Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XXIII

Si fugea Babome a noastra de zici ca avea motor la fund, mai ceva ca Road “Bip Bip” Runner!

-Tu-i mama ma’sii! Transni-te-ar Gutza si fulgera-te-ar Vali Galagie! si incerca sa fuga dupa ea!

Si in timp ce fugea suncile ii faceau “fal fal” de zici ca avea aripioare!

-Plezni-te-ar Romeo Fantastik cu versurile lui dor si jale, fa ca alergi de zici ca te fugareste Sorinel Copilu de platina, aur si argint in caz de extrema necesitate!

Cand auzi asta Babome se opri si cu o expresie de “Die motha f**ka” pe chip ii spuse:

-Maaa, tu ma-njuri de Romeo Fantastik! Stati-ar ceapa in gat de cocalar! Las ca vezi tu!

Isi scoase un pantof din picior, il lua in mana si se indrepta spre manelar scotand pe gura un feroce urlet de lupta:

-Scanduraaaaaaaaaaaa!!!! de lemn, desigur!

Si cand incepu sa mi-l arda pe burtos cu pantofu peste cap de-i intrara crampoanele in nas si limba de la tenisi ajunse in locul limbii lui!

-Na, na, si mai tine inca una! Romeo Fantastik ai? Asa ma faci tu pe mine! Na, na si mai na! Si il tot ardea pe saracu burtos de zici ca era Bahmuteanca care il plesnea pe Prigoana cu pliciu de muste!

Intre timp Ginuyashu mergea si isi vedea de treaba lui. Cam ofticat ca deh, pierduse toti banii, dar macar scapase fara sa il bata Cacashi cu cureaua si fara sa se dea Sosonake la el! Vorba ceea…cand viata te injura, recita-i din Parazitii! Si cum mergea el asa (cracanat) fu oprit de un individ ciudat, cu parul portocaliu si tepos!

-Ba, tu esti Ginuyashu?

-Da’mparate!

-Ai venit ca sa te’nchini?

Ca de nu te bat la coaste cu o ramura de spini! ii spuse portocaliul.

-Tot ce misca in tara asta…

Raul…ramul, ramurica, nu stia Rica sa zica! raspunse Ginuyshu.

-Catelus cu paru cret…continua the orange hair dude.

-Avea casa intr-un ibric! zise Ginuyashu.

-Gata, e clar, stii codu secret! E clar ca tu esti Ginuyashu! Doar el putea sa stie raspunsurile.

-De fapt…te luam la misto dar zi ca chiar eu sunt Ginuyashu.

-Tu esti cu adevarat? Maretul Ginyashu the Legumeta slayer? Barosanul Ginuyashu za man hu injurat za Bacteriile za great?

-Eu zunt, za mori tu! Zi ce vrei pana nu ma enervez si ma duc unde a dus mutu iapa! raspune Ginuyashu vizibil iritat.

-Unde? unde a dus surdu vaca?

-Ba, tu ai chef de glume! Ia mai lasa-ma ca nu am chef de asa ceva acum!

-Nu marite Ginuyashu! Iarta-ma, din dragoste si surprize suprize! Eu ma numesc Hihigo si ea care nu se vede si nu zice sau face nimic e Chikiriki Rokia, fantoma mea care ma streseaza pe mine.

-Aha…si de ce nu se vede, nu se aude si nu face nimic fantoma asta? il intreba intrigat Ginuyashu.

-Pentru ca Cedik a ramas fara inspiratie si nu stie ce sa o puna sa faca insa cum apare la lista de personaje trebuie sa fie macar mentionata in fic!

-Asta asa e…nu mai intreb ca nu e bine sa te pui cu creatorul tau! Daca i se pune pata pe mine ma face om de serviciu ca Ciucciumaru!

-Gata, ajunge cat am vorbit! Acum trebuie sa ne intoarcem la maestrul Broasca ca are ceva sa iti spuna! Hai mai repede ca trebuie sa incheiem capitolul asta odata!

Si bum! ca prin minune Ginuyashu si Hihigo au inceput sa se miste ca pe fast forward dupa care au ajuns la sala maestrului Broasca care spunse:

-Ba vezi ca tu trebuie sa gasesti toate cioburile din Stifton no mata…

-Ba ma’ta! ii raspunse Ginuyashu! Ba bosoroage, nu ma injuri tu pe mine de mama ca iti dau una la ficat de-ti sare rinichii pe ureche si intesinele pe nas!

-Nu ma intrerupe ca trebuie sa terminam capitolul asta o data! Deci tu trebuie sa gasesti toate cioburile din Stifton no mata inainte sa le gaseasca Babaku care acum e demon. In incercarea ta de a incerca sa gasesti toate cioabele ca sa iti indeplineasca o dorinta. Si cea care o sa te ajute este Babome, care are puterea de a vedea cioburile pentru ca este reincarnarea preotesei sfinta Elefterie Leftera sora lu Eugenia Piftie, calugarita din varful muntelui Assos.

-Ok!

Si puff! in camera aparu Babome cu pantofu in mana.

-Tu’s…ce? unde a disparut grasul ala? spuse ea mirata.

-Babome, long stoty short tu o sa il ajuti pe Ginuyashu sa gaseasca toate cioburile giuvaerului Stifton no Mata!

-Ba pe-a ma’tii! ii raspuse Babome! Vezi pantofu asta? ca in curand o sa il vezi si mai indeaproape!

-Hai gata ca trebuie sa incheie Cedik zis si Flaw mai nou, capitolul! Asa ca ciocu mic si mars cu Ginuyshu sa cautati cioburi.

Si cei doi plecara fara sa comenteze ( ca asa zic eu ) sa caute primul ciob care unde credeti ca era? Tocmai la curtea regelui Cioaba…

Iar  Ciucciumaru (ca sa zic si de el) statea acasa si se uita la “Trasniti in dragoste” sau “Tradati in N.A.T.O” (cine mai stie) si radea de cum isi batea unu sotia cu o scandura. Scandura era de lemn. Sfarsitul capitolului, ne auzim la urmatorul care o sa fie cu siguranta de lemn si poate si comic, nu ca asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>