Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul III

In timp ce in clasa lui Ginuyashu era un circ mai mare decat cel de la Kaleido Brother, Baka Curama se ducea sa vorbeasca cu Ciucciumaru. Il gasi de aceasta data in toaleta profesorilor. Tocmai reusise sa desfunde si ultima toaleta pe care o infundase Bubawara dupa ce mancase o portie mare de…ei bine o portie mare din ce se gasea pe mana-pompa a lui Ciucciumaru pe care acesta o flutura victorios prin aer.

-Desfundaiga, manuta mea draga, anadar uictori for as! Nimic nu ne poate opri! Ui ar za ceampians! Ui arrr zaaaaa ceaaaaaaaampiaaaaans…..

-Domnule Ciucciumaru, unde va credeti,bah? La Kaleido Brother! Plus ca sunteti complet afon. Pana si Retarde sau Beijing Pension canta mai bine decat cantati dumneavoastra, bai asta!

Ciucciumaru fu nevoit sa inghita galusca. Baka  Curama era seful lui. Daca comenta, in loc sa stearga vecee sau podele ar fi trebuit sa stearga putina. Curama nu stia de gluma. Nu degeaba era el seful oamenilor de servici de la liceul lui Ginuyashu. Avea si el o arma secreta, biciul-trandafir.

“Foaie verde, lalala,

Biciul lui era belea.

Cand il invartea,

Praful il stergea,

Clasa parfuma,

Doar tabloaiele cadea,

Ca din cuie le darma.”

-Si inca ceva as mai dori sa adaug ca sa spun pe deasupra la ce am mai spus inca un lucru pe care nu l-am spus si anume ca nu mai face figuri la elevi ca va dau afara, bai domnu Ciucciumaru. Cine va credeti ca esti? Ce, tu te iei de elevi? De ce nu ati vrut sa-i dai un scaun lui elevul ala? Un scaun care sa fie de lemn.

“I-as fi dat eu in scaun…chiar mai multe. Unul in cap, unul peste gura si unul peste ouale alea pe care le tinea in buzunarul de la pantaloni. Oua pe care le adusese la scoala ca sa arunce cu ele iar in geamul cancelariei si sa trebuieste pe urma sa le sterg eu. Fir-ar el sa fie cu obiceiul lui stupid de a arunca cu oo. A trebuit eu odata sa sterg geamurile pe dinafara si mi s-a lipit pompa de fereastra si am coborat pe urma scoala ca in reclama de la pepsi.”

Dupa ce Curama iesi afara din toaleta, Ciucciumaru jura ca se va razbuna pentru umilinta pe care o indurase.

Intre timp Bursuke se chinuia sa faca liniste in clasa dar deja era prea tarziu. Cei de la Retarde erau calare pe Bill si Tom si le carau pumni cu picioarele ,Ginuyashu si Babaku se certau iarasi care este cel mai destept, iar Hihyo si Babome se injurau ca la mahala. Hihyo o trimitea pe Babome sa faca sauna in cazanele lui Aghiuta si ii vorbea despre cum si cu ce o sa-i umple ea spatiul liber din gura. Babome fiind fata de preot ii vorbea cu mult calm despre Dumnezeii celei care o aduse pe Hihyo pe lume si facea parastasul rudelor decedate din partea mamei lui Hihyo. Iar Hojo Jojo asculta muzica la casti si canta in toata clasa de aceasta data un megahit al celor de la Retarde de aceasta data:

“Tu amor, eu amor.

Fara tine simt ca mor.

Eu te quiero, tu ma quiero,

Esti bengoasa, hahalero!”

Bursuke Gurameshi deja se dadu batut si parasi clasa. Se gandea la cat o sa patimeasca din cauza lor si prietenul sau, Cazma Bubawara. Peste o jumatate de ora, elevul de servici incepu sa sune clopotelul de maner. Manerul era de lemn. Elevii au iesit din clasa. Unii pe usa, altii pe ferestra, iar cei de la RTD si Beijing Pension, care se batusera toata ora, pe targa. Dupa zece minute se suna de intrare, dar acum se suna cu telefonul ca se stricase manerul de lemn al clopotelului. Urma ora de matematica cu profesorul Bubawara. Acesta intra pe usa in clasa. Usa era de lemn.

-Buna ziua elevi. Am auzit ca iar ati facut scandal si ca l-ati suparat pe domnul Gurameshi. Drept pedeapsa o sa va dau o lucrare. Scoateti o coala de hartie alba si scriti: “Lucrare de control la matematica”. Dupa care le dicta subiectele.

Elevii scriau pe coli in liniste. Colile tot de lemn erau.

La sfarsitul orei toti elevii erau suparati ca nu facusesera nimica la lucrare. Unii dintre ei, care era fani manele, gresisera pana si titlul. Numai Ginuyashu si Babaku facusesera toata lucrarea. Ginuyashu o facuse o barca de hartie iar Babaku avion. Acum ca ora se terminase puteau macar sa plece acasa. Numai Ginuyshu si Babaku trebuia sa ramana la scoala dupa ore ca ei era pedepsiti de dirigintele lor,care era si directorul scolii, Bursuke Urameshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>