Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XXIV

După secole de aşteptare… După sute de ani de frământări… Dupa mii de ani de lupte care însă nu au legatură cu povestea mea dar dau bine la intro… După ce aţi fost mistuiţi de nerăbdare… După zeci de mii de ameninţări cu moartea dacă nu continui acest fic şi după sute de cereri în căsătorie din partea fanelor (me popular ) şi dupa sute de mii de victime care au murit de râs sau din cauza ţigărilor (tutunul dăunează grav sănătăţii ) a apărut….

*bat tobele… TA DA DA DAM!!! *

Inuyasha, o viata meaaaaa…

THE MOVIE

Grafică 3D ( veţi vedea acest film de sus, din stânga şi din dreapta iar varianta necenzurată şi hentai numită “Inuyasha, Ooooh, ooooh, ooooh… viaaaaţa meaaaaaa!!!” va fi 4D, ceea ce înseamnă că va putea fi văzut şi de jos, pe sub fusta lui Babome)

Mai multe nominalizări la Oscar decât Titanic, Ben Hur şi Garcea şi oltenii la un loc, actori de top ( în rolul lui Ginuyashu ăla din reclama de la Altex care întreabă cât e halatul, în rolul lui Ciucciumaru tipul cu mătreaţa din reclama de la Head&Shoulders, în rolul lui Babome vecina mea de patru ani de la parter pe care am momit-o cu o îngheţată, în rolul lui Bubawara Gogu Aurolacu; în alte roluri eu ) şi o regie şi un scenariu de excepţie semnate Cedik a.k.a. Flaw ( Mamă, mamă, uite sunt la teve!!! , a zis de mine aştia *face semne cu mâna ca un debil*)

*se sting luminile şi începe filmul*

“In a galaxy far,far away…”

-Băăăă, vezi că ai greşit filmul! Se aude o voce din sală.

-Mă scuzaţi, schimb acum caseta!

Aşa…

INUYASHA

The OVA (vezi nota din josul paginii)

Doi copii se jucau cu o drujbă… Unul din ei strigă către celalalt:

-Frăţioare, prinde!

*slow motion*

Vâââj… vâââj… vâââj… drujba zboară prin aer…

-F…. r… ă… ţ… i… o… a… r… e….p… r… i… n… d… e…e… e… e…

Drujba: vâââj, vâââj, vâââj!

Celălalt băieţaş întoarce capul şi vede drujba în ultima clipă!

-N… u… u…. u… u…

*end of slow motion*

Drujba taie mâna copilaşului! Sângele zboară în toate părţile! Spleoşc! Splaş!

Celălalt copilaş, cel care aruncase drujba se duce lângă fratele său, îngenuchează şi spune:

-Dumnezeule! Ce am facut! Ce greşeală teribilă! De aş putea numai să dau timpul înapoi să repar greşeala făcută!

*îşi smulge artistic părul din cap*

După care apare un înger şi spune:

-Dragostea faţă de fratele tău m-a impresionat profund! Nu am mai plâns aşa de când am aflat ca Jose Armando o înşeală pe Maria Esmeralda cu Juan Miguel!

-Ce??? strigă copilaşul! O înşeală cu Juan Miguel??? Dios mio!

Oups, spoiler! Stai mai bine să dau timpul înapoi!

*rewind*

Copilaşul se trezeşte iar cu drujba în mână!

-E un miracol spune el! Mâna fratelui meu e încă la locul ei! Mi s-a dat şansa de a-mi repara greşeala! Mulţumesc, ooo tu, fiinţă misterioasă care face Fâl, fâl din aripi! Dau o bere!

După care aruncă iar drujba şi de data aceasta îi taie mâna cealaltă.

-Aşa mă! spuse el. Că data trecută taiasem mâna care nu trebuie şi nu mai corespundea cu anime-ul.

Anii trec… Ciucciumaru, căci el era copilaşul a cărui mână fusese tăiată, odată un copil mic, prost şi handicapat (la propriu) e acum un adult mare, prost şi handicapat (tot la propriu). În locul mâinii tăiate are o pompa de desfundat vecee pe nume Desfundaiga şi are o slujba ca om de servici la liceul… cautaţi si voi prin primele capitole ca eu am uitat ce nume i-am pus  … la acelaşi liceu la care învaţă şi fratele său, Ginuyasha, the Ciucciumaru’s hand slasher.

După care vedem cum este persecutat Ginuyashu de către profesorul corupt Bubawara intrepretat  genial de Gogu Aurolacu , un actor de viitor (un viitor sumbru şi întunecat).

Acesta, revoltându-se asupra sistemului şi nemulţumit de nedreptăţile la care sunt supuşi elevii ( a se citi: îi era frică să nu îl bată Ciucciumaru cu cureaua) fuge şi trece prin nenumarate aventuri (din cauza bugetului mic de care a avut parte acest film sunteţi rugaţi să vi le amintiţi voi sau să recitiţi fic-ul! Mulţumesc pentru întelegere şi promit că data viitoare nu o să mai joc banii de buget la barbut).

O să vă prezint doar lupta cea mai spectaculoasă: lupta cu Gauri Gagaev!

Vântul suflă cu putere, fluturând pletele protagoniştilor în mod cool şi Hollywood-ian. Cei doi schimbă priviri aprege. Stau faţă în faţa şi se privesc intens. Tensiunea creşte. O doamnă grasă din sală lesină din cauza stresului acumulat. Publicul urmăreşte cu sufletul la gură. Se anunţă o luptă mai spectaculoasă decât atunci când s-a bătut Neo cu agentul Smith sau Andreea Marin cu Ştefan Bănică sau jandarmii cu suporterii de la meciul Steaua – Dinamo.

*bat tobele… TA DAM… TA DAM… TA DAM… *

Ginuyashu o ia la goană.

-Huo!!! Huooooo! Mă huiduie sală! Băăăăă! Tu îţi baţi joc de noi? Vrem un film de calitate nu porcăria asta! Mai bine bagi fillere decât să faci OVA-uri! Lasă-te de scris!!! Buuuu!!!

Acoperit de ruşine si de roşii stricate mă întorc cu coada între picioare la scris…

THE END!

*nota: OVA este atunci când producătorii nu mai au inspiraţie pentru o serie noua aşa că fac un rezumat din anime că le e silă să vină cu ceva nou.

P.S. Acesta este postul cu numărul 1500 şi i-l dedic Anei

P.P.S. : cu putin noroc o sa pun si o continuare pe bune in curand

P.P.P.S. Am uitat sa spun “Lemn”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>