Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul VII

-Probabil ca intarzie, dom profesor! Ca e prima ora!

-Posibil, desi el nu a mai intarziat niciodata pana acum? Alti absenti avem?

-Noi avem dar dumneavoastra nu stiu daca aveti, se auzi o voce din fundul clasei.

-Lasati gluma ca va dau afara!

-Pai…deci lipsete odata Hahahihi, Platfonso, Chretian, Cartofer, Acra Maria ,Mustie si Bill si Tom Gaurica! spuse Ghiroku care era de servici in ziua aceea.

-Gauritz mah! il corecta cineva!

-Asa..Gagautz!

-Gauritz, ma retardule! spuse aceeasi voce.

-Gaurica, asa am zis si eu!

-Esti prost!

-Incetati cu prostiile! Si vad ca lipseste si Hojo Jojo. Pe el de ce nu il dai absent? Ia sa-i pui eu inca o absenta nemotivata…

-Stai ba la un loc cu prostiile! Cui pui tu absenta mah? spuse Hojo Jojo care tocmai atunci intrase in clasa. Ai uitat ca am spatele asigurat? Sunt bazat bai…Daca dau un telefon vine zece mertane cu baietasii mei. Nu te pune cu mine ca sar cu tot clanu pe tine.

-Crezi ca mie frica de tine? Treci la loc mai nesimtitule si alta data sa stii ca iti pun absenta!

-Crezi ca mee freca de tene? Treci la lioc mei nesemtetule si alte date se stii ca iti piun abesente…il maimutari Hojo pe Bubawara si se duse la loc.

Intre timp Ghiroku primi un biletel de la Bango. In biletel scria urmatoarele: “Eu+tu=love Eu vreau sa ma cuplez cu tine! Tu vrei sa te cuplezi cu mine? Hai sa ne combinam bunaciune ce esti!”

Dupa ce citi biletul Ghiroku, care era foarte timid, incepu sa transpire abundent de zici ca ploua cu averse langa banca lui, care apropo, era de lemn, si se inrosi asa de tare incat dupa un timp ii exploda capul si zbura sange in toate partile. Creier nu, ca nu avea. Dar nimeni nu baga de seama ca Ghiroku statea tocmai in ultima banca. Si pe deasupra peretii erau deja murdari de sange de ieri, de cand se macelarisera greii muzicii RTD si Beijing Pension. De fapt, daca cautai cu atentie puteai sa gasesti pe jos jumatate din dintii lui Bill Gaurtiz. Cealalta jumatate se gasea in piciorul lui Hahahihi. Bango gasise chiar o ureche pe jos ieri. Dar crezu ca e de jucarie si le-o dadu la cei de dupa amiaza ca sa stearga tabla cu ea ca tot era mare, moale si pufoasa. Bango nu stia, dar urechea era a lui Mustie si era asa pufoasa ca ea se spala pe cap cu Cocolino.

-Dom profesor, mi-am dat seama de ce lipseste Ginuyashu! spuse Babaku.

-De ce mai? intreba Bubawara.

-Pai ati uitat ca l-ati exmatriculat ieri cand va zis ca aveti freaza lu morcovu lu Elvis sau cam asa ceva?

Cand au auzit elevii de faza cu morcovu se tavaleau toti pe podea de ras. Podeaua era de lemn.

-Gura mai nesimtitilor! Va dau pe toti afara! Sa nu mai aud nici musca!

-Musca nu vorbeste! Ea face Baz baz baz cand da din aripi. Si o sa fie cam greu ca cam trag mustele la dumneavoastra ca sunteti de…

-Care a zis asta? Urla Bubawara! Aaa…aveti noroc ca mi-am adus aminte de ceva. Ati adus banii pentru cafeau si tigarile pro…aaa…pardon, adica pentru fondul scolii?

-Da! raspunsera toti in cor.

-Bun! si nu uitati copii! Daca intreaba cineva fondul scolii e de doar o suta de mii de lei, nu de un milion, ne-am inteles? Ca de nu va ia mama lu ala cu cornite…

-Mama lui Huidu si Cocoselu de la Cronica Carcotasilor? intreba cineva.

-Sunt lei noi sau lei vechi dom profesor? intreba Frate.

“Ce tari e baietii mei,

Ca arunca cu lei grei!

Ei este cei mai tarii

Ca arunca cu dolarii.

Pa iei, pa iei, cu leii grei” se apuca sa cante Hojo Jojo refrenul noului hit extras pe single de pe albumul numarul 5634 al lu Nicolae Guita, un mare rapsod care intrase insa cam in umbra de cand cu mania RTD si Beijing Pension.

“Ce as mai da cu leii grei in ei daca leii ar avea cateva kilograme si ar avea muchii ascutite. Fara numar, fara numar. Uite-asa as arunca” spuse in gand Frate, care avea boala pe manelisti ca ei este clauni mai buni decat este ea.

-Gura magarilor! spuse Bubawara! Scoateti banii mai bine daca nu vreti sa va dau lucrare.

-Aoleu…spuse Baraku!

-Ce s-a intamplat?

-Pai banii e la Ginuyashu ca el ii strangea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>