul

Probabil cea mai gravă dintre perversiuni, căci poate duce la grave anomalii genetice în rândul progeniturilor rezultate în urma unor astfel de orgii. Se întâlneşte la cei ce îşi înjură familia. Este o perversitate destul de ramificată şi diversă, putând fi combinată cu homosexualitatea (în cazul în care perveşii îşi exprima dorinţele de a avea felurite contacte cu membrii de acelaşi sex ai familiei), complexul lui Oedip a.k.a. mother fuckers sau sister complex. Şi de aştia trebuie să vă feriţi, nu au nimic sfânt pe lumea asta.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>