Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul IV

-Fir-ai tu sa fii de retard, ca din cauza ta trebuie sa raman la scoala dupa ore! Poate pierd episodul din Retarde din cauza ta, ca te omor cu mana mea! se stropsi Babaku la Ginuyashu!

-Tu vorbesti bai…Numai fetele se uita la telenovele. E pentru prosti, mai ales asta cu Retarde. Mai bine ma uit pe Huotv, cum se cearta la emisiunea lui Dan Palavragescu in Reluare Corneliu Diliu Tudor cu Fifi Behehecali.

-Retarde e mai tare ca Huotv! Nu te mai lua de preferatii mei numarul unu ca iti calculez determinantul la matricea de pe diagonala dintilor!

-Incearca daca ai tupeu, mai derivata de gradu doi cu limita prostiei tinzand la infinit ce esti! ii replica Ginuyashu.

Dupa acest aprig schimb de replici cei doi se luara la bataie dar veni Bubawara care ii lua pe amandoi de urechi si ii lansa intr-o calatorie catre sala de detentie cu un sut in fund. Spre deosebire de Bursuke, Bubawara nu prea stia de gluma.

-Bai freaza, tu dai in mine? In fundul meu se da doar cu gura, nu cu piciorul, daca ai chef de asa ceva! se lua de el Ginuyashu.

Lui Bubawara incepusera sa-i iasa flacari pe nas si scoata fum pe urechi pentru ca auzind ce-i spusese Ginuyashu isi inghiti tigara.

-Vezi? Tutunul dauneaza grav sanatatii! Daca nu fumai acum nu aratai ca o bricheta defecta.

-Poti sa ma jignesti….poti sa imi spui sa te pup in partea dorsala….dar NIMENI nu se ia de freaza mea!!! urla Bubawara! Esti exmatriculat! Ai auzit? Iesi afara!

-De-aia nu mai pot eu, bai! Cine ar vrea sa invete la un liceu unde e profesor un morcov cu freaza de Elvis? Hai sictir! Ramaneti cu rau si bantui-te-ar mustele, sa traga la tine mai rau ca la…gunoi!

-Stai sa vezi cand o sa auda fratele tau despre asta! Mare greseala ai facut Ginuyashu!

Auzind ca Bubawara o sa il parasca lui Ciucciumaru lui Ginuyashu i se facu frica! Pleca repede din scoala si in loc sa se intoarca acasa fugi pe strazi. Dupa un timp ajunse intr-un cartier marginas, locuit de crema societatii. Crema de ghete a societatii adica. Toti pereti era plini de grafitti care contineau adevarate proverbe si zicatori apartinand culturii urbane precum “Maricel+Gheorghita=Sifilis” , “Baetasii de carteer este cei mai tari” sau “Fa q ,Mother Lover”. La un colt de strada se intalni cu o chestie cu pieptul plat care era imbracat ciudat.

“Ce ciudat este imbracata aceea aratare de acolo…nu am mai vazut in viata mea asa o costumatie ciudata”, se gandea Ginuyashu.

Si intr-adevar,aceea creatura era imbracata atat de ciudat incat nimeni din lume nu mai vazuse vreodata asa ceva. Poate doar oglinda in care se aranja aratarea. Pentru cei care este curiosi aratarea era imbracata cu: pantaloni, tricou, adidasi. Si in mana tinea un bat cu care se apara de caini. Batul era de lemn. Cainii nu erau. Ei erau din carne, oase si blana. Unii mai aveau si bale la gura.

-Alo, baiatu! il striga aratarea cu pieptul plat. Nu vrei sa te distrezi cu o fata sexoasa ca mine? Hai ca pentru un baiat asa dragalas ca tine iti fac o reducere de un discount de o scadere de pret si diminuare de tarif.

-Piei, faptura iadului! Vrei sa visez urat la noapte? Mars, de-te-n…stanga sau in dreapta ca sa am loc sa trec pe langa tine.

-Haoleu! Tu asa vorbesti cu o doamna ca mine? Vezi ca eu nu este ca toate parasutele de pe soseaua de curea. Eu este faimoasa de celebra de ma stie toata lumea! Eu mi se zice Lina pe Invers! Ai auzit de mine?

-Nu!

-Cum, nu ai auzit de mine? Nu se poate asa ceva! Trebuie sa il sun pe Gauri sa vina sa te bate. Ii dau bip, ca sunt voinic, si tu esti doar un nimic? Alo, alo, vorbi Lina la telefon. Cum cine sunt? sunt eu, Picasso…aaaa…Lina adica. Vino repede ca e unu aicia care face figuri de se ia  de mine si de persoana mea.

Peste doar cateva minute sosi in tromba o Dacie tunata prea jale. Avea capace la roti si parbrizul nu era crapat. Dar cele mai tare accesorii era abtipildu cu copilu care facea pipi de pe luneta si zarurile de plus de la oglinda retrovizoare. G-yeah…a pimped ride…Cand ajunse langa baiat Dacia se lasa jos si facu sa zboare praful in jurul ei scotand un zgomot de Puff!! A, nu, nu avea suspensii hidraulice ca a lu Snoop Cutu Cutu din videoclipu lui cu Dr. Bre, da parcase in neste cuie si facu pana la toate cele patru roti. Din ea cobori un individ cu parul lung si blond si un fatau care emana inteligenta.

-Eu sunt marele peste, Gauri Gagaev. Tu esti ala care s-a luat de protejata mea Lina? zise el. Ai pus-o fraierica, am venit sa te bat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>