Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul V

-Nu mai spune? Ce mare si tare te dai…Bai asta, tu esti motivu pentru care s-au inventat bancurile cu blonde. Nu ma sperii tu pe mine, spuse Ginuyashu.

-Ce ai zis, bah? Te tai, gata, m-ai inervat! Fir-ai tu sa fii al cui te-o vrea…

Si spunand acestea Gauri scoase o arma letala! Cutitasul de la unghiera cu care se scobea intre picioare!

-Ha! Sa te vad! Mai esti jmecher bah acuma?

Ginuyashu nu stia ce sa creada…”Asta ori e prost…ori se preface ca e si mai prost decat in realitate. Cred ca e a treia varianta, l-a scapat ma’sa in cap cand era mic…”

Lina pe Invers ii facea galerie pestelui ei:

-Hai Gauri, hai Gauri! Gauri este barosan, nambar oan de nambar oan! Dujmanii ii poarta pica, cand il vede se oftica! Gooooooo Gauriiiiii!

Si tocmai cand acesta se pregatea sa il atace pe Ginuyashu cu unghiera un copil nebun veni urland spre ei.

-Pochiemingie, du-teeee…..

Cine Dumnezeu mai e si asta? se mirara amandoi…Tanarul care urla ca disperatul era un pustan de vreo paispe anisori. Avea o sapca pe care scria Porchemon si tara dupa el un catelus jigarit, cu blana galbena.

-Tu cine mai esti mah? Si ce te bagi asa in seama? Si tu esti jmecher? Poate va tai pe amandoi, sa moara mama lu Gutza!

-Eu sunt Besh Chetcium, cel mai mare maestru Porchemon din lume! O sa va prind pe toti!

-Ce tot spui mah? Ai mancat salam stricat? Vezi poate iti ard un dos de palma cu piciorul! se rasti Gauri la el!

-Vrei sa te pui cu marele maestru Porchemon, Besh? Pishachu, so pe el! Fulgereste-l! Da-i cu tunder! Pochemingieee, du-teeeee!

Si spunand acestea ii dadu sarmanului catelus un sut, expediindu-l astfel spre Gauri. Bineinteles ca in loc sa se lupte sarmanul animal a luat-o la goana fericit ca a scapat de stapanul sau nebun care il tot maltratase.

-Ptiu! Si asta a fugit! Ce ma fac eu ca imi tot fug porchemonii. Intai Blablasar si Jarmander, apoi Geotipu si Epras iar acum Pisachu. Cum o sa devin eu cel mai mare maestru Porchemon daca astia tot fug de mine?

-Mah, de cand sunt nu am vazut nebuni ca voi, le spuse Ginuyashu si pleca de langa ei.

-Stai asa, unde crezi ca pleci? Nu am terminat inca cu tine! Vino inapoi ca eu trebuie sa te tai ca de ce te-ai luat de Lina?

Dar Ginuyashu nu il baga in seama si pleca mai departe.

Intre timp, Ciucciumaru ajunsese acasa si se uita la stirile de la ora 5:

“…astazi o paruiala generala a avut loc intr-un liceu din orasul Aminusville. Incidentul s-a soldat cu opt raniti si multi morti de mama. Se pare ca totul a pornit de la o cearta intre membrii formatiilor RTD si Beijing Pension…”

-Ia te uita, astia erau colegii lui Ginuyashu. Poate ca de asta nu a venit el acasa. Da doamne sa aiba macar picioarele rupte si mainile taiate. Si daca il mai lasi si paralizat,nu ma supar! Te rog eu doamne! Dau o bere cand vii pe la mine daca imi indeplinesti dorinta…sau daca vrei un pahar de tamaioasa…tamaie adica! Ia sau dau eu mai tare ca poate imi dau astia o veste buna.

Dar degeaba. Tot ce vedea la stiri era cum se bateau iar pana si in spital cei de la Beijing Pension si RTD in spital. Bill Gaurtiz ii dadea cu carja in cap lui Hahahihi iar Acra Maria il calca pe cap cu caruciorul cu rotile pe Tom.

-Aaaa, Tom,ajuta-ma! Vezi ca Cartofer mi-a bagat perfuzia in nas si acum imi toarna pe tub probele de urina!

-Nn-nu ppot, ffratt-tioarre…Nn-nu vvezi cca mi-mie iii-imi fface cclis-sma Cc-crettian ccu ff-furtunnu dde po-pompiee…eeeeeeeeeeeee…….aa intt-trat dde ttot ff-frattioa-are…mma ddoa-aaree…

…ne pare rau dar trebuie sa intrerupem aceasta transmisiune deoarece imaginile pe care le-ati vazut va pot afecta copii. Copii, tineti bine minte! Sa nu faceti ca ei! Numai nenea pompieru are voie sa se joace cu furtunul ca sa stinga incedii, da? Daca vreti sa-i faceti o clisma cuiva folositi pompa de bicicleta, e mai distractiv asa”

-Ia uite-i mai si pe astia…exact cand devenise mai distractiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>