Header image

About

Data de 9 septembrie 1987 va ramane pentru totdeauna in istorie ca ziua in care s-a nascut Cedik. Dupa ce au venit cei trei magi de la rasarit si i-au adus ofrande, Cedik s-a ridicat in picioare, a inceput sa mearga si i-a spus mamei sale ca el va fi viitorul stapan al lumii.

La varsta de 7 ani a primit premiul Nobel pentru literatura dar l-a refuzat pentru ca mai primise deja vreo 10 premii Nobel pentru chimie, fizica, economie si asa mai departe. A acceptat totusi sa dea un interviu revistei Times.

La 21 de ani devenea presedintele lumii. Ar fi facut-o mai devreme dar nu a avut chef. La 21 de ani, 7 luni si 2 zile coloniza Luna pentru ca la cea 23-a sa aniversare sa fi colonizat deja intreg sistemul solar. Dupa ce si-a rezervat onoarea de a fi primul om care paseste pe soare, unde a organizat un mic gratar in onoarea sa, a pornit sa cucereasca universul. L-a cucerit in doar 10 ani, intr-o joi, pe la ora 7, cand a reusit in sfarsit sa-i infranga si pe fashtarnicopteri.

Dupa ce a inventat nemurirea si calatoria in timp, s-a intors in urma cu vreo cateva sute de ani pentru a scrie acest blog si a anunta lumea ca “timpul sau se apropie”.

chibi cedik

– Cedik si Trollhammer-ul sau credincios –

Edit: in caz ca va intrebati ce s-a intamplat cu cele peste 200 de comentarii de la aceasta pagina… ei bine, se gasesc  aici.

Se stransesera mult prea multe si crapa site-ul, neputand sa le incarce pe toate, asa ca a trebuit sa refac pagina (dap, sunt prea lenes sa instalez un plugin cu paginare de comentarii).

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>