Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa

Cum fic-ul tot nu exista pe manga-anime (si nici in alta parte, nu complet), si cum e ceva scris de mine, si, poate cel mai important, cum m-a intrebat cineva daca nu il pun si pe site.. here it goes:

Inuyasha! O viata meaaaaaa

Capitolul I

Capitolul II

Capitolul III

Capitolul IV

Capitolul V

Capitolul VI

Capitolul VII

Capitolul VIII

Capitolul IX

Capitolul X

Capitolul XI

Capitolul XII

Capitolul XIII

Capitolul XIV

Capitolul XV

Capitolul XVI

Capitolul XVII

Capitolul XVIII

Capitolul XIX

Capitolul XX

Capitolul XXI

Capitolul XXII

Capitolul XXIII

Capitolul XXIV

Capitolul XXV

Capitolul XXVI

Capitolul XXVII

Capitolul XXVIII

Capitolul XXIX

Capitolul XXX

Sfarsit

P.S. Acest “fic” a fost scris in urma cu vreo 3 ani. Bate multe apropouri la fic-urile de pe atunci de pe m-a si modul in care erau acestea redactate, sunt destule inside jokes pe care le-au inteles doar cei de atunci. De asemenea, in marea majoritate a cazurilor nu am recitit ce am scris. Drept urmare, nu ma frecati la creier ca am scris gresit si alte prostii, sunt cel mai probabil facute din neatentie. Si mai ales, intentionat, cu efect comic.

Lectura placuta

10 Responses

 • Vizitator says:

  Va multumesc, domnule, pentru ca ati pus aceasta lucrare. Eu as scoate ghilimelele de la “fic”, deoarece, spre deosebire de alte ficuri, are un plot. E adevarat, e o poveste cu si despre prosti, manelisti, s.a.m.d, dar e o poveste bine inchegata. Lucrairle dumneaviastra ma duc cu gandul la operele lui Caragiale, care ironizeaza defectele omenesti. In ca o data va multuemsc pentru postare!

 • cedik says:

  Te rog, spune-mi ca ai zis “domnule” ca o figura de stil >.< ma faci sa ma simt in varsta.
  Nu e tocmai o poveste bine inchegata, e mai mult o prostie pe care am scris-o cand eram ceva mai mic si mai lipsit de experienta :D

 • Vizitator says:

  Eu m-am obisnuit sa folosesc “domnule” cand ma adresez unei persoane care a trecut de varsta de 18 ani si care nu face parte din cercul meu de cunostinte. Eu am pe jumatate varsta dumitale (ca sa nu spun dumneavoastra), iar de aceea consider de cuviinta sa evit a va tutui. Daca “domnule” va face sa va simtiti in varsta, atunci voi folosi formulele de adresare de genul “mata”, “matale”, “talica” (suna cam taraneste, stiu >.&lt;) . Acestea sunt putin mai respectuoase decat tutuiala si mult mai putin respectuoase decat pronumele de politete (asa am invatat la scoala).
  Mie mi s-a parut o poveste binei nchegata spre deosebire de altele. Am citit odata un shounen-ai care era pur si simplu lipsit de un plot.
  PS: Nu mi-a venit sa cred cand s-a terminat ficul, mai ales ca n-ati pus-o si pe Lucica (personaj care ar if trebuit sa apara), dar atunci cand ti-e sila, ti-e sila!

 • cedik says:

  Ai 11 ani? ._.
  Si eu sunt o persoana politicoasa, dar cand te adresezi cu “domnule” unei persoane sub 25-30 de ani, cu exceptia unor circumstante oficiale, e putin exagerat.
  Sunt taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanar, nu vreau sa fiu “domn” inca :(

  Oh well… macar nu mi-ai spus nenea

 • Vizitator says:

  Da, am unsprezece ani. Cel putin, eu am incredere in certificatul de nastere.
  Si cum sa va spun nenea? “Nenea” se spune numai unui om trecut de 50 de ani. Nu aveti 50 de ani, ergo nu ma adresez dumitale cu “nenea”.
  Sti uca exagerez intr-o anumita masura, dar rced ca mi se trage de la “Cismigiu & Comp.” In acel roman era un director care le spunea liceenilor “domnilor elevi”. Iar in “Ciresarii”, in volumul al treilea, era un baiat, Tudorel, care ii spuena lui Tic “domnule”, desi Tic era cu doar vreo 2 ani mai mare. Cartile au o mare influenta asupra comportamentului meu.
  Ma scuzati daca v-am facut sa va simtiti cu cateva decenii mai in varsta.

 • cedik says:

  In primul rand, multi inainte
  In al doilea rand, acum inteleg si eu cum se simteau toate acele persoane care s-au suparat pe mine ca le vorbesc la persoana a 3-a :))
  Vad ca ai citit ceva carti, bravo :-? “Cismigiu & Comp” nu am avut placerea sa citesc, dar am citit in schimb seria “Ciresarii”. Mai mult chiar, unul dintre volume il am si eu :D L-am vazut la un anticariat si nu am ratat ocazia, mai ales ca a fost doar vreo 3 lei.

 • Andreea says:

  man ar trebui sa nu te simti ofensat cand cineva iti spune ,,domnule”, ar trebui s ate simti matur. Dar totusi suna dubios, anyway unii nu stiu cum va reactiona gazda blogului (eu am primit ceva trojeni din cauza ca m-am adresat cu ,,hey” in loc de ,,buna ziua”)

 • cedik says:

  Huh? Detaliaza, te rog :|
  Cum ai facut rost de troienii aia?

 • Andreea says:

  I-am spus unui tip buna in loc de buna ziua.Mpleah oameni prosti. MA bucur ca am un antivirus bun si am reusit sa scot cativa …

 • WiGGy says:

  tot respectul “domnule”, foarte tare ficul. L-am mai citit acum 2-3 ani dar tot ma prapadesc de ras *laugh*Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>