Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XIII

-Bai freaza sculata, juma de buletin si doi la metru ce esti! Vezi ca era sa ma lasa fara fata cand ai zvarlit usa aia! se rasti Ginuyashu la noul venit!

-Cum indraznesti sa vorbesti asa cu mine mai…nimicule ce esti? Tu stii cine sunt eu?

-Fat Frumos cu mot in frunte?

-Eu sunt marele Legumeta, bai!

-Nu am auzit de tine!

-O sa auzi in curand! O sa imi urlii numele dupa ce voi termina cu tine, ii spuse Legumeta pe un ton sadic!

-Pispirel, ciocu mic ca te calc pe cap! Nu vezi ca de-abia ajungi cu capul la genuchiul broastei! Mananca-ti tot lapticu si pe urma sa vii sa te bati cu noi astia mai mari! Si nu a trecut de mult ora ta de culcare? Vezi ca te cauta mamica! il lua Ginuyashu peste picior!

-O sa….o sa…o sa…incerca sa spuna ceva Legumeta strangand din dinti!

-O sa ma spui lui mami?

-Gata! Pana aici! Mi-a ajuns! O sa te strang de gat cu mana mea!

-Mda…ar fi o singura problema, ca nu stiu daca ajungi pana la gatul meu…Vrei sa iti aduc o scara?

-Nu e nevoie, mi-am adus scaunelul de acasa! spuse Legumeta.

Cand auzi asta Ginuyashu era pe podea de atata ras! Incerca sa si-l imagineze pe individul acesta de talia lu Copilu Minune calara pe un scaunel si incercand sa il stranga de gat. Ceilalti insa nu erau la fel de amuzati. Pentru ca desi Legumeta era mic de inaltime era foarte puternic si iute la manie. Nu degeaba era rivalul lui Songogu. Pe deasupra avea un orgoliu de marimea deficitului bugetar al Romaniei. Adica foarte mare.

-Bai asta…tu nu te uiti ca esti la fel de mare ca o pensie? Cum vrei tu sa ma bati? Eu ma si mir cum de poti sa mergi pe strada! Ai cumva o caramida in chiloti sa nu te zboare vantul?

-Fii atent ca o sa te bat mar!

-Poti sa ma bati si para ca tot aia e!

-Nu ma mai lua la misto ca te bat!!!! urla la Ginuyashu Legumeta.

-La cap sau cu palma pe umar?

-Gata! M-am saturat! Stai ca vezi tu! astepta numai o secunda sa imi asez scaunelul ca sa ajung sa iti dau un pumn!

-Stii ceva, m-am saturat de figurile tale! spuse Ginuyashu plictisit! Sankon ciu ciu!!!!! urla el si ii arse o palma peste fata lui Legumeta care zbura astfel prin trei cafenele, doua tarabe si nspee mii de ziduri si ajunse intr-un final in centrul orasului unde avea loc un concert al celor de la Beijing Pension si Retarde care nu numai ca iesira din spital dar se si impacasera. Pacat ca Legumeta a aterizat exact in mijlocul boxelor care au explodat si i-au omorat pe membrii celor doua formatii. Damn…de cine mai fac eu misto acum ca au murit?

Inapoi la dojou toti il priveau cu admiratie pe Ginuyashu!

-Extraordilingura si nemaipolonic, spuse maestrul Broasca! L-ai invins dintr-o singura lovitura pe Legumeta, cel care ii facea probleme chiar si lui Songogu. Cred ca tu esti Alesul! Iu ar da uan!

-Alesul? Da unde te crezi nene? In Matricics? Desi…cu neste ochelari d-aia bengosi de soare parca as avea asa fata de Chianu Rivs,nu? spuse Ginuyashu si aborda o ipostaza cool.

-Nu mai! Nu alesul ala! Cred ca tu esti SuperSalamul legendar de care vorbeste legendele.

-Neah…nu am eu fata de SuperSalam! Dar ala ce face oricum?

-Pai cand se enerveaza i se face parul maciuca si blond si ochii ii deveneste albastri.

-Nup, scuze! Eu daca ma enervez ma fac rosu la fata si mi se umfla venele la gat. Oricum, cred ca o sa va parasesc. M-am cam plictisit de voi.

Si pleca fara sa-i bage in seama pe cei care strigau dupa el.

Intre timp Ciucciumaru ajunsese acasa la Yuck Astafura si se pregatea sa bata la usa.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>