Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XIX

Deci prin urmare unde ramasesem? A da..deci cei trei eroi ai nostri se ducea acasa ca sa manance.

-Mama, ce ceata pe mate am! spuse Ciucciumaru! Nu se vede intestinul gros cu intestinu subtire.

-Si mie mi-e foame, nenea Ciucciu il alinta Arinuta.

La un moment dat vazura ceva pe cer.

-E o pasare! spuse Arinuta!

-Ba nu, e un avion! continua Ciucciumaru!

-Neah…spuse Jerken, e un prost care a uitat sa inchida gazele la aragaz.

-Mai da ce le stii tu pe toate…spuse Ciucciumaru! Oi fi vreun borfet d-ala sau cum i-o spune, d-ala de ghiceste in viitor!

-Sarlatan? spuse Arinuta.

-Nu, nu sarlatan!

-Silviu Brucan sau Mitica Dragomir atunci? intreba Jerken.

-Nu mai….stai ca mi-am adus aminte..profet! Asa, profet! Deci ia zi, esti profet de stii ca avionu ala era de fapt unul? spuse Ciucciumaru.

Si continuara ei sa se tot certe asa pana cand au ajuns acasa la Ciucciumaru si au facut de mancare. La sfarsitul mesei supa era gata dar Ciucciumaru nu mai avea par pe brate si nici sprancene. Dar ii desena Arinuta altele cu pix-ul. Din exces de zel desena si barba si mustati pe acolo dar Ciucciumaru oricum nu putea sa se uite in oglinda ca ii sarise ulei incins in ochi. Jerken in schimb era destul de intreg. Ii lipseau doar doua degete de cand a vrut sa toace zarzavaturile, dar nu a fost nici o problema. Si asa supa nu era de post deci nu s-a suparat nimeni. Arinuta nu patise nimic ca ea se inchisese din greseala in congelator. Cand au scos-o de acolo avea turturi la nas. Turturi erau de gheata, nu erau de lemn. Nimic nu era de lemn pe la el in casa pentru ca lumea s-a saturat de lemn. Erau lucruri de plastic in schimb. Plasticul este mult mai bun. Pana si copacii de pe strada erau din plastic. Doar Bennoclio, ala de-i crestea nasu daca spunea minciuni dar el nu are cum sa apara in aceasta poveste pentru ca a vrut sa intre in politica si i-a crescut nasul asa de mult ca s-a infipt in luna. Luna era si ea de plastic. Nu-i asa ca va bucurati ca ati scapat de lemn?

In cealalta parte a orasului cineva se zbatea sa traiasca. Era Babaku, cel pe care il vazusera Ciucciumaru&co zburand pe cer. Asa cum bine ghicise Jerken uitase aragazu deschis. Sau era din cauza ca locuia langa fabrica de petarde? Nu conteaza, esentialul este ca dupa ce Babaku omorase vreo cateva turturele si speriase un cior de stoli, adica un stol de ciori, pardon, ateriza undeva peste niste pisici. In timo ce zbura prin aer totusi, el atrase atentia unui sofer care conducea un autobuz plin de profesori ai userilor de pe manga-anime. Cum soferu se uita oriunde numai nu la volan autobuzul cazu intr-o prapastie. De fapt era o groapa neasfaltata. Oricum, profesorii si-au rupt gatul si au murit cu totii. Jumatate au murit in chinuri groaznice si jumatate in chinuri ingrozitoare.

Si cum statea Babaku si era gata sa moara s-a gandit sa faca un pact cu diavolul ca sa traisca si sa devina demon.

A scos telefonul mobil si a sunat la 666.

-Ah…ahlooo…argh…e…c..cinevarh acoloh?

Ii raspunse robotul:

-Ati apelat Iadul. Daca doriti sa trimteti pe cineva la dracu apasati pe tasta 1. Daca doriti sa fiti al naibii cu cineva apasati tasta 2. Daca doriti sa va duceti la dracu apasati tasta 3. In cazul in care alegeti aceasta optiune va asiguram ca veti avea parte de o primire foarte calduroasa. Daca doriti sa faceti un pact cu diavolul apasati tasta 4.

Biip! Babaku apasa pe tasta 4.

-Ati accesat serviciul cu clientii. Veti fi pus in curand in legatura cu unul dintre operatorii nostri. Va rugam astepati.

Si in difuzor incepu sa se auda o melodie de Gutza.

-Aham…isi spuse Babaku, deci asta e adevarata muzica diavoleasca.

Intre timp unul din operatori ridica receptorul.

-Ahlo! raspunse o voce fonfanita. Ahti anhcesat senviciul de renlantii chu chlinentii. Dnohrinti sah fanceti uhn panct chu dheanvolul?

-Da, as dori sa fac un pact cu diavolul.

-Ahntestapti! Ohn sah vha fanc lengatura chu Senful meu!

“Ooooooooooof, viata meaaaaaaaaa!” se auzi iarasi pe fundal. Babaku credea ca iar i-au pus astia manele ca sa nu se plictiseasca dar de fapt era bairam in Iad ca Mama Dracu implinise 50000 de ani iar fisu tocmai arunca cu parai in Copilu Minune! Cand auzi ca este cautat se duse ofticat si raspunse la telefon. Pentru cei care sunt curiosi dracul era imbracat si cum arata si cum era imbracat acesta era imbracat in costum visiniu cu pantofi alb cu cioc. Avea cate un ghiul la fiecare mana si mustacioara de sef mafiot.

-Alo? cine doreste sa faca un pact cu mine?

-Numele meu e Babaku si vreau sa fac un pact cu tine! Nu vreau  sa mor ca sufar de arsuri de gradul trei si patru pe tot corpul. Vreau in schimb sa ma fac demon si sa ma cheme Naraku.

-Pai demon pot sa te fac da la faza cu Naraku nu pot ca are copyright si pe urma o sa am probleme cu avocatii. Si aia sunt mai ai mei decat mine.

-Hmm…merge si asa! spuse Babaku.

-Gata, acum esti demon! Hai ca am inchis ca am bairam ca e ziua lu mama azi! Te tzuc mai! Bafta si toate cele bune! Ne vedem in Iad!

-Sa-ti dea, Dumenezeu sanatate! ii multumi Babaku.

-BLASFEMIE!!! urla diavolul si ii tranti receptorul in nas.

Si Babaku vazu ca ranile i se vindecara si devenise demon. Acum putea sa isi indeplineasca visul de a se razbuna pe Ginuyashu care il facuse sa piarda episodul. Muhahaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>