Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XI

Acasa la el acasa Ciucciumaru se gandea cum sa faca ca sa actioneze mai departe ca sa nu fie dat afara. Deci trebuia sa il gaseasca pe ametitul ala de frac’su. Dar cum sa dea de el?

-Ia mai bine sa dau eu drumul la teveu. Tot trebuieste sa incepa stirile de la ora cinci. Poate zice acolo ceva despre Ginuyashu. Cine stie,nu? zise Ciucciumaru si dadu drumul la televizor.

Dar in loc sa dea pe stiri, nimeri la emisiunea “Din amor” cu Mircea Gardu si Oreste care de fapt nu este, ca el era ocupat cu Mircea Badea dar gresise platoul emisiunii din greseala.

“-Deci, bre, de ce ti-ai lovit muierea bre? Ca in femeie nu ai voie sa dai nici cu o floare, bre!

-Da si vorbesti matali acolo? Da si, io am dat cu o floari in ia? Io dadui cu paru! Da daca ma gandiresc mai bini, tribuia sa oi fi dadut cu o floari, ca tot am ghivecile alea cu flori cari sta dijeaba! Da stii ca nu iasti asa prostovan cum pari, mai?

-Deci, bre, esti nebun, bre! Cum sa iti bati bre nevasta? Da ce-ti facu bre?

-Pai e curba mare, cum sa iti zic io matale…

-Bre, ai grija cum vorbesti ca ne aude o tara intreaga!

-Pai da si, curba e cuvant d-ala cu prostii? Ca asa i ia, curba, adicatelea are linii curbe ca a mancat ca o vaca si s-o facut grasa si rotunda.”

-Doamne, Dumnezeule, ce idiotenii dau si astia la teveu! Devin pe zi ce trece mai prosti! spuse Ciucciumaru si inchise televizorul! Dupa care auzii un ciocanit in usa care bineinteles era de lemn.

Ciucciumaru se duse sa deschida usa care dupa cum am spus era de lemn. Apasa pe clanta. Clanta nu era de lemn, doar usa era. In fata usii era un grup de patru copilasi care erau curios de bronzati pentru luna martie.

“Probabil ca au migrat din tarile calde” se gandi el.

Copii incepura sa cante.

“Ahou, ahou, copchii si frati,

Suntem niste retardati.

Ne lasi sa te colindam?

Ca de nu te injuram!”

Ciucciumaru ii privea cu o privire tampa. Vazand ca acesta nu spune nimic, copii ii dadura mai departe cu colindatu lor.

“Maine anu se-noieste

Blugusoru se porneste

Si incepe a ara

Si-alte chestii a facea.”

-Bai nebunilor! Suntem in martie si voi veniti cu plugusorul? V-a cazut creierul in stomac? De Revelion ce ati facut manca-v-as ciocu???

-Da cu Luna ne primesti nenea?

-Steaua, ba boule! ii dadu un alt copil un cot in coaste primului.

-Nu cu Steaua ba ca daca tine cu Rapidu? Nu ne injura pa urma?

-Neah…nu are asta fata de rapidist ca nu vezi ca nu e tigan? Da hai mai bine cu Sorcova!

“Sorcova, vesela,

Sa traiesti, sa-mbatranesti,

De riduri sa te umplesti,

S-ajungi un bosorog slab

Care umbla c-un toiag”

Ciucciumaru le tranti usa in nas si se duse si se aseza jos in fotoliu.

-Lumea asta se duce de rapa! Si in plus tot nu stiu unde sa il caut pe Ginuyashu.

Si exact cand era mai deprimat de suparare, ochii ii cazura pe un anunt din ziar. Dupa ce isi puse ochii la loc, citi anutul:

“Yuck Astafura, veritabilul fiu a lu mama Molie, ghicitor in palma si in laba piciorului, face si desface magie alba, neagra si de toate culorile curcubeului. Face vrajeala de bagat boala in amanti si blesteme. Daca aveti treaba cu el sunati la numarul de mai jos: 0123-TZEAPA”

-Cred ca stiu cum sa dau de Ginuyashu…

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>