Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XII

Ginuyashu il urma pe Tao Lemn printre aleeile si stradutele intortocheate ale cartierului. Ca sa mai destinda atmosfera si ca sa treaca timpul mai repede pana ajungeau la destinatia unde trebuiau ca sa soseasca Tao Lemn incerca sa gaseasca un subiect de discutie.

-Ai vazut frate filmu ala aseara?

-Nu stiu…ce film? il intreba Ginuyashu.

-Ala cu “Cafteala stelelor” sau “Razboiu starurilor”. Puii mei…ceva de genu.

-Nu cred ca am vazut asa ceva…Despre ce era vorba?

-Cu unu pe care il chema Puke Cloudwalker parca…Si asta avea un robotel care putea sa fluiere orice melodie. Fiu fiu fiu, asa facea. Si arata ca un tomberon cu brate.

-Cred ca il stiu…Ori a inceput sa fluiere dilibotu ala Maria de la Scooter “Fiu fi-uu, fiu fiu fiu, fiu fi-uu, fiu fiu fiu? Si pe urma a venit nea Fifi Behehecali si s-a urcat pe Maibah si a inceput sa arunce cu bani si sa strige ca el e razboinicu becului? Si l-a chemat pe urma pe Tiganel Nicolita si a scuipat pe o bancnota de un milion si i-a lipit-o lu Tiganel pe frunte si a inceput sa strige “Fara numar , fara numar?”

-Nu fratele meu. Asta a fost la stiri de la Prosteve. In film robotu se cuplase cu alt robot care era facut de aur pe care il chema Ce3Poo

-Aha…

-Si la sfarsit…ce sa vezi! Ala mic si negru, de respira greu…

-Stai, nu zice ca stiu! il intrerupse pe Tao Lemn Ginuyashu. Era tac’su, nu?

-Nu frate! Era un puradel care gafaia pentru ca trebuiese sa fuga de politie ca-i ciordise carcasa lu robotu ala de aur ca sa isi faca ghiul din ea.

-Jale filmu! Ce ma oftic ca nu l-am vazut! Pfoai…eu m-am uitat ca prostu pe Discovery in loc sa ma uit la capodopera aia de care ai zis tu.

-Da la ce te uitasi tu pe Discovery?

-Era un documentar despre viata la doi mari muzicieni, Borcang Amadeus Motatu si Ciocan Sebastian Bleah! Cred ca-i stii. Ei au facut melodia aia cu…cum ii zicea…cu Dunarea albastra in care canta despre tiganii care au facut friptura din lebedele din Viena.

-Tare si asta frate! Belea de belea! Dar gata cu vorba ca am ajuns!

In fata lor se gasea o cladire pe care scria “Dojou de arte martiale” si in paranteza “adicatelea bataie d-aia ca in fimele cu Karate chid sau cu Bruzli.”

Tao Lemn intra pe usa care nu era de lemn. Nu stiu din ce era dar stiu sigur ca nu era de lemn. Credeti-ma,ca ma pricep la lemn. Inauntru erau niste tineri care se antrena. Tao Lemn ii intreba:

-Hai noroc! L-a vazut vreunu pe sefu?

-Era cu maestrul Broasca in birou. Il invata pe Songogu tehnica secreta a loviturii cocorului.

Tao Lemn se duse la birou si intra tocmai la timp pentru a-l vedea pe maestrul Broasca cum ii arata lui Songogu cum se face.

-Deci, Songoage, tii genuchiul asa…la un un unghi de 45 de grade…si spunand acestea il lovi direct in mostenirea de familie.

-Maetztre, de she a tlebuit se imi alatzi pe viu cum tzi faci? spuse Songogu cu o voce subtiata. Vlei se me bata Tzitzi cu facaletzu acase che nu mi pot tza imi fac indatoririli di sotz?

-Scuzati-ma ca va intrerup, spuse Tao Lemn! Dar am adus un baiat care a fugit de-acasa!

Inainte insa ca Songogu sa apuce sa spuna ceva se auzi un zgomot puternic. Iesire repede afara din birou si vazura ca usa nu mai era in balamale. Zburase undeva prin mijlocul camerei omorand in zborul ei trei studenti, femeia de servici si pe postasul care incerca sa afle de unde vine mirosul de cafea Jafobs.

-Songoage, unde iesti,manca-te-as cu fulgi cu tot? urla un tip micut de statura si cu o freaza de zicei ca isi face coafura la frizeria lui nea 2.20, adica isi bagase degetele in priza. Am venit sa te provoc la o cafteala d-aia ca in filmele lui Vandam si Arnold Svarzaneagra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>