Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XV

Aranjat si la costum Hehei intra in bar. Era insotit de doua fete frumoase si mergea cu cate una la fiecare brat. Se putea citea bucuria pe fata lor. In momentul in care il vazu pe Hehei, betivanul de la bar ii facu cu mana si-i spuse:

-Hehei….hac…aici! Hai ca…hac…am rezervat o masa! Hac!

-Sigur, dragul meu prieten, Beci the Stampila!

Dupa care se dusera la o masa situata tocmai in fundul barului. Curios sa vada ce cauta Hehei acolo, Ciucciumaru ii urmari pe ascuns. Ajuns in fundul barului se ascunse dupa un ghiveci si incepu sa traga cu urechea:

-Deci, Steaua e cei mai buni si ei o sa castige Ceampions Liig ca noi il avem pe finu meu Mirel Bradoi care este cel mai tare mijlocas din Europa si din lume. Si mai e si Tiganel care este tare si cu Oleoloiu in frunte ii batem pe toti!

-Ii bateti la poker, poate! Ha ha ha, ce-mi place bancurile mele! sunt mistocar rau, nu?

-Ii batem pe teren la fotbal! Ca eu sunt razboinicul becului si vulturu din Carpati! Dumnezeu tine cu mine ca am luat cu mine fire de par de cand se radea la subsoara calugarul Eugenie de pe muntele Assos!

“Ce Dumnezeu…” se gandi Ciucciumaru. Scoase capu dupa ghiveci si isi spuse in gand : “Oups, ai did it aghen! Hit mi beibi oan mor taim, aim nat a garl, nat iet a uaman, aim a hor! In loc sa ma duc la masa lu Hehei si Beci, m-am dus la masa lu nea Fifi Behehecali si Decebal Traian Bashescu.”

Si se furisa tiptil spre un alt ghiveci, de data aceasta situtat langa masa lu Hehei.

-Deci, Beci, acestea e fetele de care iti ziceam. Urmatoarele Shitney Spears si Christina Hahalera. Si de-aia le-am adus la tine ca stiu ca esti un mare impresar si poate le faci si lor o trupa ca tot e la moda acum.

-Pai da se poate, domnu Hehei, stii doar ca eu le-am scos la produs…adica le-am produs pe alea de la C.H.I.N.A., pe Andreea Balanica sau pe aia…Daniela Stoarfy daca o stii. Ia cantati repede ceva fetelor si introduceti-va.

-Pai dumneata ar trebui sa fii cu introdusu…si plus ca nu se face chiar asa in vazu lumii…in birou e mai bine, spuse cea satena si inalta.

-Fetito, cred ca ti-ai gresit culoarea parului…ti-ar sta mai bine blonda! Introduceti-va adicatelea spuneti cum va cheama numele vostru, le explica Beci.

-Pe mine ma cheama Lumanare! spuse fata micuta, ce parea sa aiba doar vreo 13 ani.

-Pe mine vad ca ma cheama ala de la masa din fata, ca imi face cu mana, spuse cealalta fata.

-Nu draga, nu pe tine te cheama, ii face semn lu chelner! spuse Lumanare. Iertati-o domnu Beci, ca nu e prea stralucita. A cazut in cap cand era mica. O tin cu mine ca are airbagu mare daca stiti la ce ma refer si ai nevoie de asa ceva intr-o trupa de succes. Aaa da…si o cheama Echer!

-Ma cheama Echer? unde e, ca eu nu o vad! Hei…si pe mine tot Echer ma cheama! Cred ca ne cheama pe amandoua! spuse Echer.

-Draga, taci si lasa pe mine sa vorbesc. Uite, ia o bomboana, ii spuse Lumanare si ii intinse una.

-Bombonica!!!!

-Acum sa trecem la treaba domnule Stampila…Ai spus ca vrei sa iti cantam o melodie nu? O sa iti cant eu, ca si asa Echer e mai mult de forme…adica de forma. Desi in cazul ei, e corect si de forme…

“La mareeeeeeee

E soareeeeeeee

Fetele pe plaja petrece

Baietii bea bere rece

Ouououououooooooo”

Asta a fost una estivala. Si acum una de dragoste.

“Te iubeeeeeeeeesc

Te doreeeeeeeeesc

Fara tine o sa plesnesc!”

-Vai! Superb! spuse Beci! Aveti talent! Sunteti urmatoarele Blondy sau Chichi Girls! Cum se numeste formatia voastra?

-Pisi Grade, Beci! spuse Hehei! Ai vazut? Ti-am zis eu ca au talent. Nu degeaba sunt lideru la oamenii de servici.

Ciucciumaru asculta uimit si se gandea: “Mare jmecher Hehei asta…peste tot isi baga nasu. E ciumeg tare omu!”

Dupa care se auzi o bubuitura! Astia de la scoala vecina cu barul, unde invata Alexxa, gasisera o grenada si se s-au jucat baseball cu ea si au trimis-o din greseala in cancelarie unde a explodat si a omorat-o pe profa de istorie.

Si inca doua personaje…

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>