Header image

Inuyasha! O viata meaaaaa – capitolul XXV

PARTEA A IV-A

În acest capitol o să apară şi alte personaje noi care este urmatoarele :

Luminiţu: 19 ani, un snob înfumurat

R: nimeni nu ştie care este numele său adevarat sau varsta sa

Lucica: 17 ani, este o mutantă care posedă puterea de a avea mai multe mâini invizibile

Gigi Oh: 16 ani, un cartofor notoriu

Seto Coliva: 21 de ani, un ciumeg jucător de poker, are o companie de produs cărţi de joc S.C. “ Jokerul Zâmbăreţ” S.R.L.

Cioabă 52 de ani, 10 ghiululuri si 6 dinţi de aur, regele ţiganilor

Borac Baştanul: 43 de ani, un cap al lumii interlope, mare mahăr în mafia ţigănească

Nicu Lunetă şi Toni Parbriz: asasini plătiţi ai mafia ţigăneşti

Ză mistiriăs oan: unu misterios

Ginuyashu şi Babome mergeau pe drum şi se îndreptau spre curtea regelui Cioabă, unde puterile misterioase ale lui Babome indicau că se găseşte un ciob din giuvaerul Ştifton no mata. Însă nu ştiau exact cum se ajunge acolo. Aşa că Babome se decise să işi folosească puterile ei paranormale. Aşa că rupse o creangă în formă de “Y” dintr-un copac, creanga fiind desigur de lemn, şi cu ea în mână începu să se îndrepte spre castelul lui Cioabă. Concentrată şi cu limba ieşită în colţul gurii, se îndrepta cu paşi repezi printre tot felul de obstacole şi ocolind prin tot felul de străduţe obscure,cu Ginuyashu urmând-o ca un căţeluş până când ajunse la una dintre cele mai impresionante clădiri pe care le vazuse. Avea tot felul de turnuri,turnuleţe şi turnuloaie ( câte unul pentru fiecare merţan din garaj ) şi era înconjurată de un gard aşa de înaaaaaaalt că dacă te uitai să-I vezi capătul îţi pica basca din cap. A vrut odată unu să se uite să vadă cât de lung e gardu şi a păţit ca lămâia din reclama la Pepsi. Şi pe deasupra mai erau şi doi bodigarzi la poartă. Erau îmbrăcaţi in tricouri negre şi pe unul îl chema Gigi iar pe celălalt Gogu. Plin de curaj, Ginuyashu se duse şi le zise că vrea să vorbească cu regele Cioabă, că are nişte trebi cu el.

-Ce vrei bă? îl întrerupse primul badigard, pe nume Gigi.

-Vreau ca regele Cioabă să mă primească în audienţă că am nişte treburi de rezolvat cu el.

-Ce treburi bă? interveni si Gogu.

-E treaba mea ce treaba am eu cu Cioabă, le spuse Ginuyashu.

-Măria sa, prea-maritul şi mărinimia sa regele Cioabă pentru tine bă. Şi acum marş bă de-aici până nu te luam la bătaie.

-De cine sunteţi voi de vă daţi aşa ciumegi? Lolek şi Bolek în varianta Stan şi Bran, copiii lui Tom şi Jerry?

Primul badigard se prezentă.

„Eu sunt Gigi şi-s baştan

Eu e mare barosan.

Pumnii mei nu ştie carte

Ei loveşte-n orice parte.

Pumnii mei nu ştie multe

Ei nu stă ca să te-asculte.

Dacă faci cumva figuri,

Te loveşte că e duri.”

După care continuă celalalt badigard.

„Eu e Gogu, cel mai tare

Badigardu de valoare,

Eu lupt cu mâinile goale

Dau la coaste şi la gioale,

Şi daca sunt supărat

Dau cu şutu la ficat”

Ginuyashu se uită la ei pe sub sprâncene şi continuă pe acelaşi ton:

„Eu mă numesc Ginuyashu

Şi azi o să vă fiu naşul!

Vă daţi voi mari la bătaie

Dar vă fac c-un şut în………..

Peste câteva momente cei doi badigarzi se zvârcoleau pe jos iar Ginuyashu intra triumfal însoţit de Babome pe tărâmul regelui Cioabă.

Între timp, ţara era frământată de un nou scandal. Se pare că preşedintele Băscălescu a fost prins cu pantalonii în vine alături de Elena Urvea. El cică de fapt se pare că ea încerca să-i rupă cu dinţii aţa de la nasturii de la pantaloni da problema e că bancul astă îl ştiu mai mulţi aşa că premierul Călin Cătălin Popescu Tăriceanu, care chiar spusese odată la o şedinţă în parlament:

-„Dacă mă faceţi să mă scol de pe scaun d-apăi pre mulţi am sa popesc eu! Dacă voi nu mă vreţi eu nici atât! Romeo, o Romeo, to be or not to is!”

Ciucciumaru, cetăţean model al statului român, zise să se ducă şi el la vot şi să îl voteze pe Băscălescu. O lăsă pe Arinuţa în grija lui Jerken şi se duse să îşi facă datoria faţa de ţara sa şi de partid, de ţara sa care este ca o mumă şi de partidul care i-a oferit un acoperiş deasupra capului ( pana la prima adiere de vânt ) şi o falnică slujbă ca om de servici! Traiască secera şi cioca… mă scuzaţi, m-a luat valul! Să revenim la povestea noastră.

Deci s-a dus să voteze Ciucciumaru şi a pus ştampila cu hotărâre şi determinare, dar nu spun pe ce ca e vot secret şi s-a întors acasă.

Când s-a întors însă şi a intrat pe uşă… stupoare! Jerken şi Arinuţa mai să nu îl recunoască. Ciuccimaru… Ciucciumaru… Ciucciumaru devenise manelist!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>